031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Scotia Castele 8 zile avion

Garantia calitatii!
500 euro de la 495 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

19.05.2020, 19.06.2020, 20.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50251
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla supliment camera single
19.05.2020 500 euro 200 euro
19.06.2020 580 euro 200 euro
20.09.2020 540 euro 200 euro

Itinerariu

Glasgow, Loch Lomond, Stirling, Perth , Braemer , Aberdeen, Castelul Fyvie* ,Aberdeen, Highlands & Loch Ness*,Stonehaven, St. Andrews , Edingburgh, Glasgow

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Glasgow - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de pers
- Transport cu autocar modern pe parcursului circuitului
- Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3*
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport : 199 euro/pers
- Pachet 3 excursii optionale - 159 euro/persoana (Optional) -se rezerva doar la inscriere
- Supliment demipensiune (7 cine): 119 euro/persoana (Optional) - se rezerva doar la inscriere
- Taxe de oras (se achita local)
- Asigurare storno si medicala
-Intrări la obiectivele turistice

Program

Ziua 1. București – Glasgow

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Glasgow. Transfer și cazare la hotel in zona Glasgow

Ziua 2. Glasgow – Loch Lomond

Mic dejun. Dimineața, tur panoramic de oraș pentru a descoperi cele mai importante atracții din Glasgow. Plecare spre Loch Lomond, printr-o regiune rurala cu peisajele autentice fermecatoare. Popas pe malul celui mai mare lac din Marea Britanie și, opțional, plimbare cu barca*. Seara, cazare la hotel in zona Glasgow.

Ziua 3. Stirling – Perth – Braemer

Mic dejun. In prima parte a zilei se viziteaza Castelul Stirling, unul dintre cele mai impozante castele din Scoția. Se continua calatoria spre Perth. Se viziteaza Royal Deeside, reședința de vara a familiei regale, și Braemer, un sat tradițional. Seara, cazare la hotel in zona Aberdeen.

Ziua 4. Aberdeen – Castelul Fyvie*

Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru a explora Aberdeen, denumit simbolic și Orașul de Argint, datorita granitului gri exploatat in zona. Dupa-amiaza, excursie opționala la Castelul Fyvie, unul dintre cele mai faimoase castele „bantuite” din Scoția*. Seara, cazare in zona Aberdeen.

Ziua 5. Aberdeen – Highlands & Loch Ness*

Mic dejun. Zi libera la dispoziție in Aberdeen sau excursie opționala in Highlands, o regiune istorica din nord – vestul Scoției, renumita pentru peisajele rurale idilice și castelele spectaculoase*. Se viziteaza: ruinele Catedralei Elgin, construita in sec. al 13-lea, Iverness, care este capitala regiunii Highlands și Castelul Urquhart, unul dintre cele mai mari castele din Scoția. Oprire pe malul lacului Loch Ness, renumit in intreaga lume datorita monstrului Nessie, un animal misterios de proporții impresionante, despre care se crede ca iși face apariția din apele lacului. Se continua calatoria cu o vizita la o distilerie autentica de whisky pentru degustare. Seara, cazare in zona Aberdeen.

Ziua 6. Stonehaven – St. Andrews – Edingburgh

Mic dejun. Plecare de-a lungul Coastei de Est spre orașul – port Stonehaven. Se viziteaza Castelul Dunnotar, o fortareața impresionanta situata pe o stanca abrupta pe malul marii. Se continua calatoria cu o oprire in Dundee, un oraș – port plin de viața, și in St. Andrews, oraș situat in Peninsula Fife, cunoscut ca fiind locul de origine al golfului, unde se viziteaza St. Andrews, una dintre cele mai bune universitați din lume. Seara, cazare la hotel in zona Edingburgh.

Ziua 7. Edingburgh

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș organizat cu grupul, care include cele mai importante atracții turistice: Castelul Edingburgh, Centrul Vechi, Catedralele St. Giles și St. Mary*. Seara, cazare la hotel in zona Edingburgh.

Ziua 8. Edingburgh – Glasgow – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Glasgow pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinația București.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala la Highlands, Loch Ness și degustare de whisky: 69 Euro/ persoana

• Excursie opționala la Castelul Fyvie – 49 Euro/ persoana

• Tur de oraș in Edingburgh: 49 Euro/persoana

• Pachet 3 excursii: 159 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoana

• Plimbare cu barca pe Loch Lomond: aprox. 15 Euro/ persoana (se achita la fața locului)

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Orar de zbor informativ Blue Air:

Henri Coanda, Bucharest 07:00 – Glasgow 09:00

Glasgow 09:45 – Henri Coanda, Bucharest 15:20

Grup minim de participanti: 30 persoane.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Scotia Castele 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.