Aceasta oferta este expirata!

Circuit Roma Orasul Etern 6 zile Avion

Print Friendly
Circuit Roma Orasul Etern 6 zile Avion
euro 399 euro
loc in camera dubla

Reducere 5% pentru inscriere timpurie.
* reducerea se aplica pentru plata integrala la inscriere

Tarif

Perioada Loc in camera dubla Supliment Single
3 mai ( Paste ) 399 euro 180 euro

Itinerariu

Bucuresti - Roma - Napoli - Pompei

Servicii incluse

transport avion Bucuresti – Roma – Bucuresti;
autocar modern, licentiat pentru turul panoramic din prima zi si excursii optionale;
cazare 5 nopti cu mic dejun in Roma la hotel Idea 4*;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

Servicii neincluse

asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate si taxa de bagaj 145 €;
excursiile optionale;
biletele de vaporas la Insula Capri ( se achita local );
alte servicii decat cele mentionate.
taxa de sejur pt Roma (se achita local)

Program

Ziua 1. BUCURESTI – ROMA
Intalnire dimineata cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor direct Bucuresti – Roma. Sosire inainte de pranz si incepem explorarea Orasului Etern, vizitand Basilica Santa Maria Maggiore, Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman. Transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Dupa-amiaza ne deplasam pietonal in Piata Venetia, Piata Navona, Piata Spaniei, ajungand spre seara la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 2. ROMA
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Vaticanul (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Turul continua dupa-amiaza cu San Giovanni in Laterano si Castello Sant’Angelo. Cazare Roma.

Ziua 3. ROMA
Mic dejun. Astazi vom dispune dupa bunul plac, pentru vizite individuale, relaxare etc. Sugestii: San Pietro in Vincoli, Santa Maria de la Concezione, Basilica San’t Ignazio, Vila si Galeria Borghese. Cazare Roma.

Ziua 4. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta ( biletul de vaporas se achita separat, local ). Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 5. ROMA & TIVOLI
Mic dejun. Timp liber in Roma. Pentru cei interesati sugeram o excursie optionala la Tivoli, orasel deosebit, situat in estul Romei la aprox. 25 km., unde se pot vizita faimoasele vile renascentiste si admira gradinile luxuriante care le inconjoara ( Vila d’Este, Vila Adriana etc ). Cazare Roma.

Ziua 6. ROMA
Mic dejun. Timp liber in Roma pana la transferul la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara.

005

educere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (se achita la agentie):

■ Napoli, Pompei / Insula Capri 45 EUR
■ Tivoli 20 EUR

Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
Incepand cu anul 2011 consiliile locale din anumite orase din Italia percep o taxa suplimentara de sejur (tassa di soggiorno) pentru fiecare noapte de cazare ( intre 1 euro si 3 euro / noapte ). La data publicarii programului, in orasele italiene unde urmeaza sa se efecteze cazarea, doar Roma si Montecatini au introdus aceste taxe. Acestea nu pot fi colectate de agentie, nu intra in pretul programului, urmand a fi achitate la receptie de catre fiecare turist in parte. In cazul in care si alte orase italiene unde urmeaza sa se efectueze cazarea in acest program vor introduce aceasta taxa inainte de inceperea sejurului, turistii au obligatia sa o achite la receptie.
Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Rezervare online pentru Circuit Roma Orasul Etern 6 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

mondial anat raiffeisen
anat iso iso iso iso iso iso