1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Circuite în Mexic

Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile

Print Friendly
Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile
de la 1815 euro( + taxe 690 euro)
persoana in camera dubla
Rezerva acum!

Plecari 2018

18.03.2019

Cod oferta: 05-44701

Disponibil partaj Doamna/Domn!

Tarif

Perioada Loc in camera dubla Camera single
18.03.2019 1815 euro 2265 euro

Itinerariu

Mexico City & Xochimilco, Mexico City, Teotihuacan, Puebla, Tuxla Gutierrez, San Cristobal De Las Casas, Cascadele Aqua Azul, Palenque, Campeche, Uxmal, Merida, Cancun, Playa Del Carmen, Isla Mujeres

Servicii incluse

zboruri intercontinentale: Bucuresti – Mexico City si Cancun - Bucuresti;
zbor intern Mexico City – Tuxla Gutierrez;
transferurile cuprinse in program si transport pe durata circuitului cu autocar / minibus licentiat;
8 nopti cu pensiune completa pe durata circuitului in hoteluri de 4* si 3*: 3 nopti Mexico City, 1 noapte Puebla, 1 noapte San Cristobal, 1 noapte Palenque, 1 noapte Campeche, 1 noapte Merida;
3 nopti in sejur Cancun cu All Inclusive in hotel de 4*;
vizitele cuprinse in program;
ghizi locali si insotitor roman pe toata durata excursiei;
asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Servicii neincluse

taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale (se achita obligatoriu la inscriere): 495 €;
taxele de aeroport si securitate pentru zborul intern (se achita obligatoriu la inscriere): 195 €;
taxele de frontiera (aprox 20 €, se achita local);
excursiile si vizitele optionale;
bacsisuri obligatorii pe durata circuitului pentru soferi, ajutori de soferi si ghizi locali (se achita la insotitorul de grup): 5 $/pers/zi ;
excursiile si activitatile optionale;
alte servicii decat cele mentionate in program

Program

Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY
Intalnire matinala cu ghidul in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Mexico City, via Paris. Sosire in Mexico City si transfer la hotel. Cazare si cina.

Ziua 2. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Plecare la prima ora pentru turul uneia dintre cele mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m.

Vizitam Zocalo (centrul animat al orasului), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Riviera, impozanta Catedrala Metropolitana, El Sagrario. Deplasare la Xochimilco, Venetia Mexicului, pentru o plimbare cu barcile traditionale pe canale. Pranz la bordul ambarcatiunii traditionale « trajinera ».

Programul continua dupa amiaza cu o vizita detaliata a Muzeului National de Antropologie, muzeu unic in lume, ce adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte precolumbiene din Mexic. Cazare si cina Mexico City.

Ziua 3. MEXICO CITY – TEOTIHUACAN – PUEBLA
Mic dejun. Ziua de astazi o incepem cu vizitarea Sanctuarului Fecioarei din Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Ne deplasam apoi la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic supranumit ‘Orasul Zeilor’, unde se vor admira monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl.

Pranz la un restaurant local. Dupa pranz, vom pleca spre Puebla, orasul ceramicii si al olaritului. Puebla este, cu siguranta, orasul colonial cel mai carismatic din Mexic cu o pregnanta influenta spaniola. Din momentul in care ajungeti in oras, veti vedea cupole si cladiri care sugereaza influenta spaniola si maura, stabilita in oras cu secole in urma dar la fel de prezenta si azi. Sosire in Puebla si transfer la hotel. Cazare si cina Puebla.

Ziua 4. PUEBLA – MEXICO CITY
Mic dejun. Ziua de astazi o incepem cu un tur de oras al orasului Puebla in care vom vizita Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte). Pranz la un restaurant local.

Continuam apoi cu vizitarea bisericii Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorat manual de catre indigeni si poate cea mai valoroasa mostenire a Mexicului. Deplasare spre Mexico City si transfer la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 5. MEXICO – TUXLA GUTIERREZ – SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Tuxla Gutierrez, capitala statului Chiapas. Orasul adaposteste interesante obiective turitice si muzee printre care Muzeul de Antropologie si Istorie din Tuxtla, Muzeul de Antropologie Eliseo Palacios Aguilera, Gradina Botanica Tuxtla, Parcul National Canionul Sumidero, Gradina Botanica Faustino Miranda.

Pentru turistii dornici de aventura va propunem o excursie optionala de neuitat, marea atractie a zilei de azi: plimbarea cu barca rapida prin salbaticul canion Sumidero (1000 m inaltime) prilej de a a admira peisaje spectaculoase (printre care si Cascada Bradului de Craciun), precum si viata salbatica. La debarcare vom servi pranzul.

Continuam traseul spre San Cristobal de las Casas, zona cea mai pitoreasca din Mexic, cea mai salbatica si accidentata. Culturile sale traditionale si radacinile indigene au pastrat aspectul sau, simtul si stilul foarte distinct de restul Mexicului.

Vaile verzi impadurite, cascadele minunate si muntii inalti cu canioane adanci si chei, bogatia colosala a florei si a faunei salbatice si lacurile, fac din acest domeniu unul dintre cele mai minunate habitate naturale din Mexic. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 6. SAN CRISTOBAL – CASCADELE AQUA AZUL – PALENQUE
Mic dejun. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne ‘clatim privirea’ cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Pranz la un restaurant local.

Continuam itinerariul spre orasul antic maias, Palenque. Orasul contine unele dintre cele mai frumoase dovezi de arhitectura, sculpturi si basoreliefuri pe care le-a creat civilizatia Maya.

Prin pozitia sa in superba jungla inconjuratoare si prin splendida arhitectura si decoratii, constituie una dintre minunile Mexicului. Sosire la Palenque, cina si cazare.

Ziua 7. PALENQUE – CAMPECHE
Mic dejun. Astazi vom vizita unul dintre cele mai importante situri arheologice ce pastreaza vestigii ale civilizatiei Maya, cel de la Palenque, aflat in inima junglei.

Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului Regelui Pakal cel Mare, Palatul (ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Pranz la un restaurant local.

Continuam traseul spre Campeche, oras-port fortificat din perioada coloniala, inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO.. Cina si cazare Campeche.

Ziua 8. CAMPECHE – UXMAL – MERIDA
Mic dejun. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatan, avand constructii a caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque (Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului).

Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras).

Turul orasului incepand cu Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala si Catedrala. Cazare si cina Merida.

Ziua 9. MERIDA – CHICHEN ITZA – CANCUN
Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatiei mayase.

Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak.

Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare All Inclusive in Cancun.

Ziua 10. CANCUN – PLAYA DEL CARMEN & XCARET
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcoaz ale marii Caraibelor.

Va recomandam o excursie la celebra Playa del Carmen, continuand apoi cu o vizita la parcul tematic Xcaret, o reconstructie magnifica a unui vechi sat mayas, prilej de a ne bucura de cele peste 40 de atractii si de a asista la un spectacol traditional magnific, cu dansuri precolumbiene si mexicane, care are loc in fiecare seara.

Printre atractii se numara acvariul cu pesti exotici si broaste testoase, raurile subterane, gradina zoologica, sera cu fluturi tropicali, vestigii arheologice, o bisercica cu altarul pe apa, un cimitir mexican, insula jaguarilor. Cazare All Inclusive in Cancun.

Ziua 11. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau activitati optionale. Nu ratati o frumoasa excursie optionala in Isla Mujeres (bauturi si pranz incluse). Cazare All Inclusive in Cancun.

Ziua 12. CANCUN
Mic dejun. Timp liber in Cancun pana seara cand vom fi transferati la aeroport pentru imbarcarea pe zborul transatlantic cu destinatia Paris. Noapte la bord.

Ziua 13. BUCURESTI
Mic dejun. Sosire la Paris la ora 11:00 si zbor in conexiune spre Bucuresti.

Final Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

  • Plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 36 EUR;
  • Playa del Carmen & X’caret (se achita local – include transport, intrare la X’caret spectacol): 147 EUR;
  • Isla Mujeres din Cancun ( se achita local – include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz): 125 EUR.

ORAR DE ZBOR (compania KLM / Air France) – ore locale:
18-Mar Bucuresti 06:00 Amsterdam 08:05
Amsterdam 14:35 Mexico City 19:25
29-Mar Cancun 19:35 Paris 11:00 (30-Mar)
Paris 18:15 Bucuresti 22:10

Conditiile Generale de Participare:
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare.

Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program.

Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:
a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 75 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:
a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 80 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:
a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;
c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;
d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate.

Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene.

Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic.

Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare.

In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea.

Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agentia de la orice raspundere.

Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor.

Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare.

Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei.

Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).

Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare.

Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere.

In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia.

Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism.

Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile

Rezervare online pentru Circuit Mexic Sejur Cancun 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa