031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Malta 8 zile Avion

Garantia calitatii!
369 euro de la 365 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla
Avans 50 Euro pentru plecari 2021

Plecari

08.04.2021, 07.05.2021, 18.05.2021, 02.10.2021, 10.10.2021, 23.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-46631
Print Friendly, PDF & Email

Test PCR pentru infectia COVID-19 cu rezultat in 2 ore!

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! 
*la fiecare rezervare de minim 900 Euro

*Oferta valabila in perioada pana la 30.01.2020

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
08.04.2021, 10.10.2021, 07.05.2021399 euro
18.05.2021, 02.10.2021429 euro
23.10.2021369 euro

Itinerariu

Valletta, Medina, Vittoriosa, Cospicua, Senglea, Insula Gozo

Servicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare la hotel de 3*-4*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet sau a la carte
- Excursii conform program
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 195 €/pers
- Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 139 €/pers. - se rezerva doar la inscriere
- Pachet 6 cine la hotel: 99 €/pers. - se rezerva doar la inscriere
- Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 139 €/pers.
- Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achită la fața locului)

Program

Circuit Malta 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire in Malta

Dupa ce veți ajunge in aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Sunflower 3+* sau similar

Ziua 2: Valetta

Mic dejun. In cursul acestei zile veți avea ocazia sa descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri in anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lasat o moștenire culturala remarcabila. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superba asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. In interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura, care este compusa din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor cazuți la datorie. Veți continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștrii. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumparaturi. Dupa amiaza, veți fi preluați de catre autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și va veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați catre hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 3: Mdina

Mic dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, inguste, care dateaza din epoca medievala duc pana la bastioanele impunatoare, de unde veți putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzand palate Siculo-Norman și alte cladiri in stil baroc de o importanța istorica deosebita. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat inainte de a ajunge la stancile de la Dingli. In a doua parte a zilei vom vizita Gradinile Botanice San Anton situate langa Palatul Prezidențial, pe care il veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfarșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opționala Palatul Parisio și cramele din Malta

Mic dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles in miniatura. Interiorul sau conține fresce deosebite, lucrari din marmura, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Dupa ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Intoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opționala cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic dejun. Excursia incepe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata intr-o atracție turistica pentru turiști. In continuare veți intra in atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramica asupra Marii Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunsocuta pentru apele cristaline. Intoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 6: Turul celor trei orașe

Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan in 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre straduțele inguste și cladirile istorice. Veți continua excursia spre Gradina Senglea, situata in varful peninsulei și veți avea ocazia sa admirați o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Intoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opționala Insula Gozo

Mic dejun. Veți fi preluați de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Va veți imbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge in portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unica a insulei Gozo. Ghidul va va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatra din lume, ce dateaza inca dinainte de Piramidele Egiptene. In continuare, veți vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru meșteșugurile sale, in special dantele realizate manual și imbracamintea tricotata. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina și diferita fața de cea a insulei Malta. Intoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 8: Zbor de intoarcere București

Mic dejun. In funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de intoarcere spre București.

Final Circuit Malta 8 zile Avion

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI

Orar de zbor informativ plecare 13.10.2020 (poate suferi modificari) – compania
Lufthansa:
13.10.2020 Otopeni – Frankfurt 13:50– 15:15
13.10.2020 Frankfurt – Malta 20:30 – 23:00
20.10.2020 Malta – Frankfurt 12:40 – 15:20
20.10.2020 Frankfurt – Otopeni 20:30 – 23:50

Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa si poate suferi modificari):
St. Paul`s Bay – Hotel Sunflower 3*+ sau similar

Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstantelor externe, oferim cazare in conditii de confort similare sau superioare.
Plecari, grup minim 25 persoane.

Malta este o insula incarcata de istorie si de culoare. Veti avea ocazia sa ii descoperiti latura istorica prin vizitarea templelor, palatelor, sit-urilor preistorice si a oraselor medievale. Nuantele de albastru specifice
Marii Mediterane si arhitectura de un galben de culoarea mierii creeaza o armonie specific malteza.

INFORMATII IMPORTANTE
Pentru a calatori este necesar un pasaport valabil timp de 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Cumparati programele optionale la momentul rezervarii, pretul poate sa difere
la fata locului.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Malta 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  anat City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa