Aceasta oferta este expirata!

Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion

Print Friendly
Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion
700 euro 620 euro
loc in camera dubla

Plecari 2017

21.09.2017, 19.10.2017

Cod oferta: 014-40111

Tarif

Perioada Loc in camera dubla
21.09.2017 649
19.10.2017 599

Itinerariu

Lisabona, Granada, Malaga, Sevilia, Cordoba, Gibraltar

Servicii incluse

Zbor dus-întors
Întalnire de bun venit
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hoteluri de 4 stele
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
Excursii conform progam in autocar modern cu aer conditionat
Transfer aeroport-hotel-aeroport
5 excursii GRATIS!
• Vizită în Sevilia
• Vizita la Granada
• Tur Malaga
• Vizita la Cordoba
• Vizita la Lisabona

Servicii neincluse

Taxe de aeroport 100 euro/persoana
Excursii optionale
Asigurare storno si medicala

Program

Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion

Portugalia: Un climat bland, 3000 de ore de soare anual. Patrimoniul cultural unic și variat fac din Portugalia o destinație ideala tot anul. In extrema de Sud-Vest a Europei tradiția și modernismul se imbina armonios. Delicioasele feluri de mancare, vinurile bune și oamenii primitori fac din aceasta destinație de calatorie o experiența minunata! Spania: intre tradiție și modernitate, orașe și sate de pescuit unde linia de coasta se unește cu cea de munte, aceasta țara ofera calatorilor numeroase atracții culturale in multe orașe: Malaga, Sevilla, Cordoba și Granada.

Ziua 1: Bucuresti – Malaga

Sosirea pe Aeroportul International din Malaga, unde veti fi intampinati de reprezentantul agentiei de turism, insotitorul de grup pe tot circuitul. Cazare pentru prima noapte la Hotel in Costa del Sol.

Ziua 2: Costa del Sol – Gibraltar – Granada

Dupa micul dejun servit la hotel, in aceasta zi veti avea sansa de a vizita un teritoriu britanic, mai precis renumitele stanci ale Gibraltarului. Faleza stancoasa de calcar are o inaltime de 425 metri si o istorie impresionanta.

Grecii si romanii antici au considerat-o drept unul din cei doi pilari ai lui Hercules, care marcau marginile lumii antice.

Se viziteaza cele mai importante atractii ale Gibraltarului printr-un tur panoramic, amintim aici Orasul cetate si Pestera Sf. Mihail.

Urmate de posibilitati de Shopping in zona libera britanica, precum si opriri panoramice. Pentru a fotografia si filma coasta spaniola si cea marocana din varful falezei stancoase a Gibraltarului. Din fauna locala pot fi vazute si maimute “macaci” cunoscute in limbaj popular si drept “maimutele barbare”.

Legenda spune ca britanicii nu vor parasi Gibraltarul atat timp aceste maimute traiesc acolo. Apoi se continua transferul din Costa del Sol pana in Granada, unde odata ajunsi se face cazarea la Hotel.

Ziua 3: Granada – Cordoba

Mic dejun urmat de vizitarea Granadei, fosta enclava maura fiind una dintre cele mai pretioase comori culturale si istorice ale Spaniei.

Bucurati-va de un tur al impresionantei Alhambra, condusi fiind de un ghid de turism local (bilet de intrare inclus). Savurati privelistea superbelor gradine si toate abilitatile uneia dintre cele mai frumoase palate din lume construite in stil maur.

Timp liber pentru pranz si explorarea zonei Albayzin. Dupa-masa se continua drumul cu autocarul spre hotelul din provincia Cordoba, unde va fi si cazarea.

Ziua 4: Cordoba – Lisabona

Dupa micul dejun se pleaca direct spre un alt oras clasic al Andalusiei, Cordoba. Care a fost capitala maurilor si este cunoscut in special pentru una dintre cele mai mari si frumoase moschei construite vreodata in Lumea Maurilor: faimoasa “Mezquita” (bilet de intrare inclus).

Marea Moschee este situata in inima centrului istoric al orasului Cordoba, acolo unde traia odata o infloritoare comunitate evreiasca. Merita explorata cat de mult o permite timpul vizitei, este o constructie impresionanta plina de energie si mister.

Este de admirat stralucirea arhitecturala a constructorilor de acum cateva secole. Intr-o perioada cand Europa era scufundata in adancurile “epocii intunecate”. Un alt cunoscut punct de atracție al Cordobei este imensul si foarte bine prezervatul pod roman.

Cordoba este un loc deosebit de agreabil, plin de mici terase scaldate in culoarea miilor de flori, spaniolii fiind recunoscuți pentru mandria cu care le place sa iși decoreze casele “somnoroase” varuite in alb.

Dupa timpul liber care poate fi folosit si pentru servirea unui pranz delicios intr-un restaurant tipic spaniol se continua transferul cu autocarul spre Portugalia si capitala ei, Lisabona, unde se face cazarea.

Ziua 5: Lisabona

Servirea micului dejun in Hotelul din Lisabona. Apoi se petrece intreaga zi in a doua cea mai veche capitala europeana (dupa Atena), odinioara caminul celor mai mari exploratori ai lumii.

Cum ar fi Vasco da Gama, Magellan sau Printul Henry Navigatorul, devenind primul adevarat “oras mondial”, fiind capitala unui imperiu ce s-a intins peste mai multe continente, din America de Sud pana in Asia.

Orasul-port, platforma de lansare din care au pornit odinioara cele mai mari expeditii din istorie, este astazi locul unde calatorii moderni descopera una dintre cele mai sentimentale, captivante si pitoresti capitale europene, construita pe o serie de dealuri cu privelisti impresionante din orice unghi.

Lisabona este “orasul oceanelor”, singura capitala din Europa cu apus de soare “in mare”, foarte aproape de superbele plaje cu nisip alb, avand totodata si unul dintre cele mai mari Acvarii din lume.

In cadrul turului panoramic se vor vedea Catedrala, Castelul Sao Jorge, centrul istoric Alfama precum si Turnul Belem, de unde marinarii-exploratori portughezi au plecat sa descopere noi trasee spre India. Se vor face opriri si vizite la Monumentul descoperirilor si Biserica Manastirii San Jeronimos.

Autocarul va trece si prin zona Expozitiei Mondiale Expo’98, iar seara poate fi petrecuta optional intr- un local tipic unde se poate asculta si savura traditionala muzica portugheza “fado”. Intoarcere la Hotel.

Ziua 6: Lisabona – Sintra – Sevilla

Plecarea din Hotelul din Lisabona dupa micul dejun. In cursul acestei zile grupul are posibilitatea in cadrul unui program optional sa descopere frumusetile naturale ale Portugaliei, printr-o calatorie la Estoril, Golful Cascais Bay si “Gura Iadului” (Boca do Inferno), putand admira privelistile si intinsele plaje de-a lungul coastei Oceanului Atlantic.

Se va vizita si cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca, de unde se va continua drumul pana in orasul Sintra, unde se viziteaza incantatorul Palat National.

Dupa parasirea Lisabonei, in drum spre Spania respectiv Sevilla se va putea admira din comfortabilul autocar si zona provinciala a Portugaliei, prin regiunea Algarve.

La orele serii grupul va ajunge si se va caza in Sevilla.

Ziua 7: Sevilla – Malaga, Costa Del Sol

Mic dejun la hotel si deplasarea in Sevilla pentru vizitarea acestui frumos oras spaniol, capitala Andalusiei. Sevilla este asezata la poalele muntilor Sierra Morena. Intr-un cadru de vegetatie mediteraneana, cu trasee montane si pasuni presarate cu stejari milenari, zona in care pasc si vestitii tauri de lupta.

Sevilla este totodata caminul unei mosteniri artistice si arhitecturale care cuprinde Catedrala, fortareata araba Alcazar si Arhivele indiene, mostenire protejata de UNESCO.

In cadrul vizitarii acestui oras fascinant vom vizita marea Catedrala Gotica (biletul de intrare inclus). Dar si palatul-fortareata al Maurilor care va va ului prin bogatia decoratiilor sale, Turnul de Aur. Supranumit asa fiindca acolo se tinea odinioara in siguranta aurul adus din Americi, si multe altele. Timp liber pentru servirea pranzului si posibilitati de Shopping.

Transfer la Hotelul din Costa del Sol, cazare.

Ziua 8: Malaga – Bucuresti

Dupa servirea micului dejun la Hotel se face transferul cu bagajele la Aeroportul International din Malaga, pentru zborul spre Bucuresti.

Vizita in Sevilia GRATIS! Sevilia este asezata la poalele muntilor Sierra Morena, intr-un cadru de vegetatie mediteraneana, cu trasee montane si pasuni presarate cu stejari milenari , zona in care pasc si vestitii tauri de lupta.

Vizita la Granada GRATIS! Granada, fosta enclava maura fiind una dintre cele mai pretioase comori culturale si istorice ale Spaniei. Bucurati-va de un tur al impresionantei Alhambra, condusi fiind de un ghid de turism local, savurati privelistea superbelor gradini si toate abilitatile uneia dintre cele mai frumoase palate din lume construite in stil maur.

Tur Malaga GRATIS! Fenicienii au fondat orașul „Malaka” aici, in jurul anului 1000 i.Hr. Acest nume provine probabil din cuvantul fenician pentru „sare”, deoarece peștele era sarat in apropiere de port.

Vizita la Cordoba GRATIS! Cordoba, care a fost capitala a maurilor si este cunoscut in special pentru vizitarea a celei mai mari si frumoase moschei construite vreodata in Lumea Maurilor: faimoasa “Mezquita”.

Vizita la Lisabona GRATIS! Cea mai veche capitala europeana (dupa Atena), odinioara caminul celor mai mari exploratori ai lumii, cum ar fi Vasco da Gama, Magellan sau Printul Henry Navigatorul, devenind primul adevarat “oras mondial”, fiind capitala unui imperiu ce s-a intins peste mai multe continente, din America de Sud pana in Asia.

Final Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion

Suplimente:

Taxa suplimentara pentru camera single: 179 euro / pers.
Pachet excursii opționale: 139 euro / pers.
Gibraltar(Ziua 2)
Sintra (Ziua 6)
Fado Show (Traditional) (Ziua 5)
Pachet cina 7 seri: 99 euro / pers.

Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de Carte de Identitate sau Pasaport.

Nota: Nu sunt prevazute modificari in program și hotel dar organizatorul iși rezerva aceasta posibilitate! Numarul minim de participanti pentru fiecare data este de 25 de persoane.

Nota: Achiziționarea de bunuri și servicii locale, in timpul excursiei este responsabilitatea dumneavoastra.

Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion

Rezervare online pentru Circuit Portugalia Andaluzia 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

mondial anat visa raiffeisen
anat iso