Circuit Peru 11 zile

Print Friendly
Circuit Peru 11 zile
1950 euro
 
loc in camera dubla

Plecari 2018

19.05.2018

Cod oferta: 02-43286

Cu Cardul de Fidelitate ai 15 euro Reducere la acest circuit!
Disponibil partaj Doamna/Domn!

Itinerariu

Lima, Parascas, Nazca, Arequipa, Puno, Titicaca, Pucara, Raqchi, Andahuaylillas, Cusco, Valle Sagrado De Los Incas, Aguas Callentes, Machu Picchu

Servicii incluse

- Transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Lima şi Lima – Paris – Bucureşti cu compania Air France
- Transport continental cu avionul pe ruta Cusco – Lima
- Transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- Transport cu trenul pe ruta: Ollantaytambo – Aguas Callentes – Cusco
- Vizitarea turnurilor funerare de la Sillustani
- Vizitarea siturilor arheologice Pucara şi Raqchi
- Vizitarea complexului arhitectonic Inca, Sacsayhuanam
- Excursie la Machu Picchu
- Transport cu vasul: Parascas – Insulele Ballestas – Parascas
- Croazieră pe Lacul Titicaca
- 9 nopţi cazare în hoteluri de 4* şi 3*
- Mesele menţionate în program: 9 mic dejunuri şi 1 dejun în ziua 9
- Transferurile, tururile menţionate în program
- Taxele de intrare la obiectivele menţionate în program
- Ghizi locali
- Conducător român de grup
- Asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- NOU: transferurile la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni din localităţile menționate în capitolul Observații

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 50 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- Taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- Alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- Bacşişuri: 50 usd/pers. pt. ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (care se achita conducătorului de grup cel târziu la sosirea în Lima); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- Excursiile opţionale care se pot realiza în funcţie de timpul disponibil, la propunerea partenerului local:
zbor deasupra “liniilor” de la Nazca: aprox. 130 usd/pers.
- Asigurarea medicală
- Asigurarea storno (agenția recomandă încheierea unei asigurări storno)

Program

Circuit Peru 11 zile

Ziua 1 / 19.05.2018: Bucuresti – Paris – Lima

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, zbor AF 1089 (06:50 / 09:00) de unde se va pleca spre Lima cu zborul AF 480 (10:50 / 16:15).

Sosire in Lima, capitala si cel mai mare oras din Peru, important centru comercial, financiar, industrial si cultural al tarii, care se intinde pe malurile raurilor Lurin, Chillon si Rimac, in partea de vest a tarii, aproape de portul Xallao de la Oceanul Pacific. Transfer si cazare la Hotel Casa Andina Select 4* (sau similar).

Ziua 2 / 20.05.2018: Lima

Mic dejun. Astazi vom explora Lima, supranumit “orasul regilor”, intemeiat de conchistadorul Francisco Pizzaro in anul 1535, metropola care s-a extins pe zone largi de desert si pe numeroase vai, fiind considerat orasul cu cel mai mare teritoriu desertic, dupa Cairo.

Tur panoramic de oras care va incepe cu centrul istoric, in care vom putea admira Piata Mare, Plaza de Armas intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, cu Palatul Guvernamental, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piata San Martin, Catedrala si Biserica San Francisco, renovata dupa numeroase catastrofe naturale.

Turul va continua in Lima moderna cu cartierele rezidentiale si comerciale, cu San Isidoro – Parcul Olivar, Miraflores – Parcul central si Parcul Iubirii, care are un mic amfiteatru si un bun punct de belvedere catre ocean. Optional se va putea vizita Muzeul Aurului, colectia particulara Miguel Mujica, care contine piese originale si copii ale unor piese din aur din perioada pre-inca, in special din cultura Mochica, Chimu si Nasca si apoi se va putea vizita, in aceeasi cladire, Muzeul Armelor, care detine piese din sec. al XVI-lea. Cazare.

Ziua 3 / 21.05.2018: Lima – Parascas – Nazca – Chala

Mic dejun la pachet. Plecare spre Rezervatia Nationala Paracas, situata in Peninsula Paracas, constituita pentru protejarea zonei cu specific desertic subtropical, a ecosistemului marin, dar si a patrimoniului cultural si istoric al culturii preincase Paracas, care s-a dezvoltat pe o perioada de mai bine de 8 secole, pana in anul 100 e.n.

Vom face o excursie cu salupa in Insulele Ballestas, care fac parte din Rezervatia Nationala Paracas, o minune a naturii si a vietii marine salbatice, situate in Golful Paracas, un Galapagos in miniatura, “casa” a numeroase specii de pasari indigene si migratoare, printre care pelicani, cormorani cu picioare rosii si teritoriul pinguinilor Humboldt, al focilor si leilor de mare.

La intoarcerea spre peninsula, vom putea vedea din salupa “Candelabrul”, un desen enigmatic urias, care ne va trimite cu gandul la desenele de la Nazca, urmatoarea noastra destinatie, unde vom putea efectua opțional un zbor deasupra enigmaticelor “Linii Nazca”, schite enorme ale unor animale, pasari si figuri geometrice, care continua sa dainuie gravate in desert si care nu pot fi vazute decat de la inaltime.

Desi desenele seamana cu motivele stilistice ale culturii Paracas, originea lor este atribuita culturii Nazca, infloritoare intre anii 200 i.e.n. si 700 e.n. Cazare in Chala la Hotel Puerto Inka 3* (sau similar).

Ziua 4 / 22.05.2018: Nazca – Arequipa

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre sudul tarii, spre Arequipa, numit “orasul alb” datorita constructiilor sale zugravite in alb, al doilea oras ca marime din Peru, intemeiat in anul 1540 de conchistadorul Garci Manuel de Carbajal, cu numele de La Ciudad Blanca, devenit in perioada coloniala un important centru comercial.

Vom strabate o regiune deosebit de pitoreasca, cu vai largi si zone desertice de-a lungul coastei Pacificului, un traseu poate chiar mai spectaculos decat renumitul “17 Mile Drive” din SUA, un scenic drive care ofera niste panorame unice ale golfurilor salbatice de pe coasta, dupa care vom incepe sa urcam in munti, apropiindu-ne din ce in ce mai mult de celebrul Vulcan Misti. Sosire la Arequipa pentru cazare la Hotel Villa Elisa Boutique 4* (sau similar).

Ziua 5 / 23.05.2018: Arequipa – Sillustani – Puno

Mic dejun. Dimineata vom vizita Manastirea Santa Catalina, un “mic orasel” construit in sec. al XVII-lea, deschis publicului abia in anul 1970, dupa ce a fost inchis pentru o perioada de aprox. 400 de ani.

Vom continua cu un tur panoramic de oras, care va include Plaza de Armas, Biserica Iezuita “Compania de Jesus”, cu frumoasa ei capela, Casa del Moral, Catedrala, Palatul Goyeneche, Biserica San Francisco si cartierele tipice Cayma si Yanahuara, de unde vom admira o frumoasa panorama asupra Vulcanului Misti. Centrul istoric al orasului este inclus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO, la scurta distanta aflandu-se vulcanii Chachani (6.075 m) si Pichupichu (5.425 m).

Locuita candva de populatia incașa, collaguas, zona este punct de atractie turistica datorita peisajelor minunate, rezervatiilor naturale, vulcanilor, apelor termale, numeroaselor constructii coloniale, manastirilor, bisericilor si vestigiilor istorice.

In continuarea zilei vom pleca spre Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca, cunoscuta si sub denumirea de capitala folclorica a tarii, datorita numeroaselor biserici si cladirilor frumoase care dateaza din perioada coloniala. Infiintata in anul 1668 de catre viceregele Pedro Antonio Fernandez ca resedinta administrativa a provinciei Paucarcolla, cu numele de San Juan Bautista de Puno, acest nume i-a fost schimbat ceva mai tarziu in San Carlos de Puno, in onoarea regelui Carol al II-lea al Spaniei.

Pe parcusul drumului vom face o oprire pentru vizitarea faimoaselor Chullpas de Sillustani, morminte in piatra, de forma cilindrica, construite de populatia Aymaras pentru a-si inmormanta persoanele de rang inalt. Frumusetea locului este amplificata de Laguna Umayo, unde s-ar putea sa avem sansa de a vedea exemplarele rare ale faunei locale. Cazare in Puno la Hotel Qalasaya 4* (sau similar).

Ziua 6 / 24.05.2018: Puno – Titicaca – Puno

Mic dejun. Croaziera pe Lacul sacru Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, situat in zona podisurilor inalte din Anzii Cordilieri, la granita dintre Peru si Bolivia, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume.

Legenda lacului spune ca Zeul Soarelui – Inti i-a trimis aici pe Manco Capac si Mama Ocllo pentru a intemeia o noua civilizatie, iar locul unde Manco Capac si-a infipt bastonul de aur a fost numit Cusco.

Vom admira insulele plutitoare populate de tribul Uros Indians, populatia preincașa, una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, care s-a izolat in trecut pe aceste insule pentru a se putea apara de amenintarile dusmanilor. In timp, bastinasii s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, continuand insa sa pastreze nealterate o parte dintre vechile traditii.

Aceste stravechi asezari ale locuitorilor lacului, cunoscuti si sub denumirea de “tribul apei”, sunt in realitate insule artificiale, construite dintr-o specie de trestie numita “totora” din care acestia isi confectioneaza atat casele, cat si barcile. Dupa o pitoreasca plimbare cu barca de aprox. 2 ore vom ajunge la Insula Taquile, vestita pentru ruinele sale, dar mai ales pentru barbatii care croseteaza in locul femeilor tot felul de lucrusoare.

Conform traditiei locale, femeile de aici isi aleg barbatul pentru maritis pe cel care foloseste cele mai multe crosete si care este cel mai indemanatic in acest mestesug. Dupa aceasta experienta pe legendarul lac ne vom intoarce in Puno pentru cazare.

Ziua 7 / 25.05.2018: Puno – Pucara – Raqchi – Andahuaylillas – Cusco

Mic dejun. Plecare spre Cusco, stravechea capitala a Imperiului Incas, capitala turistica a Perului. Vom ajunge in punctul cel mai inalt al traseului, La Raya, zona de delimitare a culturilor quechua si aymara, prilej de a admira panoramele spectaculoase cu piscuri inzapezite.

Pe parcursul drumului vom vizita complexul arhitectonic Puca Pucara, o fortificație cu apeducte și izvoare termale și situl arheologic Raqchi, unde vom vedea un sanctuar Inca, o construcție spectaculoasa dedicata marelui zeu Inca Wiracocha, construcție dominata de un mare perete central, a carei baza din piatra este o mostra de fina arhitectura inca.

In continuarea zilei vom ajunge in Andahuaylillas, unde principala atracție este Biserica San Pedro de Andahuaylillas, cunoscuta și sub numele de Capela Sixtina a Americii, datorita superbului plafon decorat cu aur. Sosire in Cusco, capitala Provinciei Cusco, unde ne vom caza la Hotel Sonesta 4* (sau similar).

Ziua 8 / 26.05.2018: Cusco – Sacsayhuanam – Valle Sagrado De Los Incas

Mic dejun. Tur panoramic al centrului Imperiului Incas, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1983, prilej cu care vom admira frumoasele cladiri coloniale din Piata Mare – Plaza de Armas, considerata de catre indigeni “buricul pamantului”, Catedrala, construita cu blocuri de piatra preluate de la situl Sacsayhuanam si de la Palatul Viracocha si Templul Soarelui – Korikancha, care alcatuieste baza Bisericii Santo Domingo.

In continuarea zilei ne vom deplasa in afara orasului pentru a vedea celebrul complex arhitectonic Inca, impresionanta fortareata militara incașa de la Sacsayhuanam, constructie asezata strategic pe o colina pentru a proteja orasul, astazi un frumos loc de belvedere. Plecare spre “Valea Sacra a Incașilor”, strabatuta de Raul Rio Urubamba, afluent al Amazonului.

Vom ajunge la Ollantaytambo, oraș construit de incași sub forma unor terase suprapuse, pentru a se proteja de invazia populațiilor venite din jungla. Cazare la Hotel Casa Andina Private Collection Sacred Valley 4* (sau similar).

Ziua 9 / 27.05.2018: Valle Sagrado De Los Incas – Aguas Callentes – Machu Picchu – Cusco

Mic dejun. Transfer la gara din Ollantaytambo, de unde vom incepe o calatorie de aprox. 3 ore cu trenul spre Aguas Callentes, punctul de plecare spre faimoasa cetate Machu Picchu, cunoscut sub denumirea de “Orasul Pierdut al Incasilor”. Calatoria este un spectacol in sine, vom strabate peisaje salbatice, traversand abisuri spectaculoase pline de vegetatie.

Dupa sosirea in Aguas Callentes ne vom deplasa timp de aprox. 20 minute cu microbuze speciale, pe un drum serpuit, pana la incredibila asezare de la Machu Picchu, enigmaticul “Oras Sfant al Incasilor“.

Orasul in stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala si o sursa permanenta de mistere si ipoteze, care si astazi reprezinta una dintre marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una dintre cele ”7 minuni ale lumii moderne”.

Extraordinarele ruine precolumbiene ale “Orasului Pierdut al Incasilor”, care se intind pe o suprafata de 18 km2 si care reprezinta constructiile terasate de odinioara, legate intre ele prin aprox. 3.000 de trepte, sunt situate intr-o zona muntoasa, intre doua varfuri, la circa 80 km nord-vest de Cusco.

Vizita va include un tur ghidat al cetatii, prilej cu care vom vedea Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar Incas – Intihuatana, Templul Soarelui, dedicat Zeului Soare – Inti, Camerele Regale, Templul Condorului, numit astfel datorita pietrei uriase interioare taiata in forma de condor, Templul celor Trei Ferestre, unde soarele patrunde prin ferestrele trapezoidale luminand astfel piata sacra etc. Dejun. Transfer la gara, de unde vom pleca cu trenul spre Cusco. Cazare la Hotel Sonesta 4* (sau similar).

Ziua 10 / 28.05.2018: Cusco – Lima – Paris

Mic dejun. Dimineața, timp liber pentru relaxare si plimbari individuale. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Lima de unde se pleaca spre Paris cu compania Air France, zbor AF 483 (18:25 / 13:40).

ZIUA 11 / 29.05.2018: Paris – Bucuresti

Sosire la Paris la ora 13:40, de unde se va pleaca spre Bucuresti cu zborul AF 1088 (18:20 / 22:10).

Final Circuit Peru 11 zile

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 15 – 19 turisti, tariful se majoreaza cu 70 euro/pers.)

Supliment single: 400 EURO

IMPORTANT:
Deoarece in Peru platile trebuie facute in dolari, TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMATORULUI CURS: 1 EURO
= 1,16 USD; eventualele modificari de curs, mai mari de 2%, se vor aplica la momentul ultimei plati si vor putea afecta tariful
final in ambele sensuri

ACTE NECESARE:
– pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie

CONDITII DE INSCRIERE:
– inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
– diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
– turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
– in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
Transferuri gratuite la si de la Aeroportul Henri Coanda – Otopeni, din urmatoarele localitati:
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
– transferurile gratuite se vor rezerva la inscriere, rezervarile ulterioare fiind posibile doar in limita locurilor disponibile si cu minim 21 zile inainte de plecare
– daca turistul renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat; acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport
– prezentarea la transfer se va face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata
– turistii care beneficiaza de acest serviciu, sunt obligati sa furnizeze un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati in eventualitatea modificarii orei de imbarcare
– agentia tour-operatoare nu-si asuma raspunderea pentru neprezentari, intarzierile la transfer ale turistilor sau aparitia unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, conditii meteo nefavorabile, accidente rutiere etc.) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului; in aceasta situatie, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre turist
– transferurile sunt asigurate de agentia tour-operatoare cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri
– daca agentia tour-operatoare trebuie sa asigure transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe circuite cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer pentru toti pasagerii din circuitele respective, cazuri in care pot aparea timpi de asteptare mai mari, de pana la 3 ore; in astfel de situatii, turistii vor fi anuntati si vor trebui sa confirme daca doresc sa beneficieze de transfer in conditiile date, sau nu
– turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului si sa tina cont ca in mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare
– transferurile se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor, acestia facand pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii transportului in conditii de siguranta
– conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
– agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
– agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
– prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
– conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
– cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
– clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
– distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
– daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
– agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
– agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
– in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
– asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
– agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
– conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
– excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia . Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
– agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
– in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
– agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
– copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
– copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
– va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
– c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plați
– prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Circuit Peru 11 zile

Rezervare online pentru Circuit Peru 11 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

mondial anat raiffeisen
anat iso iso iso iso iso iso