0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit si Sejur Toscana 8 zile Avion

Garantia calitatii!
464 euro de la 459 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

18.08.2022, 15.09.2022

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-40729
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in camera dubla
18.08564 euro
15.09464 euro

Itinerariu

Milano, Rimini – San Marino*,Veneţia*, Florenţa* – Montecatini Terme, Florenţa* – Montecatini Terme, Cinque Terre & Pisa* , Bologna, Milano

Servicii incluse

- Bilet de avion
- Cate un bagaj de cala (23 kg) si un bagaj de mana (7 kg) / persoana
- Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului
- Asistenta turistica in limba Romana
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 stele

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 95 euro/persoana
- Supliment demipensiune (7 cine) - 89 Euro/ persoana/(optional) - se rezerva doar la inscriere
- Pachet complet de 5 excursii + supliment Demipensiune (7 cine): 249 Euro/ persoana (optional) - se rezerva doar la inscriere
- Pachet 5 excursii optionale: 179 Euro/ persoana (optional) - se rezerva doar la inscriere
- Taxa de statiune - 1,0 Euro / persoana / noapte (se plateste direct la hotel!)
- Asigurare medicala si excursii optionale

Program

Circuit si Sejur Toscana 8 zile Avion

Ziua 1. București – Milano

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Milano. Transfer catre Rimini și cazare la hotel.

Ziua 2. Rimini – San Marino*

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orașului Rimini și cumparaturi in centrul vechi. Dupa-amiaza, excursie optionala la San Marino*, unul dintre cele mai mici state independente din lume. Seara, intoarcere la Rimini.

Ziua 3. Venetia*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Venetia*. Cazare in Rimini.

Ziua 4. Rimini – Florenta* – Montecatini Terme

Mic dejun. Plecare din Rimini catre Florenta, capitala Toscanei. Timp liber pentru descoperirea orasului pe cont propriu, sau optional tur de oras cu ghid local certificat in care se viziteaza: Piazza della Signoria, S. Croce, impozantul Dom și romanticul Ponte Vecchio. Cazare in Montecatini Terme.

Ziua 5. Siena & San Gimignano*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare in Montecatini Terme sau excursie optionala in Toscana, la Siena și la San Gimignano*. Cazare in Montecatini Terme.

Ziua 6. Cinque Terre & Pisa*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Cinque Terre & Pisa*. Cinque Terre este o zona de pe coasta Rivierei Italiene formata din 5 sate pescarești renumite pentru fatadele pastelate ale cladirilor și peisajul pitoresc. Turnul din Pisa este cea mai faimoasa cladire inclinata din lume. Cazare in Montecatini Terme.

Ziua 7. Bologna – Milano

Mic dejun. Plecare spre Bologna prin Muntii Apenini și Campia Padului. Popas și timp liber pentru explorarea orașului Bologna, capitala regiunii Emilia-Romagna. Cazare in zona Milano.

Ziua 8. Milano – București

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinatia București Otopeni.

*Servicii optionale neincluse in pret:

• San Marino: 39 Euro/ persoana

• Florenta: 35 Euro/ persoana

• Siena & San Gimignano: 55 Euro/ persoana

• Cinque Terre & Pisa: 55 Euro/ persoana

• Venetia: 55 Euro/ persoana

• Pachet 5 escursii optionale: 179 Euro/ persoana (Se poate achizitona doar in avans, in agentie!)

• Supliment Demipensiune (7 cine): 89 Euro/ persoana (Se poate achizitona doar in avans, in agentie!)

• Pachet complet de 5 excursii + supliment Demipensiune (7 cine): 249 Euro/ persoana (Se poate achizitona doar in avans, in agentie!)

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.

In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;

Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

Final Circuit si Sejur Toscana 8 zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul (doar pe anumite programe se aplica):         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si Sejur Toscana 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa