0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Provence Coasta de Azur 8 zile Avion

Inapoi
Garantia calitatii!
654 euro de la 647 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

30.05.2023, 20.07.2023, 19.08.2023, 28.09.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-41481
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Data plecare Loc in Camera Dubla
30.05.2023654 euro
20.07.2023, 19.08.2023704 euro
28.09.2023684 euro

Itinerariu

Nisa – San Remo ,Genova – Portofino*, Monaco – Eze – Cannes , Nisa – Vence – St. Paul de Vence* ,Nisa – Vence – St. Paul de Vence* , Arles, Avignon - Aix-en-Provence* , Marsilia, Nisa

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Lyon/Nisa - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala /persoana si 1 bagaj de mana /persoana (Inclus)
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun (Inclus)
- Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului (Inclus)
- Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)

Servicii neincluse

- 95 euro / Taxe de aeroport
- Asigurare storno si medicala
- Intrari la obiectivele turistice
- Taxe de oras (se achita local)
Pachet 3 excursii opționale – 149 Euro/persoană (se poate rezerva doar la inscriere)
•Supliment demipensiune (7 cine) – 159 Euro/persoană (se poate rezerva doar la inscriere)

Program

Circuit Provence Coasta de Azur Riviera Italiana 8 zile Avion

Ziua 1. Bucuresti – Nisa – San Remo

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Nisa. Transfer, de la aeroportul din Nisa catre Riviera Italiana și tur de oraș in San Remo, oraș italian de un farmec aparte, renumit pentru festivalurile de muzica și denumit „Orașul florilor” datorita gradinilor luxuriante. Seara, cazare pe Riviera Italiana.

Ziua 2. Genova – Portofino*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Riviera italiana, sau excursie opționala la Genova și Portofino*. Seara, cazare pe Riviera Italiana.

Ziua 3. Monaco – Eze – Cannes

Mic dejun. Oprire in Monaco și vizitarea orașului vechi, a Palatului Princiar, a catedralei și a Muzeului Maritim și tur panoramic in Monte Carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. Plecare mai departe catre uimitorul sat medieval fortificat Eze, și vizitarea fabricii de parfumuri Fragonard. Seara, cazare in zona Cannes.

Ziua 4. Nisa – Vence – St. Paul de Vence*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare in Cannes sau excursie opționala la Nisa cu vizitarea orașului vechi, a promendaei și a portului. Plecare mai departe catre Vence și St. Paul de Vence. Seara, cazare in zona Cannes.

Ziua 5. Cannes – St. Tropez – Marsilia

Mic dejun. Tur de oraș in Cannes cu vizitarea orașului vechi. Plecare mai departe catre St. Tropez pentru vizitarea oașului. Seara, cazare in zona Marsilia.

Ziua 6. Marsilia – Arles

Mic dejun. Tur de oraș in Marsilia, al doilea oraș ca marime din Franța considerat Capitala Culturala a țarii, unde pot fi observate: Portul vechi, Basilica Notre Dame de la Garde sau Chateu d’If. Mai departe vizitare a orașului Arles, una dintre cele mai vechi așezari din Franța, denumit simbolic și Roma din Provence. Seara, cazare in zona Marsilia.

Ziua 7. Avignon – Aix-en-Provence*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Marsilia, sau excursie opționala la Avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei Provence, considerat și cel mai frumos oraș din Franța. Mai departe, vizitarea orașului Aix-en-Provence, denumit și orașul celor o mie de fantani. Seara, cazare in zona Marsilia.

Ziua 8. Marsilia – Nisa – București

Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Nisa, pentru imbarcare pe cursa cu destinația București.

*Servicii opționale neincluse in preț:

  • Excursie la Genova și Portofino – 65 Euro/persoana
  • Excursie la Nisa, Vence și St. Paul de Vence – 55 Euro/persoana
  • Excursie la Avignon și Aix-en-Provence 45 Euro/persoana
  • Pachet 3 excursii opționale – 149 Euro/persoana (se poate rezerva doar la inscriere)
  • •Supliment demipensiune (7 cine) – 159 Euro/persoana (se poate rezerva doar la inscriere)

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul, valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Circuit Provence Coasta de Azur Riviera Italiana 8 zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul (doar pe anumite programe se aplica):         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Provence Coasta de Azur 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa