031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Spania Maroc Gibraltar 8 zile Avion

Garantia calitatii!
497 euro de la 492 euro( + taxe 179 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

25.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50460
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
25.11.2019 497 euro

Itinerariu

Bucuresti – Malaga – Algeciras – Tanger – Rabat – Casablanca – Marrakech – Ouarzazate – Meknes – Fez – Meknes – Algeciras – Malaga – Gibraltar – Malaga – Bucuresti

Servicii incluse

Transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
2 nopti cazare cu mic dejun in zona Algeciras la hotel de 3*;
1 noapte cazare cu mic dejun in Casablanca la hotel de 4*;
2 nopti cazare cu mic dejun in Marrakesh la hotel de 3*;
2 nopti de cazare cu mic dejun in Fez la hoteluri de 3*-4*;
Transport feribot pe ruta: Algeciras – Tanger – Algeciras;
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz – categoria locala;
Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
Asistenta turistica in limba romana (ghid roman).

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion), bagajul de cala, bagajul de mana si taxa de serviciu: 179 euro/persoana, se achita inainte de calatorie conform contract;
Excursiile optionale
Biletele de intrare la obiectivele turistice (aproximativ 38 Euro/persoana – se achita la destinatie);
Supliment demipensiune (7 cine) – 106 Euro/persoana ;
Supliment pentru plecarea de Pasti – 70 Euro/persoana;
Asigurarea storno si medicala (recomandate);
Bacsis pentru sofer si ghid, se achita local, aproximativ: 1 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid;
Taxele de statiune se achita local, la receptiile hotelurilor.

Program

Ziua 1. Bucuresti – Malaga – Algeciras

Ora 13:45 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul si imbarcare pentru zborul catre Malaga la ora 16:05. Aterizare la 19:25. Transfer la hotel in zona Algeciras.

Ziua 2. Algeciras – Tanger – Rabat – Casablanca

Mic dejun. Transfer de la hotel in port, plecam din portul Algeciras in jurul orei 10:00 si vom ajunge in Tanger Med la ora 10:30 (diferenta de fus orar). Vom traversa stramtoarea Gibraltar, catre Tanger si ne continuam drumul pana in Rabat, capitala Marocului. In functie de trafic putem face scurte vizite si la: Palatul Regal (exterior), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Plecam spre Casablanca, unde ne cazam.

Ziua 3. Casablanca – Marrakech

Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizita la: Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea si Piata Natiunilor Unite. Mergem la Marrakech, unde facem un tur panoramic de oras: Moscheea Koutoubia, Palatul Bahia, plantatiile de maslini de la Menara si Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 4. Marrakech – Ouarzazate, poarta Saharei

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ouarzazate. Vom traversa Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka, localitate situata la cea mai mare altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cazare in Marrakech.

Ziua 5. Marrakech – Meknes – Fez

Mic dejun. Plecam catre Fez cu un scurt popas in Meknes, fosta capitala imperiala. Cazare in Fez.

Ziua 6. Fez

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen, Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez, Cazare in Fez.

Ziua 7. Fez – Tanger – Algeciras

Dupa micul dejun, plecam catre Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Algeciras, plecam in jurul orei 18:00 si ajungem la destinatie in jurul orei 20:30. Sosire in Spania si cazare in zona Algeciras.

Ziua 8. Algeciras – Gibraltar – Malaga – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic. Transfer la aeroportil Malaga, pentru zborul catre Bucuresti de la ora 21:10. Sosire in Bucuresti in jurul orei 02:00, in ziua urmatoare.

Supliment camera single: 199 euro; Copil <12 ani 399 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Orar de zbor informativ

Bucuresti 16:05 / Malaga 19:25

Malaga 21:10 / Bucuresti 02:00

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Hoteluri*

 • Casablanca: Imperial Casablanca Hotel & Spa 4* categoria locala, 291, Boulevard Mohamed V & Angle Rue Azilal, Ex Rond Point Shell، Casablanca 20110, Morocco, sau similar.
 • Marrakesh: Hotel Hotel Marrakech House 3* categoria locala, N°1, Avenue Abdelkrim Al Khattabi lot Bouizgaren Gueliz, 40000 Marrakech, sau similar.
 • Fez: Hotel Ibis 3*, Avenue Des Almohades – Place De La Gare Oncf, 30000 Fes, sau similar.
 • Algeciras: Mercure Algecira 3*, Cl Malta 1 – 11204 – Algeciras – sau similar.
  *Confirmarea hotelurilor se va afisa pe site cu minim 20 de zile inainte de calatorie.

Excursii optionale:
*Quarzazate – 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani, include: transport local, asistenta turistica in limba romana, nu include intrari, se achita local, 10 euro de persoana(tarif informative, se poate modifica);

*Gibraltar – 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani, include: transport local, insotitor de grup si bilet de intrare;
* Excursia la Gibraltar se va achita cu minim 22 de zile inainte de calatorie si se va confirma in frunctie de disponibilitati si fluctuatiile orarului de zbor cu minimum 20 de zile inainte de calatorie;
Grup minim excursii optionale: 20 de persoane.

NOTE

 • Grup minim 25 persoane.
 • Oferta turistica este parte integranta din contract.
 • Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 • Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
 • Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
 • Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
 • Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
 • Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
 • Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
 • IMPORTANT! In Spania, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.

Rezervare online pentru Circuit Spania Maroc Gibraltar 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa