031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit SUA Coasta de Vest 13 zile

Garantia calitatii!
de la 2380 euro( + taxe 590 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

03.10.2020, 08.11.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-50951
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
15.03.2020 ;03.10.2020 ; 08.11.2020 2380 euro 750 euro

Itinerariu

Yosemite, Valley Of Fire, Zion , Bryce Canion , Monument Valley, Grand Canion San Franscisco, Monterey , Las Vegas, Los Angeles , Hollywood , Santa Barbara

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – San Francisco Los Angeles – Bucuresti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
- Cazare 11 nopti cu mic dejun inclus astfel:
* 2 nopti la San Francisco, Hotel 3*
* 1 noapte la Merced, Hotel 3*
* 1 noapte la Fresno, Hotel 3*
* 2 nopti la Las Vegas, Hotel 3*
* 1 noapte in Kanab, Hotel 3*
* 1 noapte la Kayenta City, Hotel 3*
* 1 noapte la Laughlin, Hotel 3*
* 2 nopti la Los Angeles, Hotel 3*
- 5 cine (in Merced, Fresno, Laughlin, Kanab si Kayenta)
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
- Excursiile si vizitele prevazute in program
- Excursie la Calico cu intrare inclusa
- Jeep tour cu indienii Navajo in Monument Valley;
- Accesul pe celebra ruta panoramica „17 Mile Drive”;
- Intrarile in parcurile nationale: Yosemite, Valley of Fire, Zion, Bryce Canyon, Monument Valley si Marele Canion;
- Asigurare medicala de calatorie Travel;
- Conducator roman de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport & combustibil: 590 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Taxa de viza - 160 USD; se achita ulterior de catre client cand grupul este garantat cu aproximativ 6 saptamani inainte de plecare;
- Taxa asistenta si procesare pentru viza: 20 Euro (se achita la inscriere);
- Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer + ghid) – obligatoriu in SUA;
- Alte vizite decat cele mentionate in program
- Excursiile optionale;

Program

Circuit SUA Coasta de Vest 13 zile

Ziua 1. Bucuresti – San Francisco
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pentru zborul spre San Francisco. Sosire in San Francisco. Dupa zbor și formalitațile vamale, ne indreptam catre hotel, unde probabil ne va prinde bine o zi de odihna. Daca totuși ai energie dupa zborul lung, poți cunoaște un oraș cat un univers. Orașul natal al mișcarii hippie este și astazi un centru cultural extrem de viu, așa ca pregatește-te de distracție. Iți sugeram sa mananci cel puțin un preparat de tip street-food, fie ca este vorba despre un burger, un hot-dog inedit sau un desert delicios, și sa iți potolești setea cu o bere artizanala locala. Cazare hotel 3*.

Ziua 2. San Francisco
Mic dejun. Exista o vorba care spune „Adio, inhibiții, salutare, San Francisco” și nu este deloc departe de adevar. Daca alte orașe te surprind, aici te vei surprinde pe tine insuți, pentru ca vei simți imediat libertatea și bucuria de viața din fabulosul San Francisco. Facem inițial un tur clasic al orașului, de-a lungul caruia vizitam centrul economic, Union Square, Alamo Square, Chinatown, Fisherman’s Wharf și podul Golden Gate, apoi in orașelul Sausalito, un loc incantator, de obicei plin de turiști. Opțional, puteți face o croaziera de o ora in Golful San Francisco. Dupa pranz, puteți explora orașul dupa bunul plac. Va sugeram sa nu ratați Muzeul de Arta Moderna, Coit Tower, sau Ferry Building. Cazare- hotel 3*.

Ziua 3. San Francisco – Monterey – Carmel – 17 Mile Drive – Merced
Mic dejun. Incepem turul Coastei de Vest cu Peninsula Monterey, plina de plaje retrase la umbra malurilor stancoase. Orașul Monterey ne surprinde cu farmecul sau, care de-a lungul timpului a atras poeți ce s-au indragostit de aerul marii și de viața liniștita. Vizitam portul și alte cateva obiective, apoi plecam pe splendida ruta 17 Mile Drive. Mergem spre Carmel, un orașel șic cu locuitori interesanți, pasionați de arta, avand in vedere cele 100 de galerii pe care le adapostește. Dupa o plimbare pe plaja, pornim spre ultima destinație a zilei, orașul Merced, un orașel retras in apropiere de coasta. Cazare in Merced la hotel 3*.

Ziua 4. Merced – Yosemite – Fresno
Dupa micull dejun, pornim sa vizitam Parcul Național Yosemite, printre cele mai frumoase și mai populare din Statele Unite. Aici natura a produs un spectacol demn de marile ecrane, la propriu, putand chiar sa recunoașteți locuri pe care cu siguranța le-ați vazut in filme. Insa experiența “live” e copleșitoare, in mod special cand veți descoperi cascadele cu pereți de granit, giganții arbori sequoia și varfurile stancoase. Avem ocazia sa vedem Half Dome, Valea Yosemite, Cascadele Bridalvail și Yosemite, dar și un sat foarte vechi din interiorul parcului. Dupa pranz pornim din nou la drum, traversand Central Valley, o zona celebra pentru strugurii și vinurile sale. Seara ajungem in Fresno, unde ne vom și caza. Trebuie sa incerci mancarea și vinurile locale. Cina și cazare – hotel 3* in Fresno.

Ziua 5. Fresno – Calico – Las Vegas
Inca o dimineața fabuloasa in insorita California. Dupa micul dejun, pornim din nou in aventura, indepartandu-ne de spectaculoasa regiune de coasta a sudvestului american. Primul reper al zilei este orașul Calico “ghost town”, un fost oraș minier, acum abandonat, dar care inca e un veritabil simbol al Vestului salbatic. Facem cunoștința cu cowboy și șerifi, pregatiți sa reproduca perfect atmosfera sfarșitului de secol XIX din Vestul Salbatic. Ne imaginam eroi de filme western, gustam un pranz specific și suim iar in șa, pornind spre faimosul Las Vegas. In mod ironic, cazinourile sunt doar o mica parte a acestui univers. Pierdem noțiunea timpului, caci acest oraș nu doarme niciodata, cazinourile, barurile și restaurantele fiind deschise non-stop, 365 de zile pe an. Incercați-va norocul in cel mai apropiat cazino, vedeți un spectacol in Mecca showbizului sau pur și simplu plimbați-va, minunandu-va de mareția și opulența acestui loc unic in lume. Nu uita ca preparatele fusion din restaurantele de aici sunt printre cele mai laudate din lume, așa ca te poți rasfața cu un barbeque și cu un cocktail racoritor! Timp liber la dispoziție. Cazare- hotel 3*.

Ziua 6. Las Vegas – Valley of Fire
Mic dejun. Astazi descoperim Valea de Foc, un parc natural situat in Deșertul Mojave, denumit așa din cauza stancilor portocalii și roșiatice care alcatuiesc relieful deosebit al zonei, despre care se crede ca ar fi ramasitele dunelor de nisip de acum 150 de milioane de ani. Valea de Foc a fost și reprezinta emblematic al celor mai multe producții cinematografice din genul Western, despre Vestul Salbatic. Profitați de ocazie și faceți cat mai multe fotografii, caci nu de multe ori aveți ocazia sa va plimbați in acest decor minunat, realizat in decurs de milioane de ani. De aici ne intoarcem in Las Vegas, unde avem ocazia sa vizitam Muzeul Liberance, sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds. Seara puteți opta pentru o experiența Las Vegas by Night (optional), unde stralucirea și farmecul inegalabil al orașului va va copleși cu certitudine. In Las Vegas pot fi zarite copii fidele ale Turnului Eiffel, ale Marilor Piramide egiptene sau ale palatelor Romei antice, inca o ocazie excelenta de a face poze memorabile. Cazare – hotel 3*.

Ziua 7. Las Vegas – Zion – Bryce Canyon – Kanab
Mic dejun. Incepem aceasta zi cu o vizita in cel mai vechi parc din Utah, Canionul Zion, un parc natural superb cu o fauna foarte diversa. Stancile uriașe roz și cafenii par sculptate de un artist gigantic, iar din loc in loc putem observa grupuri de bizoni care se odihnesc la umbra. Dupa servirea pranzului (neinclus), mergem la Canionul Bryce, un alt parc natural de o frumusețe unica. La mica distanța de aceasta zona se afla orașelul Kanab, ultima oprire a zilei. Daca mai ai energie, o scurta plimbare pe strazile din Kanab te va transpune instantaneu in atmosfera unui western. Aici s-au filmat de-a lungul timpului sute de filme western, multe dintre ele avandu-l ca protagonistul pe renumitul John Wayne. Cina și cazare – hotel 3*.

Ziua 8. Kanab – Page – Monument Valley – Kayenta
Aroma atat de familiara și revigoranta a cafelei ne pregatește un inceput de zi minunata. Luam micul dejun, apoi plecam la drum spre orașul Page. Facem mai intai un popas la Lacul Powell, apoi la Glen Canyon Dam, marele baraj de pe fluviul Colorado. Opțional, puteți face un scurt zbor deasupra lacului, prilej pentru fotografii deosebite. Drumul ne poarta apoi prin Monument Valley, un loc adus parca de pe alta planeta, unde stanci colorate se inalța in randuri in mijlocul deșertului. Dupa pranz, mergem intr-un Jeep Tour, ghidați de indieni Navajo. Ține aparatul de fotografiat la indemana, pentru ca vei avea ocazia sa imortalizezi cadre suprarealiste la orice pas. Cina si cazare hotel 3*.

Ziua 9. Kayenta – Grand Canyon – Laughlin
Pornim devreme catre Marele Canion, unul dintre cele mai spectaculoase obiective naturale din lume. Parcurgem pe jos latura sudica, admirand superbul spectacol al naturii și al timpului. Fiecare metru din roca cioplita de ape spune
povestea a nu mai puțin de 1 milion de ani din evoluția geologica a Pamantului. Aici puteți vedea diferite tipuri de roca, specifice diferitor perioade din istoria planetei, marcate de evenimentele care au schimbat fața planetei, aducand-o in forma pe care oamenii o cunosc de doar cateva mii de ani. Opțional, puteți admira Marele Canion din elicopter. Spre seara plecam spre Laughlin, o stațiune simpatica de pe malul Fluviului Colorado. Cel mai sudic oraș din Nevada are o reputație naționala pentru nenumaratele cazinouri vechi, un aer retro și o briza reconfortanta. Cina și cazare – hotel 3*.

Ziua 10. Los Angeles – Santa Monica – Beverly Hills – Hollywood
Mic dejun. Ne indreptam spre Orașul Ingerilor, Gazda multor curente culturale, este de departe cel mai creativ oraș al Statelor Unite. Ai intreaga zi la dispoziție sa descoperi acest oraș de care cu siguranța te vei indragosti
iremediabil. De la faleza și plajele din Santa Monica, pana in Beverly Hills și Hollywood, toate obiectivele sunt la fel de importante și de impresionante. Daca ești pasionat de arta, aici se afla cel mai mare muzeu de pe coasta de Vest a
Americii, unde sunt expuse lucrari ce aparțin tuturor curentelor și perioadelor la care te-ai putea gandi, de la Rembrandt pana la Dali și de la picturi postmoderniste pana la lucrari din antichitate, Muzeul de Arta le are pe toate. Cazare – hotel 3*.

Ziua 11. Los Angeles – Santa Barbara
Dimineața devreme plecam spre Santa Barbara, un paradis al plajelor insorite, dar și al barurilor, teraselor și restaurantelor extraordinar de variate. Mai mult, vei observa farmecul și eleganța fostei colonii spaniole și vei ințelege de ce acest loc a devenit o destinație atat de iubita. Dupa pranz aveți timp liber la dispoziție pentru a explora LA-ul, dupa bunul plac. Cu toții cunoaștem imaginea acelor plaje intinse și insorite, pe marginea carora se intinde o faleza veșnic plina de tineri care se plimba sau se relaxeaza la umbra palmierilor. Odata ajunși la Venice Beach, avem ocazia de a vedea in realitate aceste locuri și de a inspira aerul spiritului liber autentic american și al stilului de viața specific Californiei, pe care pana acum o vedeam doar in filme. Și daca tot veni vorba despre filme, opțional, se poate intra in Mekka filmului american, la Studiourile Universal din Hollywood. Aici, te asiguram ca indiferent de ce am putea noi scrie, realitatea va depași imaginația oricui. Acesta este un loc pe care doar cei mai privilegiați il vor vedea intr-o viața. Așadar, considera-te printre “cei aleși” și patrunde in lumea plina de stralucire a sute de pelicule renumite. Timp liber la dispozitie in Los Angeles. Cazare – hotel 3*

12. Los Angeles – Bucuresti
Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție in Los Angeles. Dupa ce cumparam ultimele suveniruri, ne facem bagajele și ne luam la revedere de la magnificul Los Angeles. Mergem la aeroport, de unde zburam spre casa, echipați cu povești de pe Coasta de Vest. Goodbye America, hope to see you soon!

13. București
Sosire in București.

EXCURSII OPTIONALE
– Turul Las Vegas by night: 70 Euro/persoana (minim 20 de participanti)
– Zbor panoramic deasupra Lacului Powell: 195 Euro/persoana
– Tur panoramic din elicopter al Marelui Canion: 220 Euro/persoana
– Universal Studios din Hollywood: 120 Euro/persoana
*Tarifele sunt informative, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei.

Grup minim 25 de persoane. Pentru grupuri mai mici de 25 de persoane (intre 20 si 24 persoane) se percepe un supliment de 120 EUR/ pers.

Acte necesare pt calatorie:
– Pentru calatoria in SUA este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei cu viza aplicata.
– Copie pasaport ;
– Copie asigurare medicala ;

Acte si conditii necesare aplicatii pentru Viza:
– Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (exclus pasaport temporar);
– 1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) pe CD in format JPEG maxim 240KB (format tip SUA)
– adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / carnet elev
– copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
– in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
– extras de cont personal
– copie carte de identitate
– original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz);
– original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)
– Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 in numele copilului.Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca
minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in
original, prin care este stabilita custodia minorului.
– Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 in numele copilului.
– prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
– Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

N O T E :
– Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
– In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada;valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
– Majoritatea hotelurilor in SUA au doar 2 paturi in camera, fara posibilitatea de a adauga pat suplimentar.

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

B I N E D E S T I U T
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea
programului.
– Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
– Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
– Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
– Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
– Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
– Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
– Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
– Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
– Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

Final Circuit SUA Coasta de Vest 13 zile

Rezervare online pentru Circuit SUA Coasta de Vest 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.