031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Statele Unite ale Americii Coasta de Est 11 zile

Garantia calitatii!
1499 euro de la 1469 euro( + taxe 590 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

30.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51332
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
30.09.2020 1499 euro 599 euro

Itinerariu

New York City, Newport, Plymouth-Boston, Cascada Niagara , Amish Country, Washington DC, Philadelphia , New York/New Jersey

Servicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 10 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
- 1 cină cu specific in Amish Country
- Excursii conform program

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 590 €/pers
- Excursii opționale: 229 €/pers. -* se rezerva doar la inscriere
- Asigurare storno si medicala
- Bacsis: 3 usd/zi/pers. pentru sofer si 2 usd/zi/pers. pentru ghid
- Viza SUA (se obtine individual)

Program

Circuit Statele Unite ale Americii Coasta de Est 11 zile

Ziua 1: Sosire in New York

Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va conduce la hotel, pentru intalnirea de “Bun venit”. Se innopteaza in zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie optionala + Ascensiune in observatorul Empire State Building

Dupa micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru pana in suburbii (va veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertații, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). Dupa amiaza va puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional va invitam sa urcați pana la etajul 86 al cladirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara tarziu autocarul va va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare in in zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Plymouth-Boston

Vom strabate statele regiunii New England, indreptandu-ne catre Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legata de Revolutia Americana. Spre pranz va veți opri in orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joaca“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Optional puteti vizita The Breakers, impresionanta casa a familiei Vanderbit și Biserica Sf. Maria, la care a avut loc nunta lui Jacqueline Lee Bouvier și a senatorului din acea vreme – John Fitzgerald Kennedy. Veti merge de-a lungul drumului de pe marginea oceanului pentru a admira toate casele grandioase și veti continua catre Plymouth. Veti face un tur panoramic al centrului istoric incluzand Mayflower II și Pilgrim Rock. Optional veti putea incerca gustul autentic de homar in coliba unui pescar. Veti continua calatoria spre Boston și veti fi cazati in zona Boston.

Ziua 4: Boston

Mic dejun. Boston nu este doar capitala Massachusetts, poate fi considerata și capitala New England. Este un oraș foarte frumos și cu o mare insemnatate istorica. Veti face un tur al orașului cu vizita la Cambridge unde sunt localizate Universitatea Harvard și campusul MIT. In continuare veti vedea cele mai populare atractii ale secolelor 18 și 19, va puteti plimba pe Freedom Trail și puteti vedea de unde a inceput Revolutia Americana. Veti ajunge la Boston Common, cel mai vechi parc public din SUA, Beacon Hill, cel mai vechi cartier cunoscut pentru strazile sale inguste, incantatoare și pentru lampile de iluminat cu gaz. Apoi veti merge la Quincy Market, unde puteti vedea Faneuil Hall și veti avea timp liber la dispozitie pentru a face cumparaturi, pentru a descoperi orașul și pentru a lua cina. Se innopteaza in zona Boston-ului.

Ziua 5: Boston-Cascada Niagara

Mic dejun. Veti pleca spre Cascada Niagara și va veti bucura pe drum de zona pitoreasca a regiunilor din New England. Cazare in zona Cascadei Niagara.

Ziua 6: Cascada Niagara – Amish Country

Mic dejun. Veti vizita Cascada Niagara. Optional puteti participa la croaziera Maid of the Mist. Dupa-amiaza veti merge catre New York și veti face scurte opriri pentru poze in localitatile Lancaster și Amish Country. Veti lua cina intr-un restaurant specific comunitatii Amish. Cazare in zona Lancaster.

Ziua 7: Amish Counrty – Washington DC

Mic dejun. Vizitati Muzeul și Casa Amish și apoi veti pleca spre Washington. Dupa- amiaza veti face o oprire in Georgetown unde veti avea timp liber la dispozitie. Cazare in zona Washington DC.

Ziua 8: Washington DC

Mic dejun. Dimineata veti merge intr-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea aveti timp liber sa vizitati pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, printre care și Muzeul Air & Space. Cazare in zona Washington DC.

Ziua 9: Washington DC – Philadelphia – New York/New Jersey

Mic dejun. Astazi veti face o vizita in centrul orașului Philadelphia, cu o scurta plimbare la cele mai importante puncte de atractie turistica. Apoi veti merge la Elisabeth Outlet Mall unde veti putea face cumparaturi la magazinele celor mai faimoase brand-uri. Cazare in New Jersey.

Ziua 10: New York

Mic dejun. Dimineata veti face o plimbare prin New York pentru a vedea unele dintre cele mai importante obiective turistice. Dupa-amiaza veti avea timp liber la dispozitie. Optional excursie la Statuia Libertatii și turul Insulei Ellis: veti lua ferryboat-ul de la Battery Park catre Insula Liberty, apoi veti merge catre Muzeul Imigratiilor din Insula Ellis. Seara va veti intoarce la hotel pentru cazare.

Ziua 11: Zbor de intoarcere catre Bucuresti

Mic dejun. In funcție de ora zborului autocarul va va duce la aeroport și veți porni in drumul spre casa.

Final Circuit Statele Unite ale Americii Coasta de Est 11 zile

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):
New York/New Jersey – Hotel La Quinta Inn Fairfield sau similar
Boston – Hotel Radisson Chelmsford sau similar
Niagara Falls – Hotel Wyndham Garden Niagara Falls sau similar
Lancaster – Hotel Lancaster sau similar
Washington DC – Hotel Metro Point New Carrolton sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizei in prealabil.
Informatii obtinere viza SUA – documente necesare si pasi de urmat:
Informatii generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) puteti gasi aici:
https://ro.usembassy.gov/
Completarea formularului online in limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/
Fotografie in format electronic realizata in ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția intre 600 și 1200 pixeli si de 240KB
Plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) se poate achita la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veți descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv- paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii)
Programarea interviului la ambasada
Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Statele Unite ale Americii Coasta de Est 11 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.