031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit si Safari Africa de Sud 12 zile

Garantia calitatii!
1699 euro de la 1682 euro( + taxe 645 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

14.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50455
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
14.10.2019 1699 euro

Itinerariu

Johannesburg – Soweto – Pretoria - Parcul Kruger – Panorama Route – Sun City – Cape Town

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti – Johannesburg – Bucuresti si Johannesburg – Cape Town – Johannesburg via Doha, compania Qatar Airways;
4 nopti cazare cu mic dejun in zona Johannesburg la hotel de 3*;
2 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Parcul Kruger in lodge de 3*;
1 noapte cazare cu mic dejun in Sun City la hotel de 3*;
3 nopti cazare cu mic dejun in zona Cape Town la hotel de 3*;
½ zi game drive cu jeepurile in Parcul Kruger;
Taxa de intrare si ghid local in Parcul Kruger;
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz;
Bilete de intrare la obiectivele turistice;
Asistenta turistica in limba romana.

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic si taxa de serviciu – 645 euro/persoana;
Taxa de viza si procesare Africa de Sud: 58 euro/persoana, se poate modifica pana la obtinerea accesteia;
Excursiile optionale;
Taxe de oras, se achita la receptia hotelurilor, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
Asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate);
Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 2 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid);
Optional Acces 6 ore la Al-Maha lounge in aeroport Doha la dus cu mancare si bauturi incluse, 50 euro/persoana, se solicita la inscriere, se achita dupa confirmare;

Program

iua 1. Bucuresti – Johannesburg via Doha

Ora 22:35 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul si imbarcare la ora 00:35 pentru zborul catre Johanesburg, cu escala in Doha, compania Qatar Airways. Sosire in Doha la ora 05:20, imbarcare la ora 07:45. Ora 15:35 aerizare la Johannesburg, numit si “Orasul de Aur”, centrul financiar al continentului african. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Johannesburg.

Ziua 2. Johannesburg – Soweto

Mic dejun. Tur de oras la Johannesburg si la Soweto. Vom admira Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor, Carlton Centre si Muzeul Africa. Dupa amiaza, continuam cu Soweto, unde vom vizita Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson, Biserica Regina Mundi si casa lui Nelson Mandela. Cazare in Johannesburg.

Ziua 3. Johannesburg – Pretoria

Mic dejun. Excursie optionala la Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud. Se poate vizita Muzeul Mapungubwe al Universitatii din Pretoria, Muzeul de Cultura Istorica si Muzeul Smuts din Irene, langa Pretoria. Cazare in Johannesburg.

Ziua 4. Johannesburg – Parcul Kruger

Mic dejun. Dimineata pornim catre Parcul National Kruger, una dintre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob. Parcul adaposteste elefanti, lei, crocodili, rinoceri, hipopotami, zebre, antilope, bivoli, gazele, girafe. Cazare, pranz si cina la hotel de tip lodge in Parcul Kruger.

Ziua 5. Parcul Kruger – Game Drive

Mic dejun. Vizitarea Parcului National Kruger, imbarcandu-ne in jeep-uri de safari decapotabile. Kruger este considerat de multi drept cel mai renumit dintre parcurile nationale sud-africane. Aici sunt mai multe specii de mamifere decat in oricare alta rezervatie africana de vanatoare, iar studiile arata ca este parcul cu cea mai mare biodiversitate din lume. Aici vei simti magia enigmaticei incremeniri a Africii. Vei vedea cu ochii tai frumusetea cruda si nealterata care i-a vrajit atat de puternic pe primii vanatori si exploratori. Cu putin noroc veti putea vedea toate animalele din grupul Big Five. Cazare, pranz si cina la hotel de tip lodge in Parcul Kruger.

Ziua 6. Parcul Kruger – Panorama Route – Johannesburg

Mic dejun. Vom avea ocazia sa vedem una dintre cele mai spectaculoase rute panoramice, un drum ce ne va conduce, printre altele, la Canionul raului Blyde, una dintre marile atractii ale continentului africanCanionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur. Cazare in Johannesburg.


Ziua 7. Johannesburg – Sun City

Mic dejun. Plecam catre Sun City, o statiune luxoasa situatea la aproximativ 150 km nord-vest de Johannesburg, inconjurat pe o parte de o regiune muntoasa si pe alta de o regiune de savana cu tufisuri spinoase. Vizita optionala in Parcul National Pilanesberg. Cazare in Sun City.

Ziua 8. Sun City – Johannesburg – Cape Town

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Johannesburg pentru zbor catre Cape Town, capitala legislativa a tarii si unul dintre cele mai frumoase din lume. Intalnire cu reprezentantul local si scurt tur de oras. Cazare in Cape Town.

Ziua 9. Cape Town – Stellenbosch & Franschhoek

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Drumul Vinului. Incepem excursia cu Stellenbosch este cel mai pitoresc orasel sud-african din provincia Western Cape. Este situat la circa 30 km de Cape Town, drumul Vinului Stellenbosch cuprinde 106 pivnite, iar noi vom savura o delicioasa degustare de vinuri la o podgorie. Ne continuam drumul viticol catre orasul Franschhoek, considerat capitala culinara a Africii de Sud. Cazare in Cape Town.

Ziua 10. Cape Town – Capul Bunei Sperante

Mic dejun. Vom vizita azi Peninsula Capul Bunei Sperante, trecand prin Hout Bay. Vom vizita coloniile de pinguini de pe plaja Boulders si Cape Point, unde se spune ca se intalnesc apele oceanelor Atlantic si Indian. Continuam drumul prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch, gradina de renume mondial. Cazare in Cape Town.

Ziua 11. Cape Town – Bucuresti via Doha

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cape Town pentru imbarcarea pe zborul Companiei Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:40, sosire la Doha la ora 23:45.

Ziua 12. Doha – Bucuresti

Imbarcare in Doha la ora 06:50 si sosire in Bucuresti la ora 11:55.

Hoteluri

 • Johannesburg: Park Inn Sandton, 118 Katherine Street, Sandown, 2146 Johannesburg, sau similar;

 • Parcul Kruger: Sefapane Lodge and Safaris, Copper Road (Off R71), Phalaborwa, 1390, sau similar;

 • Sun City: Cabanas Sun City Hotel, R556, Sun City, 0316, sau similar;

 • Cape Town: Cape Town Lodge, 101 Buitengracht Street, Cape Town City Centre, sau similar;

dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.Excursii optionale:

 • Excursie Pretoria: 60 EUR/adult si 25 EUR per copil 2-12 ani, include: transport, ghid roman;

 • Parcul National Pilanesberg: 79 EUR/adult si 25 EUR/copil 02–12 ani, include: transport, bilet de intrare, ghid roman;

 • Drumul vinului: 79 EUR/adult si 40 EUR/copil 02–12 ani, include: transport si ghid roman;

 • Urcare cu telecabina pe Table Mountain – 40 EUR/adult si 15 EUR/copil 02–12 ani, include: bilet;

Grup minim excursii optionale 25 persoane.

Orar de zbor informative, compania Qatar Airways:

Bucuresti – Doha: 00:35 – 05:20 / Doha – Johannesburg: 07:40 -15:35

Cape Town – Doha: 12:40 – 23:45 / Doha – Bucuresti: 06:50 +1 – 11:55

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Note:

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

 • 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa (alb, bleu deschis, roz deschis).

 • pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 30 de zile de la data returului din excursie, cu cel putin 2 pagini complet goale la intrarea in Africa de Sud, ATENTIE: nu se accepta pasaport temporar !

 • copie a chitantei primita la plata taxei de viza de la banca Unicredit Tiriac.

 • adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei si perioada concediului aprobat pe durata calatoriei in circuit / cupon de pensie/ extras de cont recent (minim 2000 USD sau echivalentul in RON sau EUR), traduse in limba engleza si legalizate la notar.

 • in cazul copiilor adeverinta de elev si copie dupa certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student, traduse in limba engleza si legalizate la notar.

 • copie dupa cartea de identitate.

 • asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei.

 • telefon de contact (indicat telefonul mobil).

Grup minim circuit 25 persoane.

Oferta turistica este parte integranta din contract.

Acte necesare: Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice au nevoie de viza de intrare in Africa de sud si pasaport valabil minim 6 luni de la retur. Sursa – Mae.ro.

Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%.

Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Rezervare online pentru Circuit si Safari Africa de Sud 12 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa