0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Spania Portugalia 13 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 899 euro( + taxe 269 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50417
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
02.08.2019, 14.09.2019899 euro

Itinerariu

Madrid – Toldeo – Segovia – Salamanca – Porto – Lisabona – Sintra – Cordoba – Sevilla – Gibraltar – Granada – Alicante – Valencia – Costa Brava – Barcelona

Servicii incluse

- bilet de avion dus Bucuresti – Madrid, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- bilet de avion retur Barcelona – Bucuresti ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite);
- 12 nopti, cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
- ghid local la Porto si Madrid;
- asistenta turistica in limba romana - ghid romana;

Servicii neincluse

- taxe de aeroport si taxa de rezervare: 269 euro/persoana;
- *bilete de intrare la obiectivele turistice din programul excursiei;
- asigurarea medicala si storno – optionale, dar recomandate;
- Excursiile optionale;
- bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local;
- taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor, aproximativ 2-3 euro/persoana/zi in functie de orasul vizitat;

Program

Circuit Spania Portugalia 13 zile Avion

Ziua 1. Bucuresti – Madrid

Ora 06:10 intalnire cu ghidul in Aeroportul Otopeni, la biroul de check-in Tarom pentru destinatia Madrid.

Ora 08:10 decolare, cu aterizare la Madrid la ora 11:30. Programul turistic incepe cu turul panoramic al Madridului, pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Senora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros. Cazare in zona Madrid.

Ziua 2: Madrid – Toledo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea Palatului Regal si a Muzeului Prado sau excursie optionala la Toledo, cetate cu stradute inguste, oras–muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Oras monumental inconjurat de raul Tajo.

Tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria, vom face un scurt popas si la un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in zona Madrid.

Ziua 3. Madrid – Segovia – Salamanca – Porto

Mic dejun. Continuam traseul catre Porto, cu oprire la El Escorial si Vale de los Caidos. Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Portugalia. Cazare in zona Porto.

Ziua 4: Porto – Coimbra – Batalha Fatima – Lisabona

Mic dejun. Tur de oras in Porto cu ghid local. Plecam catre Lisabona cu scurte opriri in: Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar, Batalha unde se poate admira manastirea Santa Maria da Victoria si Fatima – care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, vizitam sanctuarul dedicat Fecioarei Maria, apoi ne continuam traseul spre Lisabona. Cazare in Lisabona.

Ziua 5: Lisabona – Sintra – Cabo da Roca-Cascais-Estoril

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Boema Lisabona sau excursie optionala la Sintra, o adevarata bijuterie a Portugaliei. Vom admira Castelul Maur si Palatul Pena. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino.Cazare in Lisabona.

Ziua 6: Lisabona – Cordoba

Mic dejun. Tur panoramic de oras: Cartierul Belem, Turnul Belem, Manastirea Sf Ieronim, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Pornim spre Spania, cu popasuri scurte in Cascais si Estoril. Cascais este un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Estoril este renumita destinatie de vacanta unde vom face un popas pentru fotografii la Cazino. Continuam traseul catre Cordoba. Cazare in zona Cordoba.

Ziua 7: Cordoba – Sevilla

Mic dejun. In Cordoba se viziteaza Moscheea Mezquita, unica in lume. In Sevilla vizitam catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei – una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa–locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929. Cazare in zona Sevilla/Cadiz.


Ziua 8: Sevilla – Gibraltar – Marbella – Torremolinos – Malaga –
Granada

Mic deun. Plecare catre Granada, excursie optionala la Gibraltar(include transport si bilet de intrare). Tur prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul pentru celebra panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita la pestera Saint Michael. Revenim pe Costa del Sol cu popasuri in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in zona Granada.

Ziua 9. Granada – Alicante – Valencia

Mic dejun. In Granada vom face un tur de oras. Optional, vizita la Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea). Ne continuam turul si ne indreptam spre Valencia, cu popas in Alicante. Cazare in zona Valencia.

Ziua 10. Valencia – Costa Brava

Mic dejun. In Valencia vom vizita centrul istoric si zona numita “Orasul artelor si stiintelor”, vechea albie a raului Turia, arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu catedrala si turnul – clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Deplasare spre Costa Brava. Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 11. Costa Brava

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si plaja in Costa Brava, regiune de coasta in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona. Aceasta se intinde pe 200 km de-a lungul litoralului format dintr-o multime de orasele si comune. Uimitoare este combinația dintre munte si mare, in urma careia Ferrana Agulio a dat zonei numele „Costa Brava” (Malul Stancos). Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 12. Costa Brava – Barcelona

Mic dejun. Vizita la Manastirea Montserrat. Tur panoramic de Barcelona cu scurte opriri, plecam pe ruta Portul Olimpic, Casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, Sagrada Familia (opera maestra a lui Antoni Gaudi) si Casa Mila – La Pedrera (pentru bilete de intrare, recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gracia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella. Cazare in zona Barcelona.

Ziua 13. Barcelona Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

Supliment single: 285 euro; Copil < 12 ani: 800 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Excursii optionale:

– Toldeo: 48 euro/persoana, include: transport autocarul/microbuzul, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, asistenta turistica in limba romana.

– Gibraltar(excursia Rock Tour): 40 euro/persoana, include: Transport cu microbuz local pentru vizitarea: Punta Europa, pestera Saint Michael, Apes Den si asistenta turistica in limba romana.

– Alhambra: 39 euro/persoana, include: transport cu autocarul/microbuzul, taxe de drum, ghid local vorbitor de limba engleza, asistenta turistica in limba romana, bilet de intrare la Complexul Alhambra care include: Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea) si ghid audio. Se achita la inscriere, rezervarea se face cu minim 2 luni inainte de calatorie.

– Sintra: 55 euro/persoana, include: transport autocar, intrari la Castelul Maur si Palatul Pena, asistenta turistica in limba romana.

Orar de zbor informativ, compania TAROM:

Bucuresti Otopeni 08:10 – Madrid 11:15

Barcelona – El Prat 11:30 – Bucuresti – Oopeni 15:35

*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Hoteluri:

 • Madrid: Hotel Vertice Roomspace Madrid 3*, Calle Laguna Dalga 4 sau similar.

 • Porto: Hotel Comfort Inn Braga 3*, EN 14 Ferreiros Rua, Damiana Maria da Silva n 20 – Braga sau similar.

 • Lisabona: Hotel Vip Inn Berna 3*, Calle Antonio Serpa 13 sau similar.

 • Cordoba: NH Cordoba Califa 3*, Calle Lope De Hoces 14 sau similar.

 • Sevilla: Hotel Dona Carmela 3*, Calle De Jerez, 72 sau similar.

 • Granada: Dauro Granada 3*, Calle Acera Del Darro 19 sau similar.

 • Valencia: Holiday Inn Express Valencia Bonaire 3*, Calle Ctro Com. Y De Ocio Bonaire Crta A-3 Salida 345 345 sau similar.

 • Barcelona: Hotel Canal Olimpic 3*, Calle La Ginesta sau similar.

 • Costa Brava: Hotel Ibersol Sorra d’Or 3*, Passeig de Llevant 1-3 sau similar.

*Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale, la aceasta oferta se vor nominaliza in saptamana plecarii.

Note:

 • Grup minim 35 persoane.

 • Oferta turistica este parte integranta din contract.

 • Acte necesare: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate. Sursa – Mae.ro.

 • Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

 • Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

 • Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

 • Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

 • Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

 • Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia fiecarui hotel (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

 • IMPORTANT! Atat in Spania, cat si in Portugalia, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.

 

Rezervare online pentru Circuit Spania Portugalia 13 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa