031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Spania Portugalia 9 zile Avion

Garantia calitatii!
560 € de la 554 €( + taxe 199 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

02.07.2019, 16.08.2019, 10.09.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47676
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere a 3-a persoana in camera Copil 6-12 ani reducere, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
06.05; 18.05*; 11.06*; 02.07*; 16.08*; 10.09*.2019 560 euro 235 euro 25 euro 35 euro

Itinerariu

Peninsula Iberică, Oraşe emblematice, Barcelona, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Valle de los Caidos , Toldeo, Sevilla, Faro, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Barcelona şi Lisabona - Bucureşti;
transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 6 (contra cost cu transport public);
8 cazari la hoteluri de 3*;
8 mic dejun;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid însoţitor din partea agenţiei;
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 199 euro / taxe aeroport
Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;

Program

Circuit Spania Portugalia 9 zile Avion

Ziua 1. București – Barcelona

Ne urcam in avionul care ne va duce spre vestul continentului, traversand nu mai puțin de trei mari in drumul sau. Dupa imensul tablou de ape, primul lucru pe care-l vedem pe geam este portul Barcelonei, unul dintre cele mai importante porturi de la Mediterana. Orașul acesta i-a vrajit pe Picasso, Gaudi, Dali și Miro, inspirandu-i și influențandu-le puternic stilul artistic, deci sa nu credeți cumva ca va puteți plictisi aici. Aveți la dispoziție munții, marea, falezele cu palmieri, arhitectura superba, parcurile și o serie impresionanta de muzee. Deconectați-va de la orice e cotidian sau rutina și luați-o la pas pe primul bulevard care va iese in cale; cu siguranța va va conduce spre locuri minunate. Dupa aterizare avem transfer Dupa aterizare, avem transfer in Barcelona pentru un tur panoramic de oras care incepe cu Dealul Montjuic, Muzeul National de Arta Catalana, Piata Spaniei, Universitatea, Piata Cataluniei, Casa Batlo si Casa Mila. Cazare la hotel pe Costa Brava

Ziua 2. Barcelona

Continuam explorarea Barcelonei admirand Biserica Sagrada Familia, Parcul Guell și monumentul lui Columb. Mergem la pas pe Las Ramblas, vizitam Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei. Timp liber pentru cumparaturi, sau sa savuram o porție de tapas in Placa Reial.

Timp liber in Barcelona sau excursie opționala la Montserrat, unde vizitam manastirea benedictina, simbol al libertații și identitații naționale a catalanilor. Biserica manastirii adapostește intr-una dintre capelele sale statuia unica și misterioasa Madona Neagra, care o reprezinta pe Maica Domnului cu Pruncul in brațe. Cazare la hotel pe Costa Brava.

Ziua 3. Barcelona – Zaragoza – Madrid

Dupa un somn odihnitor, purcedem la drum, caci calatorului ii sta bine cu drumul. Viram hotarați spre valea raului Ebro și in curand facem cunoștința cu Zaragoza, un loc incantator și incarcat de semnele moștenirii romane, vestigii și monumente vitregite de timp. Foarte aproape de aici s-a nascut renumitul pictor Francisco de Goya, așa ca in oraș se afla un muzeu dedicat lui care adapostește operele sale cele mai cunoscute. Admiram Catedrala El Pilar și Catedrala La Seo, apoi ne indreptam spre capitala istorica a Spaniei , unde ajungem spre seara. Unul dintre cele mai vii orașe din Europa, Madridul ne intampina cu o arhitectura grandioasa și cu atmosfera de neuitat. Așezat chiar in inima Spaniei, orașul este al treilea ca dimensiuni din UE, dupa Londra și Paris. Madrid este un centru al artelor și al culturii boeme, iar asta se reflecta in numarul mare de galerii și ateliere de arta, dar și de festivaluri. Seara cazare la Madrid.

Ziua 4. Madrid – El Escorial

Dimineața ne gasește gata de o noua aventura! Metropola emblematica in Peninsula Iberica, Madridul știe cum sa traiasca. Iubitorii de arta se intorc aici deseori sa admire unele dintre cele mai remarcabile opere ale artiștilor precum Goya, Velazquez, Picasso sau Dali, expuse in Muzeele: Thyssen, Prado, Regina Sofia, care formeaza “Triunghiul de Aur” al culturii spaniole. Incepem vizita in Madrid cu un tur panoramic de autocar in timpul caruia vedem : Cartierul modern Cuatro Torres, Columna lui Columb, Biblioteca Nationala, Piata Cibeles. Ne deplasam pe Broadway-ul spaniol Gran Via catre Plaza Espana. Pasii ne poarta catre Palatul Regal, Catedrala, Plaza Mayor, Puerta del Sol.

Timp liber in Madrid sau excursie optionala la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea in perioada Contra-Reformei. Manastirea, resedinta istorica a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La intoarcerea spre Madrid, admiram grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid in acelasi hotel.

Ziua 5. Madrid – Toledo – Sevilla

Plecam de dimineața din Madrid catre Toledo, un oraș din centrul Spaniei ce face parte din provincia autonoma Castilla-La Mancha, fiind situat pe malul drept al raului Tajo, pe o colina la 100 m altitudine fata de rau. Poziția lui centrala nu este aleatoare, dupa cum ne spune istoria; aici s-au intersectat de-a lungul timpului nenumarate culturi și religii, formand un mozaic cultural unic. Orașul este și casa lui El Greco, celebrul pictor-simbol al Spaniei, al carui muzeu il gasim foarte aproape de malul fluviului. Facem o plimbare pe stradutele orașului vechi, admiram arhitectura gotica a Catedralei Toledo, Alcazarul din Toledo, vizitam Manastirea San Juan de los Reyes si Iglesia de Santo Tome. Gustam celebrul martipan de Toledo și decidem sa aducem și acasa, pentru cei dragi, acest desert fenomenal, fie ca il preferam clasic, cu miere sau cu migdale.

Ne indreptam spre autocar si plecam mai departe spre Sevilla. Cazare la hotel in Sevilla.

Ziua 6. Sevilla

Iata-ne ajunsi si in Sevilla, care te seduce iremediabil de la primii pași. Mergem in centrul istoric si admiram Palatul Regal Alcazar, o capodopera a arhitecturii ce imbina stilurile Mudejar și Gotic, Catedrala, cea mai mare din Spania si a treia ca marime din lume. Aici se afla si monumentul funerar inchinat lui Cristofor Columb. Ne continuam vizita cu Jardines de Murillo construite in anul 1911, unde regasim faimosul monument dedicat lui Christofor Columb si ne oprim in impozanta Plaza de Espana, o mica Veneție, cu poduri cochete și mini canale pe care turiștii se plimba lin cu barca. Timp liber in Sevilla. Va invitam sa descoperiți pasiunea, ritmul și magia unui show de flamenco andaluz (program optional). Cand cultura spaniola s-a ciocnit cu cea a poporului nomad al țiganilor, au dat naștere unui stil artistic fermecator și cu totul aparte: flamenco. Vom merge la cel mai bun show din oraș și vom avea parte de momente unice, pline de efervescența și bucurie!

Seara cazare la acelasi hotel.

Ziua 7. Sevilla – Faro – Lisabona

Dimineata parasim Sevillia si ne indreptam spre Faro, un oraș din Portugalia și port la Oceanul Atlantic, aflat in regiunea Algarve, fiind cel mai sudic oraș din Portugalia Continentala. Faro este apreciat pentru plajele seducatoare. Vom vizita aici Catedrala, centrul istoric al orașului, admiram gradinile si arhitectura Palatului Estoi și Coasta Ria Formosa, unde ne bucuram de peisajul citadin impodobit cu palmieri și de vremea insorita. Sosire in Lisabona. Cazare la hotel.

Timp liber pentru a explora pe cont propriu frumosul oras. Precum San Francisco, Lisabona este faimoasa pentru liniile sale de tramvai istorice.

Urcați-va in Tram 28, care merge pe strazile pietruite ale vechiului cartier Alfama, pentru o experiența aparte sau mergeți cu Ascensor do Lavra, inaugurat acum aproape 150 de ani și considerat parte a patrimoniului național. Cand vi se face foame, avem o sugestie. Un loc gourmet care servește produse autentice, Tavares este unul dintre cele mai emblematice restaurante din Lisabona. A fost deschis in 1784 și servește preparate legendare, cum ar fi Carne de Porco a Alentejana, un amestec de scoici și carne de porc, și Caldo Verde,o supa clasica și surprinzatoare.

Ziua 8. Lisabona

Ziua de astazi o dedicam capitalei Portugaliei, Lisabona. Peisajul colorat al orașului reda o atmosfera relaxata, vie, vesela și ne lasam cuprinși de ea. Un prim tur al orașului ne duce spre Turnul Belem. Este unul dintre cele mai reprezentative edificii din Lisabona, luat sub protecția UNESCO, ca Patrimoniu Mondial, in 1983. Admiram superba arhitectura in stil manuelin. Ne oprim pentru o scurta vizita la Manastirea Jeronimos, reprezentativa pentru curentul manuelin (gotic tarziu), urmeaza apoi Basilica Estrela, unde este mormantul reginei portugheze Maria I, cea care a ctitorit biserica.

Moment de ragaz:

Praca do Comercio este piața publica in care ne tragem sufletul alaturi de oamenii locului, in timp ce ne bucuram de priveliștea uimitoare oferita de estuarul raului Tejo. Ne odihnim la o pauza de cafea și ne rasfațam cu celebrele pasteis de nata, aromate, din foietaj pufos și crema onctuoasa.

Așteapta la rand, Piata Rossio, asa cum numesc localnicii din Lisabona istorica Praca de Dom Pedro IV din districtul Baixa. Statuia inalta de 27 de metri, ce il intruchipeaza pe Dom Pedro IV, ne lasa fara cuvinte! Monumentul are, la baza, patru statui alegorice. Sub forma a patru figuri feminine, acestea intruchipeaza patru virtuți importante in cultura portugheza: Puterea, Moderatia, Justitia si Intelepciunea. Trecem și pe langa libraria Bertrand. Deși nu impresioneaza neaparat prin marime, are un secret uluitor: este cea mai veche librarie din lume, inființata fiind in 1732!

Timp liber pentru vizite individuale. Excursie optionala la Sintra, un oraș fermecator, inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusiv resedinta de vara a fostei case regale). Ne continuam programul si ajungem la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei Continentale. Cazare la acelasi hotel din Lisabona.

Ziua 9. Lisabona – Bucuresti

Calatoria noastra prin Peninsula Iberica a ajuns la final. Ne deplasam la aeroport, unde ne imbarcam in zborul spre casa, incercați de un sentiment de bucurie, dar și de ”saudade” fața de frumusețile vizitate.

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Optionale
*se achita la fata locului

  • Excursie Montserrat – 25 EUR /pers.
  • Excursie El Escorial – 30 EUR /pers.
  • Excursie Sintra&Cabo da Rocca – 25 EUR/
  • Seara Flamenco – 45 EUR /pers.

Nota: Pentru datele 18.05*, 11.06*, 03.07*; 18.08* si 10,09**, programul se va desfasura in sens invers, avand inclus biletul de avion Bucuresti – Lisabona si Barcelona – Bucuresti.

Circuit Spania Portugalia 9 zile Avion

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Spania Portugalia 9 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa