031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Garantia calitatii!
354 euro de la 350 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

12.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-47734
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in Camera Dubla Camera Single
12.10.2019 354 euro 499 euro

Itinerariu

Malaga, Gibraltar, Marbella, Sevilla, Cordoba, Costa del Sol, Tanger, Casablanca, Marrakech

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Bilet de feribot Tarifa - Tanger
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Asigurare medicala
- Asigurare storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Supliment Demipensiune (7 cine bufet): 99 euro/ persoană- se rezerva doar la inscriere 
- Pachet PREMIUM - 4 excursii opționale și supliment Demipensiune (7 cine bufet): 279 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere 
Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5 euro/zi - se achita local

Program

Circuit Spania Maroc 8 zile Avion

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. Se viziteaza: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradiționala Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri*. Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 3 Marrakech – Casablanca

Mic dejun. Tur de oraș in Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizita la Moscheea Hassan al II-lea (vizita exterioara). Seara, cazare la hotel in Casablanca.

Ziua 4. Casablanca – Tanger – Costa del Sol

Mic dejun. Plecare spre Tanger pentru un tur panoramic si apoi ne continuam drumul spre Tarifa, pentru imbarcare pe feribot. Seara, cazare la hotel in Costa del Sol.

Ziua 5. Cordoba*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Cordoba, oraș inclus in Patrimoniul UNESCO, considerat perla Andaluziei. Se viziteaza: La Mezquita, Marea Moschee din Cordoba transformata in catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura și Podul Roman, construit in sec. I i.Hr. Seara, cazare la hotel in zona Costa del Sol.

Ziua 6. Sevilla*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza: Palatul Alcazar și Catedrala Sfanta Maria, cea mai biserica in stil gotic din lume, renumita pentru mormantul lui Cristofor Columb. Seara, cazare la hotel in zona Costa del Sol.

Ziua 7. Gibraltar și Marbella*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Gibraltar și Marbella. Stațiunea Marbella este cunoscuta in special datorita plajelor cu nisip foarte fin, portului de iahturi, Puerto Banus, și a terenurilor de golf de renume mondial. Gibraltar, teritoriul britanic de pe coasta sudica a Spaniei, a fost fondat inițial de mauri in Evul Mediu și condus apoi de spanioli, Gibraltar este alipit Marii Britanii din anul 1713. Seara, cazare la hotel in zona Costa del Sol.

Ziua 8. Malaga – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare catre București Otopeni

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie Sevilla: 65 Euro/ persoana

• Excursie Cordoba: 59 euro/ persoana

• Excursie la Gibraltar si Marbella: 49 euro/ persoana

• Tur de oraș in Marrakech: 39 euro/ persoana

• Supliment Demipensiune (7 cine bufet): 99 euro/ persoana– se rezerva doar la inscriere

• Pachet PREMIUM – 4 excursii opționale și supliment Demipensiune (7 cine bufet): 279 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Acte necesare : Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara.

EXCURSIE LA SEVILIA
Sevilia, capitala Andalusiei, are de oferit numeroase atractii turistice, culturale, artistice si sociale, datorita carora a devenit unul din cele mai cunoscute si vizitate orase din lume, si sursa de inspiratie pentru numerosi scriitori, pictori si artistiti in general. Este foarte greu sa gasiti un alt centru urban care sa ofere atatea atractii si monumente unice precum, Giralda, Palatul Arabesc (Reales Alcazares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, the Maestranza (bull-ring), Casa de Pilatos, Plaza de Espana, Mari­a Luisa Park, teatrul Maestranza, palatal Saint Telmo, Archivo de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), precum si arhitectura caracteristica a orasului.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

EXCURSIE LA GIBRALTAR SI MARBELLA
Gibraltar, supranumit “The Rock” (stanca) este un teritoriu Britanic si un punct strategic ce vegheaza asupra stramtorii ce separa Africa de Europa si ce face legatura dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana.

Marbella este neoficial considerata capitala statiunilor de pe Costa del Sol si nu exista nici un dubiu asupra faptului ca detine toate calitatile necesare sa isi merite pozitia de statiune premium pe coasta Spaniola.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

EXCURSIE LA CORDOBA
Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, este orasul cel mai important din centrul Andalusiei. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii Musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (Alcazar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, piata El Porto.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

TUR DE ORAS IN MARRAKECH
Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionanta, atat prin marimea sa, cat și prin arhitectura

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfarșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasa construcție ridicata pana in acel moment.

Medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incantatoare, mancare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experiența pe care trebuie sa o traiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:
(se rezerva doar la inscriere)

Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Spania Maroc 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa