0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Maroc Capitale Imperiale Costa del Sol 8 zile Avion

Garantia calitatii!
454 euro de la 449 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-41973
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Plecari Loc in Camera Dubla
06.02.2021, 13.02.2021, 20.02.2021 454 euro
27.02.2021, 06.03.2021, 13.03.2021, 20.03.2021, 27.03.2021, 03.04.2021 484 euro

Itinerariu

Malaga, Tanger, Casablanca, Marrakech, Rabat, Meknes, Fes, Chefchaouen, Tanger

Servicii incluse

- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Ghid insotitor din partea agentiei
- Bilet de ferryboat Tarifa - Tanger - Tarifa
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de cabina/ persoana
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele
- Bilet de avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Asigurare storno si medicala
- Intrări la obiectivele turistice
- Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoană (se rezerva doar la inscriere)
- Pachet complet (2 excursii) și supliment demipensiune (7 cine): 179 Euro/ persoană (se rezerva doar la inscriere)
- Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5euro/zi - se achita local

Program

Circuit Maroc Capitale Imperiale Costa del Sol 8 zile Avion

Ziua 1. București – Malaga

Prezentare la aeroportul Otopeni pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație Malaga. Sosire in Malaga și transfer la hotel in zona Malaga/Gibraltar.

Ziua 2. Malaga – Tanger – Casablanca

Mic dejun. Deplasare spre Tarifa pentru imbarcare pe feribot. Dupa traversarea Stramtorii Gibraltar, sosire in fascinantul Tanger unde se face un tur panoramic al orașului. Seara, cazare la hotel in Casablanca.

Ziua 3. Casablanca – Marrakech

Mic dejun. Tur de oraș in Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizita la Moscheea Hassan al II-lea (vizita exterioara). Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 4. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. Se viziteaza: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradiționala Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri*. Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 5. Marrakech – Rabat – Meknes

Mic dejun. Plecare spre capitala Marocului, Rabat. Turul impresionantului oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic include vizite la: Bouregreg Marina, portul fluvial de unde se pot vedea Necropola Chellah și Turnul Hassan. Se continua traseul. Seara, cazare la hotel in Meknes.

Ziua 6. Fes*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Meknes sau excursie opționala la Fes, cel mai vechi oraș imperial al Marocului*. Turul de oraș incepe cu cartierul Fes El Bali, unde se afla Moschea și Universitatea al-Qarawiyyin, care gazduiește cea mai veche biblioteca din lume. Se viziteaza și școlile coranice denumite Madrase, „souk” – faimoasele piețe in aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Timp liber la dispoziție pentru masa de pranz și cumparaturi*. Seara, intoarcere la hotel in Meknes.

Ziua 7. Meknes – Chefchaouen – Tanger/Tetouan

Mic dejun. Plecare spre Tanger. Pe traseu se viziteaza Chefchaouen, un oraș desprins parca din alta lume, supranumit și Orașul Albastru. Seara, cazare la hotel in zona Tanger/Tetouan.

Ziua 8. Malaga – București

Mic dejun. Dimineața, deplasare spre portul Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Tarifa din Spania și apoi mai departe transfer la aeroportul din Malaga pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație București.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Tur de oraș in Marrakech: 49 Euro/ persoana

• Excursie de o zi la Fes: 49 Euro/ persoana

• Cina traditionala Marocana si plimbare cu caruta: 39 euro/

• Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere )

• Pachet complet (2 excursii) și supliment demipensiune (7 cine): 179 Euro/ persoana (se poate rezerva doar la inscriere)

*In functie de orarul de zbor al companiei aeriene si de orarul de operare al feribotului, circuitul poate fi organizat si in sens invers.

Grup minim pentru realizarea circuitului: 25 persoane

TUR DE ORAS IN MARRAKECH
Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri. Intinsele paduri de portocali si lamai, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionanta, atat prin marimea sa, cat și prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta construcție a inspirat și alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfarșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasa construcție ridicata pana in acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafața de 8 hectare de cladiri și gradini

Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incantatoare, mancare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experiența pe care trebuie sa o traiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

EXCURSIE LA FEZ
Fes este un oras simbol al acestei tari prin prisma medinei, patrimoniu Unesco si considerat a fi cea mai mare aglomerare urbana din lume in care nu au acces vehicole motorizate

Orasul Fes a fost intemeiat pe malul raului Jawhar in anul 789 de catre Idris I, fondatorul dinstiei Shi’ite Idriside. Fiul acestuia, Idris II a construit in anul 808 o asezare pe malul opus al aceluiasi rau. Orasele s-au dezvoltat separat avand deseori conflicte. Aceste orase erau: Medinat Fas si Al-Aliya.

In ziua de astazi, orasul Fes este constituit din cele doua orase vechi contopite iar raul Jawhar, numit mai nou raul Fes, abia se observa in labirintul de stradute inguste.

In interiorul acestui adevarat labirint se gasesc si principalele obiective turistice pe care le vom vizita in timpul turului, Moscheea Quarouiyen– cea mai veche universitate islamica; scoala coranica Attarine Medersa– cu superbe decoratiuni , Piata si fantana Nejjarine. Un tur interesant al orasului Fes incepe cu vizita portii de intrare al Palatului Regal, o adevarata opera de arta, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru și bazarul artizanilor.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h.

Acte necesare : Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara.

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:
(se rezerva doar la inscriere)

Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul (doar pe anumite programe se aplica):         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Maroc Capitale Imperiale Costa del Sol 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa