1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Circuite în PortugaliaCircuite în Spania

Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Print Friendly
Circuit Portugalia Spania 8 zile avion
de la 334 euro( + taxe 125 euro)
persoana in camera dubla
Rezerva acum!

Plecari 2018

27.10.2018, 03.11.2018, 10.11.2018, 17.11.2018, 24.11.2018

Cod oferta: 011-38660

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Tarif

Perioada Loc in camera dubla Camera single
03.03, 17.11.2018, 24.11.2018 334 euro 484 euro
10.03, 17.03, 10.11.2018 379 euro 524 euro
23.03, 03.11.2018 429 euro 574 euro
31.03, 14.04, 27.10.2018 479 euro 624 euro
07.04, 02.07.2018, 18.08.2018 529 euro 674 euro

Itinerariu

Lisabona, Obidos, Fatima, Nazare, Alcobaca, Aveiro, Coimbra, Braga, Porto, Santiago de Compostela, Viana do Coastelo, Ponte Lima, Guimaraes, Viseu

Servicii incluse

- Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana
- Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti
- Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3*
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Ghid insotitor

Servicii neincluse

-Taxele de aeroport 125 euro/persoana
- Supliment demipensiune (7 cine) - 109 Euro / perss (Optional) - se achita doar la inscriere
- Pachet 3 excursii optionale si supliment demipensiune (7 cinen) - 219 Euro / pers (Optional) - se achita doar la inscriere
- Intrari la obiectivele turistice

Program

Program circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Ziua 1. București – Lisabona

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Lisabona. Transfer și cazare la hotel in zona Lisabona.

Ziua 2. Fatima – Nazare – Alcobaca

Mic dejun. Vizitarea celor mai importante atractii din Fatima. Plecare mai departe pentru vizite in Nazare și Alcobaca. Cazare la hotel in Fatima.

Ziua 3. Coimbra – Aveiro – Braga
Mic dejun. Plecare catre Coimbra și tur de oraș. Deplasare mai departe catre Aveiro, oraș strabatut de numeroase canale, denumit și „Venetia Portugaliei”. Seara, sosire in Braga si cazare la hotel.

Ziua 4. Santiago de Compostela și Ponte de Lima

Mic dejun. Plecare catre granita cu Spania pentru excursia la Santiago de Compostela, al treilea loc de pelerinaj din lumea creștina, dupa Ierusalim și Roma. Tur de oraș și ulterior timp liber in Santiago de Compostela pentru reculegere sau vizite individuale. La intoarcere oprire in Ponte de Lima pentru vizita. Seara, cazare la hotel in Braga.

Ziua 5. Porto*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Porto, inclusiv croaziera pe raul Duro si degustare de vinuri intr-o crama tradiționala*. Seara, cazare la hotel in Braga.

Ziua 6. Giumares – Obidos – Lisabona

Mic dejun. Plecare spre Guimaraes, oraș celebru pentru strazile inguste și palatul Ducilor de Braganca. Ultima vizita din aceasta zi este planificata pentru fortareata medievala Obidos. Plecare mai departe catre zona Lisabona și cazare la hotel.

Ziua 7. Parcul national Arrabida – Setubal – Sesimbra – Cabo Espicel*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la parcul national Arrabida, Setubal, Sesimbra si Cabo Espicel*. Cazare la hotel in zona Lisabona.

Ziua 8. Sintra – Cabo da Roca – Estoril* – Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Lisabona sau excursie opționala la Sintra (Patrimoniu UNESCO), Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei și Estoril. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinatia București Otopeni.

Final Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

*Servicii opționale neincluse in preț (se achita doar la inscriere):

• Excursie la Porto inclusiv croaziera pe Duro și degustare de vinuri: 59 Euro/ persoana
• Sintra, Cabo da Roca si Estoril: 45 Euro/ persoana
• Parcul national Arrabida, Setubal, Sesimbra si Cabo Espicel: 35 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoana
• Pachet 3 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine): 219 Euro/ persoana

Grup minim de 20 pers

CONDITII DE INSCRIERE:

 • In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;
 • Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
 • Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

  INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors.
 • Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • Locurile in avion vor fi alocate de catre ghiseul de check-in din aeroport in ordinea sosirii pasagerilor.
 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
 • Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Circuit Portugalia Spania 8 zile avion – CONDITII DE REZERVARE

CONDITII DE PLATA:
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

Rezervare online pentru Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa