031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Sudul Angliei Normandia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
460 euro de la 455 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

01.05.2021, 03.07.2021, 04.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43690
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dublaSupliment Camera Single
04.10.2021 460 euro 200 euro
01.05.2021, 03.07.2021 500 euro200 euro

Itinerariu

Paris, Vitre, Rennes, St. Malo & Mont St. Michel *, Rennes, Bayeux, Rouen, Calais, Dover, Londra, Cambridge*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Paris / Londra - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* cu Mic Dejun
- Traversare cu feribotul pe Canalul Manecii

Servicii neincluse

- Taxe Aeroport 199 euro
- Asigurare medicală/ storno, Intrările la obiectivele turistice
- Pachet 3 excursii opționale – 149 Euro/ persoană  (se rezerva doar la inscriere)
- Supliment demipensiune (7 cine) – 179 Euro/ persoană  (se rezerva doar la inscriere)

Program

Circuit Sudul Angliei Normandia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Paris

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Paris. Transfer și cazare la hotel in zona Paris.

Ziua 2. Paris*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul caruia o sa descoperiți principalele monumente ale „Orașului Iubirii”: Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor și Bulevardul Champs-Elysees. Seara, cazare la hotel in zona Paris.

Ziua 3. Paris – Vitre – Rennes

Mic dejun. Pornire spre Rennes, capitala regiunii Bretagne. Pe drum, popas in orașul medieval Vitre, faimos pentru castelul perfect conservat. Seara, cazare la hotel in zona Rennes.

Ziua 4. St. Malo & Mont St. Michel *

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, excusie la St. Malo și Mont St. Michel. Pornire de-a lunugul Coastei de Smarald spre St. Malo, oraș pitoresc situat pe coasta Marii Manecii. Se viziteaza zidurile medievale ale orașului. Popas in Cancale, localitate faimoasa pentru fermele de scoici. Timp liber la dispoziție pentru o masa de pranz cu specific pescaresc. In continuare se viziteaza Mont St. Michel, cetate medievala fortificata, reprezentativa pentru nordul Franței. Seara, cazare la hotel in zona Rennes.

Ziua 5. Rennes – Bayeux – Rouen

Mic dejun. Pornire spre Rouen, capitala regiunii Normandia. Pe drum, oprire in Bayeux pentru a admira faimoasa Tapiserie de la Bayeux, panza brodata, de 70 m lungime, care descrie evenimentele ce au dus la cucerirea normanda a Angliei din 1066. In continuare, se viziteaza plajele din peninsula Contentin, unde a avut loc debarcarea forțelor aliate in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Seara, cazare la hotel in zona Rouen.

Ziua 6. Rouen – Calais – Dover – Londra

Mic dejun. Pornire spre Londra, capitala Angliei. Pe drum, oprire in Calais, ultima localitate vizitata pe teritoriu francez. Tur panoramic al orașului, unde pot fi admirate: Primaria, Turnul Gouet și Farul. Se traverseaza cu feribotul prin Canalului Manecii din Calais catre Dover. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur organizat al Castelului Dover*. Seara, cazare la hotel in zona Londra.

Ziua 7. Londra & Cambridge*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur panoramic de oraș in Londra pe parcursul caruia se pot observa Palatul Buckingham, Turnul Big Ben Westminster Abbey și Tower Bridge. Mai departe se continua cu orașul universitar Cambridge, unde se pot vizita campusurile prestigioaselor colegii*. Seara, cazare la hotel in zona Londra.

Ziua 8. Londra – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru imbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Tur de oraș in Paris – 49 Euro/ persoana
• Excursie opționala la St. Malo si Mont St. Michel – 59 Euro/ persoana
• Tur de oraș in Londra și Cambdridge – 59 Euro/ persoana
• Pachet 3 excursii opționale – 149 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)
• Supliment demipensiune (7 cine) – 179 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)

Nota: Circuitele din 04.07 si 05.10 se organizeaza in sens invers (Londra – Paris).

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane

Final Circuit Sudul Angliei Normandia 8 zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Sudul Angliei Normandia 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa