031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Mexic Yucatan 9 zile

Garantia calitatii!
de la 1798 euro( + taxe 495 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

07.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-50278
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
07.11.2019 1798 euro

Itinerariu

Cancun - ValLadolid - Merida - Campeche - Edzna - Uxmal - Chichén Itzá

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucureşti – Cancun– Bucureşti, zboruri cu escala;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
- Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* cu mic dejun:
- 4 prânzuri si 1 cina conform program (inclus)
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
- Asigurare medicală Travel (Best Deal, Promo si Standard);
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport: 495 euro/pers
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;

Program

Circuit Mexic Yucatan 9 zile

Ziua 1. București – Cancun

Zburam din București spre Cancun. Bienvenidos a Mexico! Iata-ne ajunși intr-una dintre cele mai populare destinații din Mexic. Cazare la HOTEL KRYSTAL PUNTA CANCUN 4* sau similar

Ziua 2. Cancun – Ek Balam – Valladolid – Izamal – Merida

Aceste locuri dețin vestigii ale culturii Maya, specifice poporului care a populat Nordul Americii Centrale pana la colonizarea sa de catre europeni. Facem o excursie in Ek Balam, unde vizitam Necropola Maya. Statuile din piatra și arhitectura monumentala poarta cu ele povestea acestui popor cu caracter mistic, iar peisajul natural completeaza tabloul parca scos dintr-un film cu Indiana Jones. Continuam excursia spre Valladolid, apoi spre Izamal. Vizitam Manastirea Franciscana din vechile ruine Maya. Mergem in Merida, una dintre cele mai frumoase așezari coloniale din Mexic și capitala culturala a Peninsulei Yucatan.

Ziua 3. Merida – Celestum

Pornim in zori spre Rezervația Naturala Celestun. Urcam in barci de mici dimensiuni, care ne permit sa ne strecuram printre mangrove pe canalele inguste, pana la locul de odihna al stolurilor de pasari flamingo. Aici principala activitate, pe langa turism, este pescuitul. Profitați de moment. Cazare la hotel in Merida – HOTEL GAMMA MERIDA 4* sau similar

Ziua 4. Merida – Campeche

In prima parte a zilei exploram orașul colonial Merida, descoperind minunatele sale bijuterii culturale și arhitecturale. Vedem Paseo Montejo, apoi mergem spre Muzeul Merida, admiram Piața Centrala, Casa Montejo, Catedrala Merida, construita in 1598, și Palatul Guvernului. In continuarea zilei ne deplasam in Campeche, un alt oraș colonial de o frumusețe aparte. Incepem plimbarea la Puerta de Tierra, apoi continuam spre Puerta del Mar. Cazare la hotel in Campeche – HOTEL PLAZA CAMPECHE 4* sau similar

Ziua 5. Campeche – Edzna – Uxmal

Astazi vizitam Ruta Puuc, o serie de așezari antice unde se afla o mare parte a moștenirii lasate de cultura mayașa Puuc. Orașul Edzna dateaza din anul 400 i.Hr., fiind cel mai vizitat sit arheologic din aceasta zona. Aici se afla un complex care cuprinde un templu impunator, asemanator unei piramide, cu inalțimea de 40m, un stadion dedicat jocului tradițional cu mingea, o tribuna și o piațeta
centrala. Cazare in Uxmal -hotelul istoric HACIENDA UXMAL

Ziua 6. Uxmal – Sotuta de Peon – Chichen Itza

De la Palatul Guvernatorului, pana la grandioasa Piramide del Adivino (Piramida Magicianului), suntem ghidați prin unul dintre cele mai bine conservate centre de ceremonii Maya. Construcția piramidei a durat aproximativ 400 de ani. Urmatoarea vizita este la „muzeul viu” Hacienda Sotuta de Peon, un loc care ne duce inapoi in timp, in epoca de glorie a fermelor haciendas. Dupa amiaza plecam spre Chichen Itza. Dupa cazare ne putem relaxa -HOTEL MAYALAND & BUNGALOWS 4* sau
similar

Ziua 7. Chichen Itza – Cancun

Astazi ne trezim devreme pentru a evita aglomerația de la anticul Chichen Itza, cel mai impresionant sit al culturii Maya, locul de unde au pornit multe legende mistice cu privire la cunoștințele despre astronomie și chiar despre apocalipsa, pe care aceasta civilizație le stapanea. Vizitam El Castillo, sau Piramida lui Kukulcan, unde se afla misteriosul calendar Maya. Aici se afla și cel mai mare teren de Pok-ta-pok, un joc asemanator cu fotbalul, foarte important in cultura Maya. Pe langa mareția și frumusețea construcției, impresionanta este și acustica acestui loc. Putem vedea și Grupo de Mil Columnas, o serie de columne din piatra ce infațișeaza zei și alte personaje din mitologia Maya. Revenim in Cancun, unde vom avea timp liber. Profitați de ultima seara petrecuta in Mexic și bucurați-va de toate bunatațile culinare, dar și de muzica și atmosfera specifice acestui loc exotic.

Ziua 8. Plecare Cancun

Astazi spunem Adios, amigos! și plecam spre casa, dupa ce ne-am luat porția de soare și distracție pe plajele exotice, am facut cunoștința cu stilul de viața mexican și am descoperit secretele culturii Maya.

Ziua 9. Sosire București

Sosire in Bucuresti dupa o relaxanta si fabuloasa vacanta in Yucatan.

Bine de stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care
  acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
 • Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

Acte necesare pentru CALATORIE:

Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe, nu se accepta pasaport temporar.

Note:

 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada;valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Final Circuit Mexic Yucatan 9 zile

Grup minim 20 pers. Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19) persoane se percepe un supliment de 190 EUR/ pers.

Rezervare online pentru Circuit Mexic Yucatan 9 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa