Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Madrid Barcelona 8 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 700 €( + taxe 95 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-41355

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Program social valabil pentru seniori si non seniori, fara limita de varsta!
Pentru acest program nu se achita suplimentul de non-senior.

Itinerariu

Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia

Servicii incluse

- Zbor dus întors către barcelona
- Ghizi turistici profesioniști,
- Transferuri de la/la aeroport ghizii noștri vă vor întâmpina la aeroport șI vă vor conduce la hotel, iar la întoarcere vă vor conduce către aeroport.
- Hoteluri 4*
- Mic dejun
- Program interesant de excursii

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport și servicii: 95 €/pers.
- Optional - Cina în fiecare seară: 119 €/pers. (se rezerva DOAR la inscriere!)
- Optional - Pachet excursii opționale: 99 €/pers: Turul orașului Barcelona; Girona & Figueres; (se rezerva DOAR la inscriere!)
- Optional - Intrare la Sagrada Familia: 29€/pers. (se rezerva DOAR la inscriere!)

Program

Circuit Madrid Barcelona 8 zile Avion

ZIUA 1 Zbor catre Barcelona

Bun venit in capitala Cataloniei! Catalonia este o regiune autonoma cu limba, cultura și tradiții proprii. Va vom intampina la aeroport și va vom conduce la hotel, unde urmeaza sa fiți cazați

ZIUA 2 Barcelona – tur panoramic

Dupa micul dejun aveti posibilitatea sa participati la un tur al orașului Barcelona (OPȚIONAL ). De-a lungul bulevardelor se gasesc numeroase cladiri impresionante, plasmuite de renumitul artist Gaudi. Veti avea o priveliște spectaculoasa asupra orașului și a portului din parcul dealului Montjuic. Veti trece pe langa Monumentul lui Columb și vechiul cartier gotic, pana la probabil cea mai renumita constructie a Barcelonei, opera a lui Gaudi – biserica Sagrada Familia. Aici faceti o oprire pentru a admira și pe interior aceasta opera unica.

ZIUA 3 Barcelona – excursie Gerona și Figueres

Intariti de micul dejun, va așteapta o noua zi de concediu interesanta. Participati la excursia organizata la Girona&Figueres (OPTIONAL) unde se poate vizita Catedrala din Girona (pret de intrare inclus ). Mai intai se calatorește spre Figueres, locul de baștina a lui Salvador Dali. Mai departe se viziteaza Muzeul –teatru Salvador Dali.

Nu doar muzeul in sine este o opera de arta, ci orașul este locul in care se regasesc multe din renumitele opere ale lui Dali. Urmeaza calatoria catre orașul Girona, inconjurat de ziduri, unde puteti savura 2 ore in cartierul evreiesc.

Se calatorește mai departe spre Catedrala din Gerona (cu taxa de intrare inclusa). Dupa aceasta excursie, urmeaza intoarcerea la hotel.

ZIUA 4 Barcelona – Zaragoza – Madrid

Dupa micul dejun vom calatori la Zaragoza (inclus ). Orașul plin de viata și in continua dezvoltare se intinde pe cele doua maluri ale raului Ebro. Intr-un tur al orașului se pot admira cele mai importante punte de atractie ale Zaragozei. Veti vizita biserica Balica del Pilar, Plaza de las Catedrales și La Seo del Salvador. Dupa o scurta vizita in oraș vom calatori mai departe spre Madrid, unde veti FI cazati la hotelul D-voastra

ZIUA 5 Madrid – tur panoramic

Dupa micul dejun, va invitam la un tur al orașului Madrid (inclus )! Madridul, capitala Spaniei, are multe fatete. Chiar și astazi orașul este marcat de numeroase cladiri maiestuoase din perioada renascentista și baroca. Veti vizita cele mai frumoase locuri, precum: Puerta del Sol, Plaza Mayor, fantana Neptuno, Plaza de la Villa, precum și monumental Puerta de Alcala.

Lasati-va impresionati de maiestria arhitectonica a lui Jose Bonaparte – cel care a marcat Madridul in secolul 19. Vizitati elegantul Plaza de Oriente și muzeul Prado. La FInal veti face cunoștinta și cu Madridul modern, cu alei precum Gran Via, Castellana, Plaza de Castilla, Parque del Oeste, arena de lupte cu tauri Las Ventas, precum și stadionul de fotbal Santiago Bernadeu. Dupa masa program liber. Intoarcere la hotel.

ZIUA 6 Madrid – Toledo – Valencia

Dupa micul dejun vom calatori cca. 1 ora prin incantatoarea zona spre Toledo, vechea capitala a Regatului Spaniei (inclus ). Combina- tia arhitecturala araba, gotica, renascentista și baroca, ce caracterizeaza acest oraș, va va impresiona.

Printre altele, veti vizita și Catedrala Primas – o opera de arta gotica din secolul 13. Profitati de posibilitatea de a vizita și din interior acest edificiu (pret inclus ). Ulterior veti avea ocazia sa explorati in oraș stradutele inguste, cu arhitectura unica. Urmeaza drumul spre zona Valencia, catre hotelul D-voastra.

ZIUA 7 Valencia – Barcelona

Dupa micul dejun vom merge catre Valencia (inclus ). Orașul este cunoscut popular ca și orașul celor 1000 de turnuri. Dupa un tur cu ghidul nostru, veti avea ocazia sa explorati orașul și pe cont propriu. Mai departe vom calatorii catre Costa Barcelona, unde veti fi cazati la hotel

ZIUA 8 Barcelona – zbor de intoarcere

Dupa micul dejun veti ficonduși la aeroportul din Barcelona. Urmeaza check-in-ul și zborul de intoarcere.

Final Circuit Madrid Barcelona 8 zile Avion

Pentru a calatori este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data intoarcerii sau act de identitate valabil. Cumparați programele opționale la momentul rezervarii, prețul poate sa difere la fața locului.

Orar de zbor informativ – compania Blue Air:

Bucuresti-Barcelona 15:50-18:10

Barcelona-Bucuresti 19:05-23:15

Va recomandam:
Cina in fiecare seara: 119 EUR/pers.
Pachet excursii opționale: 99 EUR/pers.
Turul orașului Barcelona
Girona & Figueres
Intrare la Sagrada Familia: 29EUR/pers.
Asigurare completa de calatorie (renunțare) – 10 EUR/pers.
Suprataxa pentru camera single: 199 EUR/pers.

Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani

Circuit Madrid Barcelona 8 zile Avion

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
 
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Madrid Barcelona 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa