0744 300 309 / 0744 303 717 |

CIRCUIT ITALIA TOSCANA PISA 8 ZILE AVION

Garantia calitatii!
399 euro de la 395 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

22.09.2021, 29.09.2021, 06.10.2021, 13.10.2021, 25.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-53066
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
27.07.2021, 22.09.2021, 25.10.2021449 euro
29.09.2021 439 euro
06.10.2021429 euro
13.10.2021399 euro

Itinerariu

București, Bologna/Roma, Montepulciano, Monte Olivetto Maggiore si Montalcino, Pienza, Bagno Vignoni, Val dÓrcia, Pisa, Siena, Florența

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Rom/Bologna cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 7 nopți la hotel de 4*:
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
Circuit cu autocar modern conform program
Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino
Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia
Siena

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 95 euro/pers
Pachet demipensiune: 79 euro/pers
Pachet 3 excursii optionale: 119 euro/pers
Suprataxă pentru camera single: 199 euro/pers.
Asigurare medicală și storno

Program

CIRCUIT ITALIA TOSCANA PISA 8 ZILE AVION

Ziua 1: București – Bologna/Roma

Preluare de la aeroport. Cazare la hotelul dvs. confortabil de 4 stele Alexander Hotel Palme din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastra.

Ziua 2: Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino (inclus)

Dupa ce serviți micul dejun, va invitam la o excursie demna de ținut minte! Prima data explorați orașul din evul mediu,

Montepulciano, care troneaza pe un deal și care este imprejmuit de un zid. In cele din urma veți vizita Monte Olivetto

Maggiore și Montalcino.

Ziua 3: Excursie in Perugia & Assisi (Excursie opționala)

Dupa micul dejun aveți posibilitatea sa participați la o excursie opționala. Prima data vizitați Perugia, capitala regiunii

Region Umbria. Orașul cu straduțele sale intortocheate se afla situat pe o colina lina cu vedere minunata asupra Apeninilor și a Lago di Trasimeno. In cele din urma veți calatori spre Assisi, locul nașterii Sfantului Francisc de Assisi fondatorul ordinului franciscan și a sfintei Chiara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe pentru pelerinii din toata Italia. Intoarcere la hotel.

Ziua 4: Excursie in Pienza – Bagno Vignoni – Val dOrcia (inclus)

Mic dejun. Astazi va invitam la o excursie in minunata Toscana. Explorați impreuna cu noi orașele Pienza (Patrimoniul

Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. In cele din urma vizitați valea Orcia in sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase și fertile locuri din lume! Peisajul, cu o campie plana din care se ridica dealuri aproape de forma conica, a inspirat mulți artiști. Bucurați-va de arhitectura impresionanta a renașterii și natura neatinsa. Intoarcere la hotel.

Ziua 5: Excursie in Pisa (Excursie opționala)

Dupa micul dejun ne asteapta femecatorul oraș Pisa. Turnul din Pisa este mai mult decat o simpla atracție turistica. Acest turn a devenit simbolul orașului, ducandu-i faima in toata lumea datorita poziției sale și a gradului de inclinare. Prima piatra a turnului a fost asezata in 1173, Turnul din Pisa este situat in Piața Miracolelor, in spatele Catedralei din Pisa, locul central de intalnire pentru localnici, un obiectiv important pentru oaspeții orașului și un spațiu public in care se organizeaza diverse evenimente, celebrari ale sarbatorilor naționale și alte manifestații culturale. Exteriorul bogat al Catedralei include marmura multicolora, desene in mozaicuri, decorațiuni din bronz, iar mai multe parți ale acesteia amintesc arhitectura specifica Sudului Italiei și tarilor islamice. Baptiseriul Catedralei din Pisa este un exemplu extraordinar de combinație a stilurilor romanic și gotic, are o inalțime de 54.86 metri, este construit din marmura și este cel mai mare baptiseriu din Italia. Intoarcere la hotel.

Ziua 6: Siena (inclus)

Dupa micul dejun participați la o excursie in Siena. Siena este deja cunoscuta ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo care au luat naștere intre secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturala mondiala a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din intreaga lume, care a fost construit in stil romano-gotic. Intoarcere la hotel.

Ziua 7: Florența (Excursie opționala)

Mic dejun. Dedicam ziua cunoașterii unuia dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, in care de-a lungul vremii au trait si creat mari genii ai omenirii. Parcam langa Florența și incepem traseul. Suntem in leaganul Renașterii, orașul lui David a lui Michelangelo și al Nașterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viața odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, și Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Intoarcere la hotel.

Ziua 8: Zborul de intoarcere acasa

Mic-dejun la hotel. In funcție de ora de plecare, timp liber sau transfer la aeroport, intoarcerea la București.

Final CIRCUIT ITALIA TOSCANA PISA 8 ZILE AVION

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Hotel Alexander Hotel Palme 4* sau similar

Acte necesare:

Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Pachet demipensiune: 79 euro/pers

Pachet 3 excursii optionale: 119 euro/pers

Suprataxa pentru camera single: 199 euro/pers.

 

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru CIRCUIT ITALIA TOSCANA PISA 8 ZILE AVION

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa