031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Maroc Sahara 8 zile Avion

Garantia calitatii!
504 euro de la 499 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-47731
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in Camera Dubla
21.09.2019, 28.09.2019 504 euro

Itinerariu

Marrakech, Ourzazate, Kalaat M’Gouna, Erfoud, Merzouga, Zagora, Tamegroute

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Marrakech – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 6 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele, și o noapte în deșert in cort
- Demipensiune
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Asigurare medicala
- Asigurare storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Tur de oraș în Marrakech: 39 Euro/ persoană (Optional) - se rezerva doar la inscriere
Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5euro/zi - se achita local

Program

Circuit Maroc Sahara 8 zile Avion

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Sosire și transfer la hotel. Seara, tur panoramic cu trasura in Marrakech și vizitarea unor artizani locali. Cazare și cina la hotel in Marrakech.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se viziteaza: Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piața tradiționala Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri. Cazare și cina la hotel in Marrakech.

Ziua 3. Marrakech – Ourzazate

Mic dejun. Plecare spre Ouarzazate, oraș denumit simbolic și „Poarta Deșertului”, renumit pentru cadrele din filme celebre, ca: Mumia, Game of Thrones și Prison Break dar și pentru fortul Ksar Ait Ben Haddou, parte a patrimoniului UNESCO. Cazare și cina la hotel in Ourzazate.

Ziua 4. Ouarzazate – Kalaat M’Gouna – Erfoud

Mic dejun. Plecare spre Erfoud. Oprire și tur de oraș in Kalaat M’Gouna, oraș situat la poalele Muntelui Mgoun, denumit și Valea trandafirilor. Cazare și cina la hotel in Erfoud.

Ziua 5. Erfoud – Merzouga

Mic dejun. Deplasare cu jeep-ul in deșertul Sahara, in cadrul careia se viziteaza orașul Rissani, situat pe vechiul drum al caravanelor de camile, una dintre cele mai importante rute comerciale din Nordul Africii, contruita intre Marrakech și Timbuktu, Mali. Pranz tradițional și vizita la mausoleul Moulay Ali Cherif. Seara, cazare și cina in deșert, intr-un complex de corturi tradiționale unde se poate experimenta stilul de viața berber.

Ziua 6. Merzouga – Zagora

Mic dejun. Plecare spre Zagora traversand deșertul și calatorind de-a lungul raului Draa. Cazare și cina la hotel in Zagora.

Ziua 7. Zagora – Tamegroute – Ouarzazate – Marrakech

Mic dejun. Se viziteaza locul de pelerinaj, Tamegroute, renumit pentru biblioteca cu manuscrise vechi. Se continua traseul spre Marrakech via Ouarzazate. Seara. Cazare și cina la hotel in Marrakech.

Ziua 8. Marrakech – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație București.

*Servicii opționale neincluse in preț:

Tur de oraș in Marrakech: 39 Euro/ persoana

Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri. Intinsele paduri de portocali si lamai, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionanta, atat prin marimea sa, cat și prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta construcție a inspirat și alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfarșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasa construcție ridicata pana in acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafața de 8 hectare de cladiri și gradini

Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incantatoare, mancare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experiența pe care trebuie sa o traiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:
(se rezerva doar la inscriere)

Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Maroc Sahara 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.