0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion

Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion
Garantia calitatii!
675 € de la 673 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-33830
Print Friendly, PDF & Email

Observatie! - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 

16.07.2016 13.08.2016 Supliment camera single COPIL 6-12 ani
675 euro 685 euro 239 euro 645 euro

Itinerariu

Stratford, Liverpool, Manchester, Lake District, Glasgow, Edinburgh, Loch, Ness, Durham, York, Notthingham, Oxford, Windsor, Londra, Greenwich

Servicii incluse

Bilet de avion Wizz Air Cluj – Londra si retur sau Budapesta – Londra si retur;(orele sunt locale şi pot suferi modificări)
transport cu autocar climatizat, clasif. 2 - 4* exceptie zilele 4 şi 8 (cu transp. public) ; Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 4 grupuri, din care 3 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.
8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

Servicii neincluse

265 euro Taxe aeroport şi transfer, bagaj de cala.
vaporaşul pe Tamisa si transportul local în Londra, Glasgow, Edinburgh, etc.;
excursii opţionale, asigurare medicala, intrări la obiective, ghizi locali

Program

Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion

Ziua 1. CLUJ NAPOCA – LONDRA – Stratford LIVERPOOL – CHESTER (340 km) sau
BUDAPESTA – LONDRA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Prezentare in Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 04.00 pentru zborul Cluj Napoca -Londra, cu compania Wizz Air (* la cerere putem oferi si zbor din Budapesta pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea – Vezi orar de zbor detaliat). Ȋn jurul orelor 11.00 ȋntalnire cu ghidul si imbarcare in autocar si plecare spre Stratford-upon-Avon locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi deplasare spre Liverpool pentruun tur de oras: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, Portul, vechile Docuri. Cazare in zona Chester.

Ziua 2. CHESTER – MANCHESTER – LAKE DISTRICT – GLASGOW (415 km)
Mic dejun. Dupa ce se viziteaza Manchester – Universitatea, Opera, Primaria si Catedrala, plecare spre Parcul National Lake, cu peisaje superbe in care piscurile celor mai inalti munti din Anglia (pe versantii carora se formeaza numeroase cascade) se reflecta in oglinda unei adevarate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporasul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atat capodopera naturii cat si pitorestile orasele “ascunse de civilizatie”. Deplasare spre Glasgow unde vizitam Catedrala, Cartierul Universitatii si George Square. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 3. SCOTIA de Nord: Cast. Stirling LOCH NESS – INVERNESS (485 km)
Mic dejun. Timp liber in Glasgow sau excursie optionala (35 euro) in nordul Scotiei, renumit prin muntii, lacurile si castelele sale stravechi. Pentru inceput vizitam Castelul Stirling, resedinta preferata si loc de incoronare pentru multi din suveranii Scotiei. Apoi traseul continua spre nord, catre Loch Ness faimos pt. legenda monstrului misterios. Intoarcere pt. cazare la acelasi hotel din zona Glasgow.

Ziua 4. EDINBURGH
Mic dejun. Vizita pe exterior in Edinburgh cu transportul public: Castelul si Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square si George Street in orasul nou. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi farmecul capitalei Scotiei. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 5. GLASGOW – DURHAM – YORK – NOTTINGHAM (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia, unde dupa ce se viziteaza micul orasel medieval Durham renumit prin splendida sa catedrala de secol XI, urmeaza York, unde vom admira fortificatiile orasului vechi inclusiv ruine din perioada romana si impresionanta catedrala, cea mai mare constructie gotica de la nord de Alpi. Deplasare spre Nottingham pentru cazare.

Ziua 6. NOTTINGHAM – OXFORD – WINDSOR – LONDRA (280 km)
Mic dejun. Plecarespre Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita pe exterior Queen’s College, Merton College, Catedrala. Continuam cu Windsor, unde se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Sosire si cazare la Londra.

Ziua 7. LONDRA – GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice pe exterior: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitie turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 8. LONDRA
Mic dejun. Dedicam din nou o intreaga zi explorarii orasului utilizand transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.

Ziua 9. LONDRA – CLUJ NAPOCA
LONDRA – BUDAPESTA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele in luggage room. Program liber in Londra. Intoarcere la hotel utilizand mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 14.00 pentru zbor la Cluj sau Budapesta. Sosire la Cluj pe aeroportul Avram Iancu in jurul orei 00.05, respectiv sosire in Budapesta la orele 20.55.

Final program Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion.

Excursii optionale:
GRATUIT- deplasarea cu autocarul la GREENWICH
GRATUIT- Oxford si Windsor

ORAR DE ZBOR : WIZZ AIR
Cluj – Avram Iancu decolare ora 06.00 Aterizare Londra -Luton 07.05
Londra -Luton decolare ora 19.55 Aterizare Cluj – Avram Iancu 00.05

*ORAR DE ZBOR – WIZZ AIR – CU PLECARE DIN BUDAPESTA
Budapesta prezentare la aeroport la ora 07.00
Budapesta decolare ora 09.00 Aterizare Londra -Luton 10.35

Transfer de la hotel la aeroportul din Londra la ora 14.00
Londra -Luton decolare ora 17.30 Aterizare Budapesta 20.55

La cerere putem asigura transfer din Timisoara, Arad si Oradea la aeroportul din Budapesta la preturi promotionale. Solicitati detalii in agentie.

  • In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
  • Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.
  • Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
  • Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
  • Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
  • Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
  • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

Exemple de cazari 2015
Londra http://www.euroqueenshotel.com/
Nottingham http://www.parkinn.co.uk/hotel-nottingham
Liverpool http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/liverpool/lplrl/hoteldetail/photos-tours
Glasgow http://www.daysinn.co.uk/hotels/united-kingdom/lanarkshire/days-inn-abington-m74/hotel-overview?cid=local

Grup minim 25 pers

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa