0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit si Sejur Egipt Croaziera pe Nil 8 zile

Garantia calitatii!
514 euro de la 509 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

09.05.2021, 16.05.2021, 23.05.2021 , 06.06.2021, 29.08.2021 , 12.09.2021, 26.09.2021, 10.10.2021, 24.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50635
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in Camera Dubla (Pensiune Completa si ALL INCLUSIVE)
21.03.2021514 euro
11.04.2021, 09.05.2021, 26.09.2021564 euro
16.05.2021, 23.05.2021, 06.06.2021, 29.08.2021 , 12.09.2021, 10.10.2021, 24.10.2021594 euro

Itinerariu

București , Hurghada, Luxor, Esna, Edfu, Kom Ombo, Aswan, Hurghada ,Cairo*

Servicii incluse

- Asistenta turistica in limba Romana
- Toate transferurile din program cu autocar modern
- Bilet de avion Bucuresti - Hurghada - Bucuresti
- Cazare 3 Nopti cu All Inclusive in hotel de 4* in Hurghada
- Un bagaj de cala (20kg) si un bagaj de cabina (7kg) de persoana
- Cazare 4 nopti in cabina dubla, pe nava de croaziera de 5 stele cu pensiune completa

Servicii neincluse

- Taxe de Aeroport 195 euro /pers - se achita obligatoriu la inscriere
- Bacșiș pentru ghizi și șoferi locali: aproximativ 35 Euro/ persoană (se achita obligatoriu la ghidul local in prima zi)
- Taxă de viză pentru Egipt 27 USD sau 25 EUR – se achita pe aeroport (25 USD taxa viza + 2 USD asistenta pentru obtinerea vizei pe aeroport)
- Asigurare storno si medicala
- Pachet excursii opționale pe parcursul croazierei: 199 Euro/ persoană
- Excursie la Cairo: 110 Euro/ persoană (pret informativ; se achita la fata locului)

Program

Circuit si Sejur Egipt Croaziera pe Nil 8 zile

Ziua 1. București – Hurghada
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Hurghada. Transfer și cazare la Hotel Golden Beach 4* sau similar.

Ziua 2. Hurghada – Luxor
Mic dejun. Plecare spre Luxor și imbarcare pe nava de croaziera MS Crown Empress 5* sau similar. Dupa pranz, timp liber sau excursie opționala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, și Templul Luxor*. Cina și cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 3. Luxor – Esna – Edfu
Mic dejun. Acostare pe Malul Vestic al Nilului. Timp liber sau excursie opționala la Valea Regilor*, cunoscuta pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari și la Coloșii din Memnon. Traversarea ecluzei din Esna și continuarea calatoriei spre Edfu. Cina și cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 4. Edfu – Kom Ombo – Aswan
Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala la Templul Zeului Horus* din Edfu, una dintre construcțiile cu cea mai complexa arhitectura din Egipt. Pranz la bordul navei de croaziera și continuarea calatoriei spre Kom Ombo, unde, opțional, se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek și Horus*. Seara, navigare spre Aswan. Cina și cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 5. Aswan
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie la Templul Philae*, dedicat zeiței Isis, barajul din Aswan*. Separat, se poate opta pentru Obeliscul neterminat și plimbare cu feluca in jurul Insulei Elephantine pentru a vizita Gradina Botanica. Cina și cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 6. Aswan – Hurghada
Mic dejun. Debarcare, transfer cu autocarul la Hurghada și cazare la Hotel Golden Beach de 4 stele sau similar in Hurghada. Timp liber la dispoziție pentru restul zilei.

Ziua 7. Hurghada – Cairo*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Cairo* pentru a vizita Piramidele din Giza, Marele Sfinx și Muzeul din Cairo. Cazare la Hotel Golden Beach de 4 stele sau similar in Hurghada.

Ziua 8. Hurghada – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Circuit si Sejur Egipt Croaziera pe Nil 8 zile

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Pachet excursii opționale pe parcursul croazierei: 199 Euro/ persoana
• Excursie la Cairo: 110 Euro/ persoana (pret informativ; se achita la fata locului)

Acte necesare:
• Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (este acceptat și pașaportul temporar)

Alte detalii: Programul croazierei poate fi modificat in funcție de condițiile meteo și de navigație.

Grup minim pentru organizarea croazierei: 25 persoane.

Note importante:

1. Camera tripla beneficiaza de pat pliabil pentru a 3-a persoana la bordul vasului de croaziera

2. Copiii 2-11,99 ani care stau in cabina cu 2 adulti nu beneficiaza de al treilea pat.

3. Itinerariul poate suferi modificari in functie de orarul de zbor.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si Sejur Egipt Croaziera pe Nil 8 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa