Aceasta oferta este expirata!

Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion

Print Friendly
Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion
799 euro 789 euro
loc in camera dubla

Plecari 2017

08.05.2017, 03.11.2017

Cod oferta: 05-38494

Itinerariu

MALAGA - GIBRALTAR - ALGECIRAS - TARIFA – RABAT – CASABLANCA - AZEMMOUR - EL JADIDA - MARRAKESH - OUARZAZATE - MEKNES – FEZ - TANGER - COSTA DEL SOL

Servicii incluse

transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;
cazare 3 nopti cu mic dejun in Spania in hoteluri de 3*: 1 noapte Linea-Algeciras, 2 nopti Malaga si 7 nopti c demipensiune in Maroc in hoteluri de 4*: 2 nopti Casablanca, 2 nopti Marrakesh, 2 nopti Fez, 1 noapte Tanger;
vizitele conform programului cu insotitorul roman si ghizi locali pe durata circuitului ( Maroc );
asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie).

Servicii neincluse

taxele de aeroport si securitate pentru zboruri si ferry-boat (se achita obligatoriu la inscriere): 255 €;
intrari la obiective turistice (se achita obligatoriu la inscriere): 40 €;
bacsisurile de pe durata circuitului (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 35 €;
alte servicii decat cele mentionate.

Program

Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion

Ziua 1. BUCURESTI – MALAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Malaga. Sosire in Malaga, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. GIBRALTAR – ALGECIRAS
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Dupa-amiaza vom putea participa la o excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic.

Timp liber in Gibraltar, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael ( o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Intoarcere pe continent si cazare La Linea-Algeciras.

Ziua 3. TARIFA – RABAT – CASABLANCA (350 km)
Mic dejun. Traversam cu ferry-boat-ul Stramtoarea Gibraltar. Bine ati venit in Africa ! Continuam itinerariul spre Casablanca.

En route oprire in Rabat, capitala politica a Marocului. Vom vizita Palatul Regal (Mechouar), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Cazare si cina Casablanca.

Ziua 4. CASABLANCA & AZEMMOUR – EL JADIDA
Mic dejun. In turul de astazi vom cuprinde principalele atractii turistice: Piata Centrala, Cartierul Habous, Palatul Regal, Piata Mohamed V, zona rezidentiala Anfa, Moschea Hassan al II-lea ( a doua ca marime din lume si singura moschee din Maroc care poate fi vizitata de ne-musulmani ).

Optional, putem alege o excursie in pitorescul orasel Azemmour, situat pe malurile raului Oum Er-Rbia, faimos pentru broderia de foarte buna calitate, dupa care vom vizita orasul fortificat El Jadida, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc, datorita numeroaselor cladiri medievale lasate de portughezi.

Orasul fortificat a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO ca exemplu desavarsit de contopire a influentelor culturilor europeana si marocana.

Vom vizita Biserica Adormirii Maicii Domnului (exterior), construita in stilul gotic tarziu, cu cripta Cisterna ( cea mai importanta cladire mostenita de la portughezi ), zidurile orasului, dupa care vom putea petrece ceva timp pe plajEle superbe, intinse pe cativa km.

Intoarcere in Casablanca dupa-amiaza. Cazare si cina Casablanca.

Ziua 5. CASABLANCA – MARRAKESH (240 km)
Mic dejun. Plecam spre Marrakesh, numit si ‘Orasul Rosu’, fost oras imperial al Marocului. Ajungem in jurul pranzului si vizitam Marrakesh-ului istoric cu gradina Menara, necropola saadiana, Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia si Muzeul Dar Si Said. Cazare si cina.

Ziua 6. MARRAKESH & OUARZAZATE (POARTA CATRE DESERT)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de exceptie, prilej de a cunoaste mai profund cultura si viata autentica a localnicilor din satele berbere. Care au stapanit Muntii Atlas de peste 3000 de ani si de a ne delecta cu peisajele minunate pe care le strabatem intr-un traseu inedit, spectaculos, pana la Ouarzazate, numit si ‘Poarta catre desertul Sahara’.

Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n’Tichka ( 2260 m ), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile abrupte ale muntilor. Ajungem la Ouarzazate. Situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara.

Orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate ( un fel de medine ) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida.

In imediata vecinanate se afla orasul fortificat ( ‘ksar’ ) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakesh, pe care erau transportati scalvi, aur, fildes si sare.

Vom putea sa vizitam celebrele ‘Atlas Studios’ unde au fost filmate numeroase filme notori. Precum RazboIul Stelelor, Lawrence – Printul Arabiei, Isus din Nazareth, Mumia, Gladiatorul.

Pranzul il vom servi la un restaurant local. Intoarcere dupa-amiaza tarziu in Marrakesh. Cazare si cina Marrakesh.

Ziua 7. MARRAKESH – MEKNES – FEZ (470 km)
Mic dejun. Dupa-amiaza plecare spre Fez, oras stralucitor, cel de-al treilea ‘oras imperial’ al Marocului al carui centru istoric ( Fes el Bali ) face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

En route oprire in Meknes, fosta capitala si cel de-al patrulea oras imperial, dupa Rabat, Marrakesh si Fez. Vom vizita Poarta Bab Mansour, Gradinile Lahboul, Mausoleul Moulay Ismail. Cazare si cina Fez.

Ziua 8. FEZ
Mic dejun. Zi consacrata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior). Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouine. Timp liber dupa-amiaza. Cazare si cina.

Ziua 9. FEZ – TANGER
Mic dejun. Plecare spre Tanger, denumit si « Poarta dintre Europa si Africa » unde vom face un scurt tur de oras cu vizita Grotelor lui Hercule. Cazare si cina Tanger.

Ziua 10. TANGER – COSTA DEL SOL – MALAGA
Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul inapoi in Spania. Deplasare pe Costa del Sol.

Turul orasului Marbella, perla litoralului sudic al Spaniei. Continuam apoi spre Malaga unde vom face un scurt tur de oras. Cazare Costa del Sol.

Ziua 11. MALAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si ultimele cumparaturi. Tansfer la aerport si imbarcare pentru zborul de intoarcere in tara.

Final Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

 • Turul Gibraltar-ului: 39 EUR (tur in microbuze speciale, audio ghidat, opreste in toate punctele de interes – Optiunea se face doar la inscriere);
 • Azemmour & El Jadida: 30 EUR;
 • Ouarzazate & Ait Benhaddou cu pranz inclus: 49 EUR (include transport, taxe, ghid – Optiunea se face doar la inscriere).

ORAR DE ZBOR (compania Blue Air) – ore locale:

08-Mai Bucuresti 15:50 Malaga 19:10
18-Mai Malaga 11:10 Bucuresti 16:10

 

03-Noiembrie Bucuresti 15:50 Malaga 19:10
13-Noiembrie Malaga 11:10 Bucuresti 16:10

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
  Tarifele sunt in euro / persoana.
 • Tarifele sunt valabile pentru grup minim persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel.
 • Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare.
 • Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate.
 • Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
 • Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic.
 • Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).
 • Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare.
 • In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea.
 • Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agentia de la orice raspundere.
 • Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor.
 • Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza.
 • In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.
 • Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare.
 • Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei.
 • Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).
 • Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe.
 • Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare.
 • Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere.
 • In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.
 • Copiii minori pot calatori doar:
  • a) insotiti de ambii parinti
  • b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste. ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces );
  • c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.
 • Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza).
 • Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia.
 • Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 • Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 • Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism.
 • Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).
 • Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion – Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Rezervare online pentru Circuit Maroc Gibraltar 11 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

mondial anat visa raiffeisen
anat iso