031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit si Sejur Tenerife 8 zile avion

Garantia calitatii!
620 euro de la 614 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50320
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla
02.08.2019; 16.08.2019 670 euro
30.09.2019 640 euro
14.10.2019 620 euro
27.12.2019 1020 euro

Itinerariu

Tenerife, Santa Cruz de Tenerife și Las Teresitas, Parcul Naţional Teide* , Nordul insulei – La Laguna și Taganana, Insula La Gomera*, Sudul insulei – Masca și Las Americas, Croazieră Royal Dolphine și Los Gigantes*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Tenerife - Bucuresti
- 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 4 stele cu pensiune completa
- Asistenta turistica in limba romana
- Cina festiva de Revelion (pentru plecarea din 30.12)

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 195 euro/ persoana (obligatoriu)
- Intrarile la obiective
- Asigurare storno si medicala
Pachet 3 excursii opționale (Parcul național Teide, insula La Gomera și Croazieră Royal Dolphine): 155 Euro/ persoana - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit si Sejur Tenerife 8 zile avion

Ziua 1. București – Tenerife

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Tenerife. Transfer, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 2. Santa Cruz de Tenerife și Las Teresitas

Mic dejun. Excursie la Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei și a arhipelagului Insulelor Canare. Intr-un tur panoramic se viziteaza: Centrul International de Afaceri si Congrese, Auditoriul, zona Maritima, iar apoi se descopera zona pietonala, pornind din Piața Spaniei. La nord de capitala, vom face un scurt popas la plajaLas Teresitas,pentru a calca pe nisipul auriu adus din Sahara de Vest. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 3. Parcul National Teide*

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Vulcanul Teide, El Portillo, Montana Blanca, La Catedral. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 4. Nordul insulei – La Laguna și Taganana

Mic dejun. Se traverseaza Parcul Natural Anaga pana in zona de nord-vest a insulei, in satul Taganana. Se traverseaza munții din nordul insulei, printr-o padure luxurianta de lauri, de unde se coboara in San Cristobal de La Laguna. Oraș episcopal si universitar, al doilea cel mai mare oraș din Tenerife. Se face un popas in centru istoric pentru a admira Plaza del Adelantado, Biserica Sf. Cristos din Laguna, Episcopia. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 5. Insula La Gomera*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe insula La Gomera, unde se viziteaza San Sebastian, Degollada de Peraza, Los Roques de Ojila, La Laguna și Reședința lui Columb de pe insula*. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 6. Sudul insulei – Masca și Las Americas

Mic dejun. Se pornește catre zona de sud-vest a insulei, iar pe drum se viziteaza faimosul sat Masca, candva un refugiu al piraților, situat la o altitudine de 600 de metri. Se continua mai departe catre faimoasa stațiune Las Americas. Timp liber pentru relaxare pe faimoasa plaja cu nisip fin – Playa de las Vistas. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 7. Croaziera Royal Dolphine și Los Gigantes*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, croaziera Royal Dolphine și Los Gigantes. Pe parcursul croazierei se pot admira faimoasele stanci vulcanice Los Gigantes, ce se ridica vertical din ocean, pana la inalțimi de pana la 600m. Se navigheaza mai departe prin largul oceanului, unde se pot surprinde diferite specii de balene si delfini, in mediul lor natural. Seara, cazare și cina la hotel in Puerto de la Cruz.

Ziua 8. Tenerife – Bucuresti

Mic dejun. Dupa pranz, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala in parcul Național Teide: 39 Euro/ persoana

• Excursie opționala pe insula La Gomera cu pranz inclus: 69 Euro/ persoana

• Croaziera Royal Dolphine și Los Gigantes, cu pranz inclus: 59 Euro/ persoana

• Pachet 3 excursii opționale (Parcul național Teide, insula La Gomera și Croaziera Royal Dolphine): 155 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Orar de zbor informativ

Companie: Wizz Air
Henri Coanda, Bucharest
13:40
Tenerife Sur, Tenerife
17:55
Companie: Wizz Air Clasa: economy
Tenerife Sur, Tenerife
18:30
Henri Coanda, Bucharest
01:55

Final Circuit si Sejur Tenerife 8 zile avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si Sejur Tenerife 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.