0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Sua Coasta de Vest 13 zile

Inapoi
Garantia calitatii!
2254 euro de la 2231 euro( + taxe 595 euro)
persoana in camera dubla
Reducere 200 EURO Târgul de Turism, plecari 2023! Valabil pentru rezervari in perioada 11.11- 30.11.2022

Plecari

29.03.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-47824
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
29.032254 euro

Itinerariu

Los Angeles,Laughlin. Marele Canion. Flagstaff, Monument Valley Lake. Powell Kanab sau Page,Kanab. Canionul Bryce. Las Vegas,Valley of Fire, Death Valley. Bakerseld, Sequoia si Kings Modesto sau Merced, Modesto,San Francisco. Coasta Pacificului. Lompoc sau Santa Maria, Santa Barbara. Malibu Beach. Los Angeles

Servicii incluse

Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 12 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*- 4* Europa de Vest)
Mic dejun
Excursii conform program
Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

Taxe de aeroport si securitate- 595 euro
Pachet excursii optionale: 269 euro/pers. (optional) - se rezerva doar la inscriere
- Turul orasului Las Vegas pe timpul noptii (3h)
- Excursie la Valley of Fire (1/2 zi)
- Excursie cu feribotul la Alcatraz (2.5 h)
- Turul orasului San Francisco pe timpul noptii (3h)
- Excursie la San Diego (o zi)
Zbor cu avionul Podul Rainbow - Lacul Powell: 199 euro/pers.
Safari Monument Valley: 69 euro/pers
Tips: 3 usd/zi/pers. pentru sofer si 2 usd/zi/pers. pentru ghid.

Program

Circuit Sua Coasta de Vest 13 zile

Ziua 1:Sosire in Los Angeles
Intalnire cu ghidul la aeroportul Bucuresti-Otopeni si zbor cu escala spre Los Angeles. Dupa parcurgerea formalitatilor de control pasapoarte si a celor vamale,autocarul va va astepta la iesirea din aeroportul LAX. Cazare in zona Los Angeles

Ziua 2:Los Angeles. Laughlin.
In prima jumatate a zilei vom face un tur al orasului Los Angeles: Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, China Teather, Rodeo Drive, centrul orasului. Apoi vom traversa desertul catre orasul Laughlin. Oprire la faimoasa cafenea Bagdad Cafe. Apoi vom opri in Laughlin (numit si micul Las Vegas). Cazare in zona Laughlin.

Ziua 3:Laughlin. Marele Canion. Flagstaff.
Mic dejun si plecare catre Marele Canion via Kingman. Apoi vom continua catre Seligman, care pastreaza inca farmecul desuet al vechiului drum Route 66 (prima autostrada a S.U.A). Dupa amiaza veti descoperi monumentalul Mare Canion, cu cateva opriri pentru fotografii la Raul Colorado si Desertul Pictat. Cazare in zona Flagstaff.

Ziua 4:Flagstaff. Monument Valley Lake. Powell Kanab sau Page.
Mic dejun si plecare catre Monument Valley. Oprire la Centrul Vizitatorilor de unde puteti admira privelistile magnifice ale Mittens Merric Butte. Continuam catre lacul Powell.Optional: puteti efectua un zbor deasupra lacului Powell.Oprire la barajul marelui canion Glen, al doilea cel mai inalt din America.De aici veti putea admira privelistile uimitoare ale lacului Powell, contrastul dintre apa albastra cristalina si peretii rosii ai canionului creand un peisaj feeric.Cazare in zona Kanab sau Page.

Ziua 5:Kanab. Canionul Bryce. Las Vegas.
Mic dejun.Sosire in Utah, statul mormonilor. Vizita la canionul Bryce, un amfiteatru natural de 24 km, unde multitudinea de turnuri de gresie si varfuri multicolore va va uimi. Dupa amiaza vom continua catre Las Vegas. Optional: Las Vegas by night. Cazare in zona Las Vegas.

Ziua 6:Las Vegas. Valley of Fire. Las Vegas.
Micul dejun. Zi libera pentru a va putea bucura de multitudinea de atractii pe care Las Vegas o ofera. Pe langa sesiunile de shopping, cazinourile pline de viata sau spectacolele de calibrul celor de pe Broadway, va putei plimba, pur si simplu pe faimoasele bulevarde din centrul orasului si sa va bucurati de privelistile uimitoare pe care le ofera sau sa vizitati magazinele. Sau puteti, de asemenea, sa participati la o excursie optionala la Valley ofFire.

Ziua 7:Las Vegas. Death Valley. Bakerseld.
Mic dejun. Astazi vom descoperi faimoasa Vale a Mortii,cu peisajele sale dezolante, dar grandioase.Popas la Ferma Furnance Creek. Cazare in zona Bakerseld.

Ziua 8:Bakersfield. Sequoia si Kings Modesto sau Merced.
Mic dejun. Vizitam Parcul National Sequoia, unul dintre cele mai frumoase din California.Dupa amiaza continuam calatoria catre Modesto sau Merced,unde ne vom caza.

Ziua 9:Modesto. San Francisco
Mic dejun. Continuare catre San Francisco. Turul orasului: centru, Union Square, China town, dealul Nob si dealul Rusesc, parcul Golden Gate, Podul Golden Gate, Fishermans Wharf. Apoi timp liber dupa amiaza si seara. Optional: Excursie cu feribotul catre Alcatraz si Tur de noapte al orasului San Francisco. Cazare in zona San Francisco.

Ziua 10:San Francisco. Coasta Pacificului. Lompoc sau Santa Maria.
Mic dejun. Peninsula Monterrey, cunoscuta pentru casele si plajele sale minunate. In Monterrey veti vizita Fishermans Wharf si renumitul Cannery Row. Apoi vom vizita fermecatorul oras Carmel by the Sea, cunoscut pentru casele sale ciudate, galeriile de arta de lux si magazinele sale unice. Dupa amiaza continuam spre Lompoc sau Santa Maria.

Ziua 11:Lompoc. Santa Barbara. Malibu Beach. Los Angeles.
Mic dejun. Plecare spre Santa Barbara, orasul cu strazi umbrite de palmieri si cu nefarsite plaje cu nisip alb. Timp liber pentru vizitare. Dupa amiaza continuam spre Los Angeles via Malibu Beach. Cazare in zona Los Angeles.

Ziua 12:Los Angeles.
Mic dejun. In aceasta zi, timp liber pentru descoperirea orasului Los Angeles. Optional, excursie la San Diego.

Ziua 13:Los Angeles Plecare spre casa.
Program liber. Apoi transfer catre aeroportul LAX pentru zborul de intoarcere acasa.
*Numar minim de participanti 20 persoane.
*Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Final Circuit Sua Coasta de Vest 13 zile

Acte necesare pentru obținerea vizei in Statele Unite ale Americii se depun de catre turist cu minimum 30 zile inainte de plecare

informatii generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/

formular online in limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/

fotografie in format electronic realizata in ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția intre 600 și 1200 pixeli si de 240KB

plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veți descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii) programarea interviului la ambasada

Nota:

*Hotelurile din Statele Unite nu sunt oficial clasificate pe stele. Pentru o mai buna orientare, am realizat o clasificare a acestora in urma review-urilor turiștilor dar și a dotarilor de care beneficiaza unitatea de cazare.

Circuit Sua Coasta de Vest 13 zile

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Sua Coasta de Vest 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa