031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Laos Vietnam Cambodgia Thailanda 17 zile

Garantia calitatii!
1609 euro de la 1593 euro( + taxe 390 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

30.04.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43708
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla
27.02.20212059 euro
30.04.20212109 euro

Itinerariu

Bangok, Talaad Rom Hoob, Damnoen Saduak, Kanchanaburi*, Luang Prabang (Laos), Hanoi (Vietnam), Golful Halong, Ho Chi Minh, Phnom Penh, Siem Reap

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok / Bangkok - Luang Prabang / Luang Prabang - Hanoi / Hanoi - Ho Chi Minh / Bangkok - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 14 Nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Mic Dejun
- Cazare o noapte pe nava de croaziera in golful Halong, cu pensiune completa
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- 390 euro/ Taxe de aeroport
- Pachet 5 excursii opționale: 249 Euro/ persoană (tarif disponibil doar pentru plata in avans in agentie)- se rezerva doar la inscriere 
- Pachet demipensiune (13 cine): 239 Euro/ persoană- se rezerva doar la inscriere 
- Asigurare medicală/ storno
- Taxe viza: Thailanda: aprox. 55 euro (2200 THB), re-entry visa aprox 25 euro, Cambodgia: 46 $, Vietnam: 20$, Laos: intre 25 si 45 $
- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 5 euro/pers/zi

Program

Circuit Laos Vietnam Cambodgia Thailanda 17 zile

Ziua 1. București – Bangkok

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Bangkok.

Ziua 2. Bangkok

Sosire in Bangkok și transfer catre hotel. Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun. Tur de oraș in care se viziteaza Palatul Regal, Templul lui Budha de smarald, Templul Wat Pho cu Budha in poziție culcat, Templul Wat Arun. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

Ziua 4. Talad Rom Hub – Damnoen Saduak*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur organizat de piețe tradiționale. Se viziteaza Piața Talad Rom Hub, situata chiar pe garniturile unei cai ferate. Aici poate fi observat momentul in care comercianții locali iși strang bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpara articole tradiționale direct din barca. Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

Ziua 5. Bangkok (Thailanda) – Luang Prabang (Laos)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in și imbarcare pe ruta cu destinația Luang Prabang. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

Ziua 6. Luang Prabang

Mic dejun. Vizita la Templul Vat Nong. Timp liber la una din piețele locale și pranz la restaurant local. In continuare, vizita la Templul Vat Visoun, Templul Vat Xien Thong, Vat Aham, Vat Mai, Muzeul Palatului Regal. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

Ziua 7. Luang Prabang*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, tur organizat la Cascada Kuang Sy și Peșterile Pak Ou. Plimbare cu barca pe raul Mekong cu picnic inclus*. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

Ziua 8. Luang Prabang (Laos) – Hanoi (Vietnam)

Mic dejun. Timp liber la dispoziție. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația Hanoi. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

Ziua 9. Hanoi*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș organizat. Se viziteza Mausoleul lui Ho Chi Minh (exterior), Casa lui Ho Chi Minh, Pagoda pe un Picior (Chua Mot Cot), Muzeul de Etnografie. Spectacol tradițional de papuși pe apa*. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

Ziua 10. Hanoi – Golful Halong

Mic dejun. Pornire spre Halong, unul dintre cele mai spectaculoare golfuri din lume, cu peste 1900 insule și o vegetație impresionanta. Imbarcare pe nava de croaziera. Imbarcare pe vasul de croaziera. Masa de pranz la bordul navei. Seara, cina și cazare pe Vasul Huong Hai Sealife Cruise sau similar in zona Halong.

Ziua 11. Halong – Hanoi – Ho Chi Minh

Mic dejun. Debarcare de pe vas. Transfer cu autocarul la Hanoi. Pe drum, oprire la Pagoda But Thap, una dintre cele mai frumoase din Vietnam. Check-in și imbarcare pe cursa cu destinația Ho Chi Minh. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

Ziua 12. Ho Chi Minh

Mic dejun. Tur de oraș in Ho Chi Minh, se viziteaza Oficiul Poștal Old Saigon, Strada Comerciala Dong Khoi, Cathedrala Notre Dame (exerior), Palatul Reunificarii. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

Ziua 13. Ho Chi Minh (Vietnam) – Phnom Penh (Cambodgia)

Mic dejun. Plecare cu autocarul catre Cambodgia. Vizita la Tunelurile Cu Chi, folosite de-a lungul timpului de soldații vietnamezi ca și spații de depozitare, spitale și rute de comunicare . Trecere a frontierei prin punctul Moc Bai/ Bavet și plecare mai departe catre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Seara, cazare la Hotel Kravan 4* sau similar in Phnom Penh.

Ziua 14. Phnom Penh – Siem Reap

Mic dejun. Dimineața se viziteaza Wat Phnom, Muzeul Național, Palatul Regal și Pagoda de Argint. Dupa-amiaza, plecare spre Siem Reap. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap

Ziua 15. Siem Reap

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, excursie organizata la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom. Se viziteaza Angkor Wat, cel mai mare complex religios din lume, Templul Ta Prohm, supranumit și Templul Junglei. In continuare, vizita la Angkor Thom, capitala abandonata a vechiului Imperiu Khmer*. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap.

Ziua 16. Siem Reap (Cambodgia) – Bangkok (Thailanda)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in și imbarcare pe ruta cu destinația Bangkok. Transfer la hotel. Restul zilei, timp liber la dispoziție. Seara, opțional, croaziera și cina pe raul Chao Phraya in Bangkok*. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

Ziua 17. Bangkok – București

Transfer la aeroportul din Bangkok pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

Excursie piețele tradiționale in Thailanda: 55 Euro/ persoana
Croaziera și cina pe raul Chao Praya in Bangkok: 45 Euro/ persoana
Excursie la Cascada Kuang Sy și Peșterile Pak Ou in Laos: 59 Euro/ persoana
Tur de oraș Hanoi: 49 Euro/ persoana
Excursie la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom: 79 Euro/ persoana
Pachet 5 excursii opționale: 249 Euro/ persoana (tarif disponibil doar pentru plata in agentie) – se rezerva doar la inscriere

• Pachet demipensiune (13 cine): 239 Euro/ persoana– se rezerva doar la inscriere

Taxe viza:

Thailanda: aprox. 55 EUR (2200 THB), re-entry visa aprox 25 EUR

Cambodgia: 35 USD

Vietnam: 25 USD

Laos: 25 USD

Nota: taxele de vize pot suferi modificari pana la momentul calatoriei

Acte necesare:

– 10 Poze (4 -2 intrari in Thailanda + 2 pentru Vietnam + 2 pentru Laos + 2 pentru Cambodia)

– pasaport valabil minim 6 luni de la data returului (nu temporar), cu suficiente pagini libere pentru cele 4 vize

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Circuit Laos Vietnam Cambodgia Thailanda 17 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Laos Vietnam Cambodgia Thailanda 17 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa