1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Circuite în AustriaCircuite în GermaniaCircuite în Ungaria

Circuit Lacurile Alpine 7 zile Autocar

Print Friendly
  • fiss-3514085_960_720
de la 299 euro
persoana in camera dubla
Rezerva acum!

Plecari 2018

07.10.2018

Cod oferta: 011-44740

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Tarif

Perioada Loc in camera dubla Camera Single
07.10.2018 299 EURO 399 EURO

Itinerariu

Austria, Germania, Ungaria

Servicii incluse

- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 6 nopti în camera dubla, în hoteluri de 3 stele cu mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Tururi de oras în Budapesta, Viena si Linz (Inclus)

Servicii neincluse

• Asigurare medicală și storno
• Taxe de oraș/ stațiune
• Intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie Salzburg, Berchtesgaden și Königssee: 45 Euro/ persoană
• Excursie Hallstatt, Zell am See și Kaprun: 39 Euro/ persoană
• Croazieră pe Dunăre: 35 Euro/ persoană
• Supliment demipensiune (6 cine): 79 Euro/ persoană - SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
• Pachet PREMIUM – 3 excursii opționale și supliment demipensiune (6 cine): 179 Euro/ persoană - SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE

Program

Ziua 1. București – Budapesta
Intalnire cu grupul in parcarea de la Piața Victoriei din București și plecare cu autocarul pe traseul: București – Pitești – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Timișoara – Arad – Szeged – Budapesta. Tur panoramic „Budapesta by night” cu autocarul pentru a admira frumusețea orașului și noaptea. Seara, cazare la hotel in zona Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzkammergut
Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oraș cu insoțitorul de grup, pe parcursul caruia veți putea admira: Ringstraße, Opera Naționala, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Teatrul Național și Universitatea. Tur pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Ștefan și Curtea Imperiala Hofburg. Plecare mai departe catre zona Lacurilor Alpine. Cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 3. Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Konigssee*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Salzburg*, Hellbrunn* și Konigssee*. Tur de oraș cu insoțitorul de grup in Salzburg, pe parcursul caruia veți putea admira: Gradinile și Palatul Mirabell, casa in care s-a nascut Mozart, catedrala Arhiepiscopala, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. Dupa turul de oraș, plecare catre Berchtesgaden, oraș german din Alpii Bavarezi, renumit pentru Kehlsteinhaus. Oprire pe malul lacului glaciar Konigssee, care creeaza un cadru natural uimitor. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 4. Bad Ischl & St. Wolfgang
Mic dejun. Se viziteaza impresionanta regiune Salzkammergut, renumita pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zona. Se continua traseul spre lacul Mondsee și orașelul cu același nume, unde vom face un scurt popas pentru o plimbare in zona de promenada și pentru a admira biserica fostei Abații Benedictine, locul unde a fost filmata scena nunții din filmul Sunetul Muzicii. Se continua circuitul cu popas in St. Wolfgang, situat pe malul lacului cu același nume, și in Bad Ischl, stațiunea preferata a Imparatesei Sissi. Timp liber la dispoziție in Bad Ischl. Plecare spre lacul Traunsee și oprire in Gmunden. Seara, cazare la hotel zona Salzkammergut.

Ziua 5. Hallstatt, Zell am See, Kaprun*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Hallstatt*, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstatter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume. Se viziteaza: cea mai veche mina de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Timp liber la dispoziție pentru cumparaturi. Se continua traseul cu o vizita la renumitele stațiuni montane Kaprun* și Zell am See*. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 6. Salzkammergut – Linz – Budapesta
Mic dejun. Plecare spre Linz, al treilea oraș ca marime al Austriei. Tur de oraș in care se viziteaza: Piața Mare, vechea primarie, Catedrala și Castelul. Timp liber la dispoziție pentru cumparaturi. Se continua circuitul spre Budapesta unde, opțional, se poate organiza croaziera pe Dunare cu cina tip bufet*. Seara, cazare la hotel in zona Budapesta.

Ziua 7. Budapesta – București
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre București pe traseul: Budapesta – Szeged – Arad – Timișoara – Deva – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitești – București. Sosire seara in București.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 35 persoane.

Rezervare online pentru Circuit Lacurile Alpine 7 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa