031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit si Sejur Maroc Agadir 8 zile Avion

Garantia calitatii!
380 euro de la 376 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-47728
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in Camera Dubla
21.09.2019, 28.09.2019 304 euro
05.10.2019 384 euro

Itinerariu

Marrakech, Ouzoud, Agadir, Essaouira, Massa

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Marrakech-Bucuresti
- 1 bagaj de cala de 20 kg/persoana si un bagaj de mana de 10 kg/persoana
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4*
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Asigurare medicala
- Asigurare storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*: 159 Euro/ persoană (optional)
- Supliment Demipensiune: 109 euro/persoana (optional) - se rezerva doar la inscriere
- Pachet 5 excursii: 179 Euro/ persoana (optional) - se rezerva doar la inscriere
Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5euro/zi - se achita local

Program

Circuit si Sejur Maroc Agadir 8 zile Avion

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Sosire și transfer la hotel. Seara, tur panoramic de oraș in Marrakech cu trasura si vizitarea unui centru artizanal. Cazare in Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se viziteaza: Gradinile Menara, Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piața tradiționala Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri Cazare in Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 3. Marrakech – Ouzoud*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la impresionanta cascada Ouzoud, un loc care atrage numeroși turiști in fiecare an. Cazare in Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 4. Marrakech – Agadir

Mic dejun. Plecare spre Agadir, cea mai importanta stațiune de litoral din Maroc. Check-in la hotel și timp liber la dispoziție pentru relaxare la plaja sau la piscina hotelului. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 5. Agadir*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se viziteaza: Muzeul Patrimoniului Amazigh, Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Gradinile Ohla și Parcul de Crocodili. Plimbare pe faleza principala. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 6. Agadir – Essaouira*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala in Essaouira, un mic oraș port fermecator situat la malul Atlanticului*. Tur de oraș care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusa in patrimoniul UNESCO, Portul și Citadela. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 7. Agadir – Massa*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu jeep 4×4 in Valea Massa și vizita la Parcul Național Ornitologic, unde pot fi observate diferite specii de pasari. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 8. Agadir – Marrakech – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Marrakech pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație București

*Upgrade al hotelului in Agadir:

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoana
• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*, Mic dejun: 199 Euro/ persoana

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Tur de oraș in Marrakech: 39 Euro/ persoana
• Excursie de o zi la cascada Ouzoud: 45 Euro/ persoana
• Tur de oraș in Agadir: 25 Euro/ persoana
• Excursie de o zi la Essaouira: 45 Euro/ persoana
• Excursie de o zi cu Jeep-urile la Massa, cu pranz inclus: 55 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere
• Pachet 5 excursii: 179 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

TUR DE ORAS IN MARRAKECH
Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionanta, atat prin marimea sa, cat și prin arhitectura

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfarșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasa construcție ridicata pana in acel moment.

Medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incantatoare, mancare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experiența pe care trebuie sa o traiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

EXCURSIE LA CASCADELE OUZOUD
Situate la 175 km de Marrakech, cascadele Ouzoud au un flux impresionant de apa, care creeaza un curcubeu aproape permanent. Pe drum, veți trece prin cele mai mari plantații de maslini, caisi și smochini. Ajungand la fata locului, bucurați-va de priveliștea uimitoare a cascadelor și de curcubeu (situat la 1060 m in Munții Atlasului).

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

TUR DE ORAS IN AGADIR
Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului avand nu mai putin de 9 km de plaja. Agadirul zilelor noastre este un parc cu alei si palmieri, gradini si hoteluri de lux, cafenele, terase si magazine.

Turul nostru incepe cu o vizita la Muzeul Patrimoniului Amazigh care prezinta povestea Berberilor din zona Souss Massa Draa, o zona din sudul Marocului care incorporeaza Agadir, Ouarzazate, Zagora, Tiznit, Sidi Ifni și alte zone din apropiere. Numeroase exponate includ bijuterii, argintarie, ceramica, covoare, unelte și unelte de uz casnic. Este un loc de top pentru a afla mai multe despre viața berbera de-a lungul vremurilor; Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Gradinile Ohla și Parcul de Crocodili. Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 4 h

EXCURSIE LA ESSAOUIR
Essaouira, un mic oraș port fermecator situat la malul Atlanticului, fascineaza prin plajele sale si experientele culinare autentice.

Vom opri cateva minute pe marginea drumului plin de copaci de argan, acolo unde vom zari de la distanta zeci de capre urcate in copacii de argan. Caprele se suie in copaci singure si sunt ,,folosite” pentru procesarea semintelor de argan. Marocanii le folosesc ca sa extraga miezul fructului de argan din coaja groasa a semintelor, pe care o digera sucul gastric al caprelor cand acestea le mananca.

Inca de la intrarea in Essaouira vom vedea falnicele ziduri albe de aparare al fortaretei Mogador. Meterezele din Essaouira sunt o parte importanta a istoriei sale, un oras de coasta marocan situat de-a lungul Oceanului Atlantic unde, in 1506, portughezii au construit primele ziduri ale orasului. Dupa constructia meterezelor a aparut si portul, cel care a detinut un rol cheie in comertul cu navele portugheze ce acostau mereu aici. Zona a fost cunoscuta sub mai multe nume : Mogador -Cetate mica si Orasul Vantului din Africa.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

EXCURSIE LA MASSA 4×4
Incepem aceasta zi aventuroasa intr-un jeep 4×4 pornind spre Tiznit, un orasel situat in sudul Marocului renumit pentru fabricarea celor mai fine bijuterii din argint decorate cu pietre semipretioase.

In drumul spre Tiznit, vom trece prin multe sate berbere unde puteti admira traditiile marocane, rezervatia naturala Massa si cel mai mare baraj din aceasta zona.

Ultima oprire va fi pe o plaja salbatica, care se presupune ca era zona in care a fost stabilita povestea biblica” Jonah and the Whale’

Acte necesare : Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:
(se rezerva doar la inscriere)

Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si Sejur Maroc Agadir 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.