Aceasta oferta este expirata!

Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar

Print Friendly
Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar
720 euro 699 euro
loc in camera dubla

Plecari 2017

08.07.2017, 04.09.2017

Cod oferta: 09-39445

Itinerariu

Coasta Ligurica, Costa Brava, Barcelona, Madrid, Lisabona, Coimbra Porto, Santiago De Compostela, Santander, Lourdes, Marsilia, Nice, Monaco, Padova, Ljublijana

Servicii incluse

Transport autocar
15 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
Vizitele precizate in program
Asistenta turistica

Servicii neincluse

Asigurarea (medicala+storno)
Excursiile si vizitele optionale:
Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
Supliment cina
Intrarile la obiectivele turistice

Program

Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar

Ziua 1 BUCURESTI – ZAGREB
Intalnire ora 00.00, plecare spre Zagreb, pe traseu ne bucuram de frumoasa priveliste oferita de Defileul Dunarii. Sosim in jurul pranzului si ne bucuram de un tur panoramic de oras si ne oprim la Catedrala Catolica- cea mai inalta cladire din Zagreb, dar si cel mai reprezentativ monument gotic de cult, de la sud de Alpi. Seara cazare Zagreb, hotel 3*.

Ziua 2 ZAGREB – GENOVA – COASTA LIGURICA
Mic dejun. Pornim spre Italia, unde vom vizita Genova – orasul lui Cristofor Columb,” republica a Sfantului Gheorghe”, pentru a ne caza in cursul serii, pe Coasta Ligurica, hotel 3*.

Ziua 3 COASTA LIGURICA – COSTA BRAVA
Mic dejun. Pornim spre Spania, in drumul nostru vom vizita unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii- Avignon – resedinta a Papilor, localitate intrata in patrimoniul UNESCO, supranumit si “orasul celor 99 de saruturi”. Seara cazare pe Costa Brava, hotel 3*. Optional cina.

Ziua 4 BARCELONA
Mic dejun. Timp liber sau vizita in Barcelona – Plaza Catalunya, Sagrada Familia, Parc Guell, Stadionul Olimpic, Montjuic, s.a. Seara cazare Costa Brava –hotel 3*. Optional cina.

Ziua 5 BARCELONA – MADRID
Mic dejun. Dimineata optional excursie la Montserrat –Muntele Sfant al Cataloniei. Vom continua traseul nostru cu oprire si vizita Zaragoza- Piata Pilar, cu a sa Basilica, Palatul Lonja, Catedrala San Salvador. Seara sosire Madrid, cazare hotel 3*.

Ziua 6 MADRID SI EL ESCORIAL
Mic dejun. Descoperim cocheta capitala spaniola intr-un tur panoramic, vizitam Catedrala Almueda si Palatul Regal. Dupa-amiaza program liber in oras sau optional vizita la El Escorial – palatul simbol al monarhiei spaniole. Seara cazare Madrid hotel 3*.

Ziua 7 MADRID – FATIMA
Mic dejun.Pornim spre Portugalia, optional in traseul nostru vizitam incantatorul oras Toledo – recunoscut pentru arhitectura sa medievala si ca loc de nastere al vestitului El Greco. Seara ajungem si ne cazam la Fatima hotel 3*. Optional cina.

Ziua 8 FATIMA – OBIDOS – BATALHA – TOMAR
Mic dejun. Timp liber. Dupa amiaza optional excursie la Obidos, Batalha si Tomar. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

Ziua 9 FATIMA – LISABONA
Mic dejun. Timp liber la Fatima, sau optional excursie la Lisabona- incepem vizitarea orasului cu partea veche, incantatoarele cladiri in stil Art Nouveau, stradutele medievale cochete si inguste, marginite de cafenele si magazine. Vizitam Manastirea Jeronymo, cartierul Alfama, Bairo Alto, Turnul si Manastirea Belem si cel mai mare acvariu din Europa – Oceanarium. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

Ziua 10 FATIMA – COIMBRA – PORTO
Mic dejun. Plecam spre Coimbra – prima capitala a Portugaliei, locul in care cele mai vechi Universitati din Europa si Porto, cu ale sale impunatoare constructii – Catedrala si Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis – emblema orasului. Timp liber in Porto, vom degusta dn vestitele vinuri locale si ne vom delecta cu specialitatile gastronimice ale orasului. Seara cazare Porto hotel 3*. Optional seara de fado.

Ziua 11 PORTO – SANTIAGO DE COMPOSTELA – SANTANDER
Mic dejun. Parasim orasul Porto pentru a ne indrepta spre Santiago de Compostela, unde vom vizita impresionanta Catedrala cu acelasi nume, apoi ne vom bucura de peisajele oferite de Coasta Atlanticului pentru a ne caza la Santander, hotel 3.

Ziua 12 SANTANDER – LOURDES
Mic dejun. Vizitam Catedrala Santander si ne continuam calatoria noastra catre Lourdes .Sosim dupa –amiaza si ne bucuram de acest loc sfant, intr-un tur pietonal. Seara cazare Lourdes hotel 3*.

Ziua 13 LOURDES – ANDORRA – MARSILIA
Mic dejun. Parasim Lourdes pentru a ne indrepta spre Marsilia – cel mai vechi si mai mare port al Frantei, pe traseu optional vizita si program de cumparaturi Andorra. Seara sosim in vechea cetate infiintata de greci pe malurile Mediteranei, ne delectam cu o plimbare pietonala in zona Vieux Port, pentru a ne caza seara in zona, hotel 3*.

Ziua 14 MARSILIA – NICE – MONACO – PADOVA
Mic dejun. Dimineata facem o incursiune pe exclusivista Riviera Franceza , pentru a face o oprire si vizita in Monaco. Vom ajunge in cursul serii la Padova, cazare hotel 3*.

Ziua 15 PADOVA – LJUBLIJANA – BELGRAD
Mic dejun. Dupa o vizita la Biserica la Sf Anton de Padova, urmatorul popas va fi reprezentat de tanara si cocheta capitala slovena – Ljublijana, pentru a innopta pe malurile Dunarii si ale Raului Sava – la Belgrad, cazare hotel 3*.

Ziua 16 BELGRAD – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata ne vom incanta suflete cu un tur pietonal in capitala sarba – Fortareata, Biserica Arhanghelul Mihail, zona pietonala Knez Mihailova. In jurul pranzului pornim spre tara, sosire in cursul noptii – in functie de formalitatile vamale.

Final Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghidului.
Grup minim 35 pers
ATENTIE:
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 35 persoane (29-35 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;
Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

TRASFERURI DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif Orasul Locul de intalnire Tarif
SUCEAVA Hotel Bucovina 40 EUR DEVA Mc Donald’s Gara 35 EUR
PIATRA NEAMT Hotel Central 35 EUR MEDIAS Autogara 30 EUR
IASI Mc Donald’s Gara 40 EUR SIGHISOARA Magazinul Sigma 30 EUR
ROMAN Gara 30 EUR BRASOV Mc Donald’s Calea Bucuresti 25 EUR
BACAU Parcarea Stadionului Municipal 30 EUR SINAIA Gara 20 EUR
FOCSANI Parcarea Stadionului Milcovul 25 EUR CAMPINA Banesti –avion 15 EUR
BUZAU Mc Donald’s Unirea 20 EUR PLOIESTI Petrom – Metro 12 EUR
GALATI Mc Donald’s 20 EUR BRAILA Hotel Traian 20 EUR

*Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus chiar si cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie in functie de marimea grupului!

Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar – CONDITII DE PLATA

1.EARLY BOOKING – Reducere 10% (aplicata) pentru inscrieri pana la data de 31.03.2017
2.Reducere de 5 EUR/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !

Rezervare online pentru Circuit Spania Portugalia 16 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

mondial anat visa raiffeisen
anat iso