< Inapoi
meniu
img

Circuit si sejur Coasta Amalfitana 8 zile avion

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Garantia calitatii!
504 euro de la 499 euro(+ taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

14.08.2022, 14.08.2022, 21.08.2022, 28.08.2022, 04.09.2022, 04.09.2022, 11.09.2022, 18.09.2022, 18.09.2022, 25.09.2022, 16.10.2022, 16.10.2022

Cod oferta: 011-42157

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in Camera Dubla
16.10.2022504 euro
29.05.2022, 12.06.2022, 18.09.2022 574 euro
10.07.2022, 17.07.2022, 28.08.2022, 04.09.2022, 11.09.2022594 euro
24.07.2022, 31.07.2022, 14.08.2022, 21.08.2022624 euro

Itinerariu

Napoli, Amalfi și Ravello, Insula Capri, Sorrento și Positano, Vezuviu și Pompei, Caserta

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Napoli - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 7 Nopti cu Demipensiune
- Asistenta turistica in limba romana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 95 euro/persoana
- Asigurare medicala si storno

Program

Circuit si sejur Coasta Amalfitana 8 zile avion

Ziua 1. București – Napoli

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Napoli. Transfer hotel și cazare in zona Sorrento.

Ziua 2. Amalfi și Ravello

Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oraș de pe coasta și totodata cel care-i da numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, straduțele inguste pline de magazine și popularele preparate locale. Vizita la Ravello, unul dintre cele mai romantice și rafinate orașe din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo și Villa Cimbrione, renumite pentru gradinile luxuriante și priveliști care iți taie respirația.

Ziua 3. Insula Capri*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opționala in insula Capri, unul dintre cele mai cautate locuri turistice din lume. Obiective turisice de vizitat in Capri: Piazzetta, Anacapri, Biserica San Constanzo, Palatul lui Tiberius, Marina Grande, Gradinile lui Augustus și Grotta Azzuro.

Ziua 4. Sorrento și Positano

Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oraș așezat in varful unor stanci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliște spectaculoasa asupra Golfului Napolitan. Vizita panoramica la Positano, un vechi sat pescaresc amplasat la poalele munților Lattari, renumit datorita coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonala și a straduțelor pitorești. Preparate locale recomandate: inghețata de lamaie și limoncello.

Ziua 5. Vezuviu și Pompei*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opționala la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume – Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat doua orașe antice, Pompei și Herculaneum. Obiective turistice in Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor.

Ziua 6. Napoli

Mic dejun. Excursie la Napoli, cel mai emblematic oras din sudul Italiei. Vizita a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, și a celor mai importante monumente ale orașului.

Ziua 7. Caserta*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opționala la palatul Caserta. Vizita la Reggia Caserta, grandiosul palat construit in sec. al XIII-lea, renumit pentru fantanile sale și cascada din capatul gradinilor luxuriante.

Ziua 8. Napoli – București

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru cursa cu destinația București.

Final Circuit si sejur Coasta Amalfitana 8 zile avion

*Excursii opționale neincluse in preț:

• Insula Capri – 85 Euro/ adult si 75 euro / copil

• Vezuviu si Pompei – 65 Euro/ adult si 55 euro / copil

• Palatul Caserta – 59 Euro/ adult si 49 euro / copil

 

Grup minim de participanti: 25 de persoane*
*Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul, valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul (doar pe anumite programe se aplica):         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit si sejur Coasta Amalfitana 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. | SOL
Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate