031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit si sejur Coasta Andaluzia 8 zile avion

Garantia calitatii!
474 euro de la 469 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

10.04.2021 , 17.04.2021 , 24.04.2021, 01.05.2021 , 15.05.2021, 22.05.2021, 12.06.2021 , 02.10.2021, 09.10.2021, 16.10.2021, 23.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-47565
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! *la fiecare rezervare de minim 900 Euro

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Plecari Loc in Camera Dubla
15.05.2021, 22.05.2021 514 euro
02.10.2021, 09.10.2021 494 euro
10.04.2021, 17.04.2021, 24.04.2021, 01.05.2021, 16.10.2021, 23.10.2021 474 euro
12.06.2021 524 euro

Itinerariu

Málaga, Gibraltar, Sevilla, Mijas, Marbella, Córdoba, Tanger, Granada, Palatul Alhambra, Costa del Sol

Servicii incluse

- Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele
- Tururi de oraș în Malaga, Gibraltar, Mijas si Marbella
- Transport cu avionul pe ruta București – Málaga – București
- 1 bagaj de cală de 32 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Demipensiune
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Pachet 3 excursii opționale (Sevilia, Córdoba, Tanger): 179 Euro/ persoană (optional) - se rezerva de la inscriere
- Excursie Granada, inclusiv intrare la Palatul Alhambra: 79 Euro/ persoană (optional) - se rezerva de la inscriere
- Asigurare medicala si storno

Program

Circuit si sejur Coasta Andaluzia 8 zile avion

Ziua 1. București – Malaga
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Malaga. Tur panoramic in Malaga, cel mai important oraș din zona Costa del Sol și o emblema a arhitecturii maure in Peninsula Iberica. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 2. Gibraltar
Mic dejun. Excursie la Gibraltar, teritoriul britanic de pe coasta sudica a Spaniei. Fondat inițial de mauri in Evul Mediu și condus apoi de spanioli, Gibraltar este alipit Marii Britanii din anul 1713. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 3. Sevilla*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza: Palatul Alcazar și Catedrala Sfanta Maria, biserica in stil gotic renumita pentru mormantul lui Cristofor Columb. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 4. Mijas și Marbella
Mic dejun. Se viziteaza Mijas, sat emblematic al regiunii Andaluzia cu priveliște asupra Marii Mediterane și stațiunea Marbella, cunoscuta in special datorita plajelor cu nisip foarte fin, portului de iahturi, Puerto Banus, și a terenurilor de golf de renume mondial. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 5. Cordoba*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Cordoba*, oraș inclus in Patrimoniul UNESCO, considerat „Perla Andaluziei”. Se viziteaza: La Mezquita, Marea Moschee din Cordoba transformata in catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura și Podul Roman, construit in sec. I i.Hr. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 6. Tanger*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Tanger*, in Maroc. Dupa o traversare de aproximativ o ora a stramtorii Gibraltar, puneți piciorul pe un alt continent și intrați pentru scurt timp in atmosfera Tangerului, un oraș interesant cu un amestec de exotism, soare și caracter oriental specific. Acesta este un oraș in partea de nord-vest a Marocului și cel mai important centru industrial dupa Casablanca. Piața Grasocco este una dintre atracțiile turistice ale orașului și unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 7. Granada și Palatul Alhambra*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opționala pe Costa Granada și la Palatul Alhambra* – capodopera arhitecturala maura, inclusa in Patrimoniul UNESCO, considerat unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Andaluziei și ale Spaniei. Se viziteaza și Gradinile Generalife. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 8. Costa del Sol – Malaga – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie Sevilla: 59 Euro/ persoana
• Excursie Cordoba: 55 Euro/ persoana
• Excursie Tanger, in Maroc: 79 Euro/ persoana – este necesar pasaport valabil minim 6 luni
• Pachet 3 excursii opționale (Sevilia, Cordoba, Tanger): 179 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere – este necesar pasaport valabil minim 6 luni
• Excursie Granada, inclusiv intrare la Palatul Alhambra: 79 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

Hotel Las Palmeras 4*

Localizare:Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (2 eur/h) disponibil in holul hotelului.

Facilitati: Internet Wireless, Parcare, Sala De Fitness, Piscina, Recomandat familiilor cu copii

Informatii despre Hotel

Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (2 eur/h) disponibil in holul hotelului.

Informatii despre Camere

Fiecare camera are balcon, grup sanitar propriu, seif, minibar, birou, TV-satelit, telefon, aer conditionat, baie cu uscator de par.

Circuit si sejur Coasta Andaluzia 8 zile avion

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si sejur Coasta Andaluzia 8 zile avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa