031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Polonia 10 zile Avion

Garantia calitatii!
611 euro de la 599 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

19.06.2020, 05.07.2020, 22.07.2020, 07.08.2020, 23.08.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-46755
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti Reducere a 3-a persoana in camera
19.06; 05.07; 22.07; 07.08; 23.08.2020 611 euro 185 euro 25 euro 15 euro

Itinerariu

Polonia şi Aventura Baltică, Varşovia, Kaunas, Riga, Tallinn, Helsinki, Rundale, Vilnius, Gdansk, Malbork Torun, Lodz, Wroclaw, Katowice, Cracovia

Servicii incluse

- Bilet de avion București – Varșovia și Cracovia – București;
- transport cu autocar clasificat, exceptând ziua a 4 (transport public);
- 9 cazări la hoteluri de 2-4*;
- 9 mic dejun;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- Însoţitor din partea agenţiei pe traseu dupa intalnirea cu acesta in Varșovia.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 199 euro / taxe de aeroport
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursii opționale (autocarul deserveste si grupul sosit din tara cu autocarul). Locuri limitate repartizate ambelor grupuri, grup minim 30 persoane impreuna cu cu grupul de autocar;

Program

Circuit Polonia 10 zile Avion

Ziua 1. București – Varsovia

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Varșovia. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer și deplasare catre hotel. Cazare in Varșovia. Dupa amiaza intalnire cu ghidul și grupul de autocar pentru un turul de oraș iar prima oprire o facem in Centrul Vechi, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Suntem inconjurați de cladiri impunatoare, edificii care au marcat momente cruciale din istoria Poloniei. Ne impresioneaza Catedrala Sf. Ioan, Piața Veche, Fortareața Barbakan, Columna lui Sigismund III, Palatul Regal și Biserica Sfantei Cruci in care care se afla urna cu inima celui mai romantic compozitor din toate timpurile, Frederik Chopin. Timp liber in Varsovia.

Moment de ragaz (timp liber):

In timpul liber va propunem facem și o scurta plimbare in parcul Lazienki cu al sau impresionant “Palat plutitor”, reședința de vara a ultimului rege al Poloniei, Stanislaw August Poniatowski.

In cursul serii ne retragem la hotelul nostru din Varșovia pentru odihna.

Ziua 2. Varsovia – Kaunas – Riga

Drumul nostru continua spre Kaunas, al doilea oraș ca marime din Lituania. Orașul se desfașoara la intalnirea raurilor Nemunas și Neris, iar atracțiile cele mai notabile se regasesc in Centrul Vechi unde admiram Castelul Kaunas, Biserica Sf. Gheorghe, Piața Primariei și Catedrala Sf Petru si Pavel. Plecam din Kaunas complet uimiți de bogația culturala a acestui oraș. In cursul serii ajungem in Riga. Cazare la hotel.

Ziua 3. Riga – Tallinn

Capitala Letoniei, Riga asteapta sa ii descoperim frumusetile ascunse. Incepem turul de oras și ne oprim in centrul vechi, cu al sau aer medieval, cladiri vechi pastelate, strazi inguste și pavate cu piatra cubica. Prima impresie este de oraș muzeu, dar fara aglomerația tipica altor orașe turistice. Unul dintre simbolurile orașului este “Casa cu Pisici”, care are și o poveste interesanta (lasam insoțitorului de grup placerea de a o relata). Obiectivele emblematice din Riga sunt Cetatea, Monumentul Libertații, Biserica Sf. Petru, Casa Capetelor Negre, o cladire baroca absolut superba care ne amintește de Sibiul nostru. Aflam, trecand prin fața Operei Naționale, ca este orașul natal al celebrului balerin Mihail Barașnikov. Ne impresioneaza Catedrala, aproape la fel de batrana ca Riga (1211). Ne continuam drumul spre Tallin, oprindu-ne in orașul vechi inconjurat de zidurile cetații, obiectiv inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Tallin mai este supranumit și “Silicon Valley al Europei”. Aspectul medieval al cladirilor și straduțelor inguste contrasteaza cu cafenele cu design interior minimalist de secol XXI. Admiram Castelul Toompea, Piața Primariei și Catedrala Al. Nevsky. Cazare in Tallinn.

Ziua 4. Tallinn – Helsinki- Tallinn

Timp liber in Tallinn sau va propunem excursie opționala in Helsikni, capitala Finlandei (biletele de feribot nu sunt incluse). Inca din port ne incanta priveliștea multicolora a urbei finlandeze și ne facem o prima impresie incantatoare despre Helsinki.

Suntem preluați de autocarul local și impreuna cu ghidul incepem turul de oraș: Piața Senatului, Catedrala Luterana, ale carei cinci cupole verzi cu numeroase coloane corintice și figurine presarate pe acoperiș, reprezinta un element de mandrie pentru finlandezi. In contrast cu stilul architectural din Helsinki, Catedala Uspensky este o construcție ce seamana foarte mult cu bisericile moscovite cu turle din caramizi roșii cu cruce in varf, iar domurile sunt in forma de ceapa. Ne continuam aventura in capitala finlandeza și ajungem in fața unei cladiri interesante și in același timp foarte ciudata: Templul Circular, opera de arta arhitecturala contemporana și un loc de reculegere. In traseul nostru zarim și cladirea Parlamentului, apoi pașii ne poarta pana in fața Monumentului Sibellius. Timp liber la dispoziție pentru a descoperi și alte frumuseți ale orașului.

Moment de ragaz (timp liber):

Mergeți in cartierul Mannerheim, cu ale sale case colorate inșirate de-a lungul canalului. Aici va puteți bucura de o atmosfera colorata și vie, cu restaurante, baruri și cafenele animate de localnici și calatori incantați. Incercați Leipajuusto, o branza facuta din primul lapte dat de vaca imediat dupa ce a fatat, insa poate fi folosit și laptele de ren sau capra pentru a face branza. Laptele este inchegat sub forma unui disc gros de 2-3 cm și odata ce branza este formata, este coapta sau pusa pe gratar pentru a-și primi petele maronii. Este servit alaturi de gem din mure galbene, ca un aperitiv care sa acompanieze cafeaua.

In cursul dupa-amiezii avem transfer catre port pentru imbarcare pe feribot și intoarcere in Tallinn. Cazare la același hotel din Tallinn.

Ziua 5. Tallinn – Rundale – Vilnius

Plecam din Tallinn cu amintiri frumoase și ne indreptam spre urmatorul obiectiv din program –Palatul Rundale din Letonia, o bijuterie arhitectonica in stil baroc și rococco, opera lui Bartolomeu Francesco Rastrelli, același care a proiectat Muzeul Ermitage din Sankt Petersburg. Patrundem intr-o lume distinsa, eleganta, plina de rafinament, culoare si armonie. Palatul Rundale a servit ca reședința de vara a ducelui Ernst Johann von Biron, cel care a condus Ducatul Courland și Semigallia. Construcția palatului a durat aproape 33 de ani, și aflam din istoria locului ca in 1812 in timpul campaniei din Rusia, palatul a servit ca spital armatei lui Napoleon. Din nou la drum…

Ajungem in Vilnius, oraș al carui centru vechi face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Ne incanta plimbarea printr-un labirint de strazi pietruite, parcuri, piațete, baruri, cafenele și restaurante. Observam deasemenea o serie de cladiri in stil neoclasic și baroc, absolut fermecatoare, precum : Basilica Sf. Stanislav din Piața Centrala cu al sau turn cu clopotnița complet separat de biserica, Biserica Sf. Petru si Pavel, cladirea Universitații, Primaria și Biserica Ruseasca. Ne punem intrebarea, de ce oare acest oraș se mai numește și “Ierusalimul Nordului”? Seara cazare la hotel in Vilnius.

Ziua 6. Vilnius – Gdansk

Parasim Lituania cu intenții “sindicaliste” , ne așteapta Gdansk, orașul care a devenit faimos datorita liderului de sindicat Lech Walesa și a mișcarii politice “Solidaritatea”. Orașul are insa mult mai multa istorie de dezvaluit decat biografia electricianului ajuns președinte. De indata ce ajungem in vechiul oraș ne concentram pe cladirile și monumentele sale: Poarta de Aur, Primaria, Biserica Sf Maria, Muzeul Chihlimbarului, Fantana lui Neptun, portul medieval, cu celebra macara construita in 1444, cea mai veche din Europa. Ruta regilor se termina cand intram pe Strada Mariacka și continuam pe Strada Lunga unde ni se dezvaluie șirul de cafenele, baruri și cluburi de noapte unde viața incepe de abia dupa apusul soarelui. Metropola este o colecție nesfarșita de locuri cinematice, case colorate care dateaza din secolul al XIV-lea, bastioane impunatoare, turle inalte și dantelate ale catedralelor, strazi pietonale ce te imbie la relaxare. Ne indreptam spre hotelul nostru din Gdansk pentru cazare.

Moment de ragaz (timp liber):

Seara ne retragem intr-un bar de pe strada Mariacka ca sa degustam taria locala care se numește Goldwasser. Bautura emblematica a celor din Gdansk este o bautura speciala inventata de un olandez in 1598, Ambrosius Vermeulen. Ingredinetul secret din sticla de Goldwasser este aurul. Firicelele de aur de 22 și 24 de carate, de dimensiuni foarte mici, plutesc și sclipesc in alcool cand agitam bautura. Prețul nu este prohibitiv, așa ca ar fi pacat sa nu ajunga o sticla de Goldwasser la cina cu prietenii.

Dupa experiența interesanta pe care am avut-o degustand bautura locala “prețioasa” ne reintoarcem la hotel și ne pregatim de o noua aventura.

Ziua 7. Gdansk – Malbork – Torun – Lodz

Plecam din nordul Poloniei, spre sud și vizitam vechea capitala a cavalerilor teutoni -Malbork. Situat pe malul raului Nogat, la circa 40 km de coasta Marii Baltice, in apropierea orașului Gdańsk, Malbork este cel mai mare castel din lume dupa suprafața, și una dintre cele mai mari construcții de caramida din Europa. A fost construit in Prusia de catre Cavalerii Teutoni, un ordin religios romano-catolic german de cavaleri, in forma tipica a cetaților cruciate teutone. Ordinul l-a numit Marienburg („Castelul Mariei”). Castelul este un exemplu unic de fortareața medievala, iar la terminarea sa in 1406 a devenit cel mai mare castel de caramida din lume. In decembrie 1997 „Castelul Ordinului Teutonic din Malbork” și Muzeul Castelului Malbork au fost incluse ȋn Patrimoniul Mondial UNESCO. Din atmosfera de poveste ne grabim sa ajungem intr-un oraș cladit de Cavalerii Teutoni in 1230, Torun. Inscris in patrimoniul UNESCO din 1997, Torun face parte dintr-o pleiada selecta de șituri emblematice din Polonia. Orașul vechi pare ca a incremenit in Evul Mediu, afișindu-și mareția prin arhitectura superba, perfect conservata. Din Piața Centrala ne sunt la indemana Primaria Veche, Muzeul Torun, Biserica Sf. Maria, Casa Memoriala Copernicus, Muzeul Turtelor Dulci și ruinele Fortareței Cavalerilor Teutoni. De aici fugim inspre Lodz, un oraș pe care mulți il considera o anomalie post-industriala. Vorbim de același Lodz care a dat cinematografiei mondiale pe celebrii regizori Roman Polansky, Andrej Wajda sau Kieslowski. Se numara printre cele mai tinere orașe din Polonia, inceputurile sale urbane legandu-se direct de Revoluția Industriala, in special de industria textila. Același lucru putem spune și de atracțiile din oraș, majoritatea fiind foste hale industriale sau fabrici transformate in centre comerciale, locuri de agrement, galerii și cafenele. Ne oprim și noi intr-un astfel de loc, se numește Manufaktura care ne va uimi irevocabil, indemnandu-ne la cheltuieli pe suveniruri. Cazare la hotel in Lodz

Ziua 8. Lodz – Wroclaw – Lodz

Timp in Lodz sau excursie opționala la Wroclaw. Vizitam Wroclaw, capitala culturala europeana in 2015. Centrul vechi este, cat se poate de evident, motivul pentru care ne aflam aici. Construit pe 12 insule și strabatut de nu mai puțin de 200 de poduri este un labirint de straduțe pline de farmec medieval, cladiri colorate și foarte mulți pitici de bronz. Aceștia sunt emblema orașului și au o poveste interesanta. Se pare ca cei 270 de pitici din oraș le reamintesc locuitorilor din Wroclaw de o forma de rezistența inițiata aici impotriva dictaturii comuniste din acesta țara. “Hala Centenarului” din Wrocław a fost inscrisa in anul 2006 pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO.

Din cauza numeroaselor canale și poduri orașul este, de asemenea, numit și Veneția Poloneza, fiind totodata și orașul cu cel mai mult spațiu verde din Polonia. Parcul Szczytnicki este punctul de interes al unei rețele care se intinde pe ambele maluri ale Raului Odra. Cu suprafața sa de peste 110 hectare, parcul ofera multe locații incantatoare de explorat. Pregatiți aparatele foto și fiți gata sa surprindeți pentru cei de acasa frumusetea Palatului din Wroclaw, cumparat de Frederik cel Mare in 1750, a Bisericii Sf. Elisabeta, construcție in stil gotic, datand din secolul 14 și avand inițial 130 de metri inaltime, dar și a Primariei orașului, aflata in Piața Ryenek, una dintre cele mai de seama piețe medievale din Europa. Dupa-amiaza intoarcere in Lodz și cazare la același hotel.

Ziua 9. Lodz – Katowice – Cracovia

Plecam spre Katowice, despre care mulți calatori pasionați au spus ca este cel mai subestimat oraș polonez din punct de vedere turistic. Intram in Kato, cum il alinta localnici și ne convingem ca in era post-industriala, orașul a revenit la viața, fiind un centru cultural cu o dinamica și o creștere extraordinara. Peste tot descoperim foste cladiri industriale carora localnicii le-au gasit funcționalitați din cele mai variate: cafenele cu expoziții de arta, galerii de arta cu servire la mese, restaurante și magazine cu design futurist. Ne oprim la Muzeul Silezian cu ale sale cladiri cubiste, ne exprimam respectul la Monumentul Insurgenților, apoi ne indreptam spre strada pietonala din centrul vechi și admiram Teatrul Silezian Wyspiansky, iar in Piața Centrala facem poze in fața impunatoarei catedrale gotice Catedrala Domnului. Katowice are o identitate culturala și etnica interesanta, aici locuind atat polonezi cat și germani și cehi. Dealtfel urbea se afla in regiunea numita Silezia, faimoasa pentru exploatarile miniere din secolul trecut. Entuziasmul post-industrial a schimbat complet Katowice, in prezent fiind orașul cu cea mai frumoasa dinamica și un pol al dezvoltarii tehnologice. Aici se afla Muzeul Istoriei Calculatoarelor. Dupa amiaza ne indreptam spre Cracovia pentru cazare

Ziua 10. Cracovia – Salina Wieliczka – Bucuresti

Mic dejun si program liber in Cracovia. Celor dornici sa extinda aventura, le propunem excursia opționala la Salina Wieliczka – „Catedrala subterana a Poloniei”, una din cele mai vechi mine de sare inca in funcțiune. Inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, salina este vizitata anual de 1,2 milioane de turiști atrași de frumusețea ei: statui, trei capele și nu in ultimul rand Catedrala, toate sculptate in sare de catre mineri. Exista și sali dedicate personalitaților religioase și politice ale Poloniei, avand importanța istorica. Cea mai impresionanta este sala Kunegunda, pe podeaua careia sunt sculptați diverși pitici, imitand munca minerilor și constituind un omagiu adus acestora și folclorului polonez. Dupa- amiaza, transfer la aeroportul din Cracovia pentru zborul spre țara.

Final Circuit Polonia 10 zile Avion

Trebuie sa vezi:

Torun -Polonia

Centrul vechi din Toruń a fost inscris in anul 1997 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. In 2007, Orașul Vechi din Toruń a fost adaugat pe lista cu cele “Sapte Minuni ale Poloniei” . National Geographic Polonia a evaluat piața orașului vechi și primaria gotica ca fiind unele dintre cele “30 cele mai frumoase locuri din lume.” Toruń este orașul natal al renumitului astronom Nicolaus Copernic, pǎrintele teoriei heliocentrice.

Marienburg – Polonia

Castelul Ordinului Teutonic din Malbork este cel mai mare castel din lume dupa suprafața, și una dintre cele mai mari construcții de caramida din Europa. A fost construit in Prusia de catre Cavalerii Teutoni, un ordin religios romano-catolic german de cavaleri, in forma tipica a cetaților cruciate teutone Ordinul l-a numit Marienburg („Castelul Mariei”). Orașul care s-a dezvoltat in jurul castelului a fost de asemenea denumit Marienburg (in prezent Malbork). Castelul este un exemplu unic de fortareața medievala și, la terminarea sa in 1406, a devenit cel mare castel din caramida din lume. A fost inclus in lista patrimoniului unviersal UNESCO inca din 1997.

Salina Wieliczka

Legenda spune ca, demult, o prințesa unguroaica, pe nume Kinga, in timp ce se afla in calatorie de nunta cu soțul sau, contele Boreslaw, spre Polonia, a aruncat inelul de logodna intr-o mina de sare. Odata ajunsa in Polonia, prințesa le-a poruncit minerilor din Wieliczka sa sape un puț in pamant. Acesta a fost facut, spune legenda, și, in primul bulgare de sare scos la suprafața a fost descoperit inelul prințesei Kinga. Aceasta legenda marcheaza perioada de inceput a așezarii miniere. In secolul IX, la Wieliczka a fost sapata o capela de sare, in amintirea prințesei Kinga, chiar in incinta salinei.

Circuit Polonia 10 zile Avion

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • CRACOVIA – Hotel Fero Express 3*
  • VARȘOVIA – Hotel Warszawa Ostrobramska 2*
  • RIGA – Hotel Best 3*
  • TALLINN – Hotel Peoleo 3*
  • VILNIUS – Hotel Karolina 3*
  • GDANSK – Hotel Olivia 2*
  • LODZ – Hotel Campanile Lodz 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Grup minim 25 pers.

Excursii optionale: * se achita la fata locului
Excursie Helsiniki 50EUR / pers. (nu sunt incluse biletele de feribot, circa 56 EUR/ pers. )
Excursia Wroclaw – 35 EUR/pers
Salina Wieliczka – 15 EUR/pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Polonia 10 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.