031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Sicilia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
549 euro de la 538 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

07.10.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51355
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
20.04.2020 549 euro 229 euro
20.05.2020, 07.10.2020 599 euro 229 euro

Itinerariu

Catania, Etna & Taormina, Syracusa & Noto, Agrigent -Valea Templelor, Palermo, Savoca

Servicii incluse

- Zbor dus-întorscu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazarela hoteluri de 3*-4*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
- Excursii conform program
- Degustare granita siciliană tradiţională

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 195 €/pers
- Pachet excursii opționale (zilele 3, 5 şi 6): 119 €/pers. -*se rezerva doar la inscriere
- Pachet 6 cine: 99 €/pers. -*se rezerva doar la inscriere
- Asigurare storno si medicala
- Taxa de staţiune (se achită la hotel)

Program

Circuit Sicilia 8 zile Avion

ZIUA 1 Sosire in Catania

Veti calatori din București spre Catania. La aeroportul din Catania veti fi intampinati de ghid și veti pleca spre centrul celui mai mare oraș din partea de est a Siciliei. Aici veti avea ocazia sa descoperiti strazile elegante și frumoasele piete unde veti fi fascinati de siturile arheologice romane, dar și de splendidele biserici printre care și catedrala dedicata Sf. Agata. Veti putea admira simbolul Cataniei: Fantana Elefantului și va recomandam sa nu ratati faimoasa piata de pește. Apoi va vom oferi o Granita siciliana traditionala. Ulterior va avea loc transferul la hotel din zona Catania unde va veti petrece urmatorele trei nopti.

ZIUA 2 Excursie Etna&Taormina

Dupa micul dejun, veti pleca in excursia catre muntele Etna, cel mai inalt Vulcan activ din Europa. Autocarul va va duce pana la altitudinea de 1900 m, unde pot fi admirate craterele Silvestri și fluxurile de lava. Dupa-amiaza va fi dedicata minunatului oraș Taormina. Acest oraș va va incanta cu superbele peisaje ale marii și ale vulcanului Etna, dar și cu numeroase atractii turistice: Teatrul Romano-Grec, Catedrala San Nicola și Corso Umberto, care este principala strada a orașului. Aici veti putea achizitiona cele mai frumoase suveniruri. Apoi va veti intoarce la hotel unde va veti petrece noaptea.

ZIUA 3 Timp liber sau excursie optional la Syracusa & Noto

Dupa micul dejun veti fi transferati la Syracusa care a avut o pozitionare foarte buna inca din perioada antica și va ofera numeroase atractii turistice – fiecare dintre acestea fiind o dovada a importantei pe care a avut-o orașul de-a lungul istoriei. Veti putea face o plimbare prin pitorescul centru al Insulei Ortigia, unde veti gasi Catedrala, Fantana Arethusa și Castelul Medieval Maniace. Vom incheia vizita noastra culturala la Noto (patrimoniu mondial UNESCO). Apoi va veti intoarce la hotel unde va veti petrece noaptea.

ZIUA 4 Excursie la Agrigent – Valea Templelor

Dupa micul dejun veti face check-out-ul. In aceasta zi veti traversa insula și veti ajunge la cele mai mari situri arheologice ale lumii: Valea Templelor din Agrigent. Veti avea ocazia sa va bucurati de acest loc unic și sa vizitati templele grecești bine conservate. In a doua parte a zilei veti ajunge la Cefalu – satul pescaresc incantator pe perioada iernii, care se schimba intr-o destinatie foarte apreciata pentru vacanta pe perioada verii. Apoi veti ajunge la hotelul din zona Palermo/Cefalu unde va veti petrece urmatoarele trei nopti.

ZIUA 5 Timp liber sau excursie optionala la Palermo

Dupa micul dejun veti porni catre aglomeratul Palermo, capital insulei, care va așteapta cu numeroase atractii turistice: Catedrala, Piata Quattrocanti și Fantana Praetorian. Pe parcursul acestei zile veti fi impresionati de frumusetile arhitecturale in diferite stiluri și de coloratele piete specifice zonei. Va recomandam sa degustati mancarurile traditionale din Palermo: Panelle, Arancino sau Sfincione (Pizza). Apoi va veti intoarce la hotel unde va veti petrece noaptea.

ZIUA 6 Timp liber sau excursie optional la Segesta & Erice

Dupa micul dejun veti avea ocazia sa descoperiti minunatul Templu Segesta situat la muntele Barbaro. A fost construit de Elymii in stil doric și dovedește importanta teritoriului Sicilian in perioada antica, mai ales pe perioadele de razboi. Veti continua excursia catre partea de vest unde veti vizita orașul medieval Erice, care va ofera priveliști incantatoare catre Insulele Egadi și superba mare. Va recomandam sa nu ratati ocazia de a manca biscuiti cu migdale specifici zonei. Apoi va veti intoarce la hotel unde va veti petrece noaptea.

ZIUA 7 Intoarcerea pe Coasta Estica – Vizita Savoca

Dupa micul dejun veti face check-out-ul. Pe parcursul drumului de intoarcere aveti ocazia sa admirati Insulele Eoliene pana veti ajunge la orașul medieval Savoca unde a fost filmat celebrul film “Nașul”. Aici va puteti bucura de priveliști incantatoare și de catacombele mistice din manastirea Capucinilor. Apoi veti ajunge la hotelul din zona Catania unde va veti petrece noaptea.

ZIUA 8 Zbor de intoarcere catre București

Veti lua micul dejun și in functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroportul din Catania pentru zborul de intoarcere catre București.

Final Circuit Sicilia 8 zile Avion

Optional:

– Pachet excursii opționale (zilele 3, 5 si 6): 119 EUR/pers. –*se rezerva doar la inscriere
– Pachet 6 cine: 99 EUR/pers. –*se rezerva doar la inscriere

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):
Catania – Hotel Atlantic Palace 4* sau similar
Cefalu – Hotel Santa Lucia Le Sabble D`Oro 3* sau similar

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Sicilia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.