0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit si Sejur Costa Blanca 8 zile Avion

Garantia calitatii!
534 euro de la 529 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-53665
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
28.05.2022, 04.06.2022 694 euro
11.06.2022, 10.09.2022, 17.09.2022 ,24.09.2022614 euro
02.07.2022, 16.07.2022 724 euro
06.08.2022, 20.08.2022 834 euro
03.09.2022634 euro
01.10.2022 , 08.10.2022 , 15.10.2022534 euro

Itinerariu

Alicante si Elce, Valencia*, Calpe si Moraira, Cartagena si Murcia*, Guadalest si Cascadele Algar*, Alicante

Servicii incluse

- Transport cu avionul
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- Asistenta turistica in limba romana
- Cazare 7 nopti
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Tururi de oraș în Alicante, Elce, Calpe si Moraira

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport : 95 euro/pers
- Asigurare de calatorie medicala si storno
- Intrări la obiectivele turistice si excursii optionale

Program

Circuit si Sejur Costa Blanca 8 zile Avion

Ziua 1. București – Alicante
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Alicante. Tur panoramic in Alicante, unul dintre cele mai importante porturi si statiuni turistice la Marea Mediterana. Seara, cazare la Gran Hotel Bali 4*, sau similar.

Ziua 2. Alicante si Elce
Mic dejun. Excursie la Alicante principalul centru comercial de pescuit al regiunii Valencia. Pe lista obiectivelor turistice se inscriu Cladirea Ayuntamiento, Muzeul de Arta Contemporana, Basilica Sfanta Maria si Manastirea Santa Faz, fosta piata de peste. Se continua excursia la Elche, unde principala atractie turistica a orasului o reprezinta Palmeral of Elche. Seara, cazare la Gran Hotel Bali 4*, sau similar.

Ziua 3. Valencia*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Valencia*, cel de-al treilea mare oras spaniol, care ofera turistilor atat o serie de gradini si piete-monument impresionante, precum si Palatul Generalitat, Catedrala din Valencia, Gradinile Turia, Turnurile Serranos si Quart, Piata Centrala si Piata Rotunda, Glorieta si Gradina Botanica. Seara, cazare la Gran Hotel Bali 4*, sau similar.

Ziua 4. Calpe si Moraira

Mic dejun. Una dintre principalele destinații turistice din Costa Blanca, este Calpe. Orașul a gazduit numeroase civilizații antice, ceea ce inseamna ca are o istorie fascinanta, cum ar fi baile romane pe care le puteți vizita. Dominat de imaginea impunatoare a Stancii Ifach, Calpe se afla pe malul Mediteranei, inconjurata de un peisaj frumos cu munti si podgorii.

Ziua 5. Cartagena si Murcia*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Cartagena si Murcia. Odata ajunsi in Benidorm, turistii au posibilitatea sa viziteze Cartagena, unul dintre orasele-port de o importanta covarsitoare in trecutul Spaniei, localizat in regiunea Murcia. Seara, cazare la Gran Hotel Bali 4*, sau similar.

Ziua 6. Guadalest si Cascadele Algar*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala. Se viziteaza satul Guadalest care beneficiaza de una dintre cele mai spectaculoase locatii din Spania, fiind amplasat pe un varf muntos, intrarea in fortareata antica realizandu-se printr-un tunel impresionant, lung de 15 metri, sculptat in stanca.
Se continua cu Cascadele Algar care se afla la marginea satului Callosa d`en Sarria si atrag anual mii de turisti iubitori de natura. Seara, cazare la Gran Hotel Bali 4*, sau similar.

Ziua 7. Timp liber pentru relaxare.

Ziua 8. Alicante – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Circuit si Sejur Costa Blanca 8 zile Avion

Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie Valencia: 50 Euro/ persoana
• Excursie Cartagena si Murcia: 40 Euro/ persoana

• Excursie Guadalest si Cascadele Algar : 35 Euro/ persoana

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si Sejur Costa Blanca 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa