0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Italia Puglia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
400 euro de la 396 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

08.05.2021 , 26.06.2021, 07.08.2021 , 11.09.2021 , 25.09.2021, 02.10.2021, 09.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51253
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla
26.06.2021, 11.09.2021, 25.09.2021 460 euro
08.05.2021, 02.10.2021, 09.10.2021 400 euro
07.08.2021 500 euro

Itinerariu

Bari, Ostuni, Monopoli, Polignano Mare, Ostuni, Alberobello & Locorotondo*, Brindisi, Matera*, Martina Franca, Lecce*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Bari – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/
- Cazare 7 nopti cu demipensiune, in hotel de 4*
- Autocar modern la dispoziție pe tot parcursul circuitului
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe aeroport: 199 euro/pers
- Asigurare medicală și storno
- Intrari la obiectivele turistice
- Taxe de oras
- Pachet 3 excursii opționale: 159 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Italia Puglia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Bari – Ostuni

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Bari. Tur panoramic al orașului. Transfer pentru cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 2. Monopoli – Polignano Mare – Ostuni

Mic dejun. Plecare spre Monopoli, un orașel – cetate tipic regiunii, cu straduțe inguste și o piațeta centrala idilica. Se continua calatoria spre Polignano Mare, unde se viziteaza centrul vechi, renumita plaja, Cala Porto, și podul Dalai Monachile, un vechi pod roman care a rezistat timpului. Timp liber pentru pranz și cumparaturi de suveniruri. Dupa-amiaza, tur pietonal in Ostuni, denumit simbolic și „Orașul alb”, cu oprire la principalele atractii turistice. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 3. Alberobello & Locorotondo*

Mic dejun. Tim liber la dispoziție sau excursie opționala la Alberobello & Locorotondo. Inscris in patrimoniul UNESCO, Alberobello este un oraș istoric renumit pentru casele albe din piatra cu acoperișuri țuguiate, denumite popular „Trulli”. Scopul inițial al acestora era de a adaposti alimentele de caldura, in prezent acestea fiind folosite pe post de restaurant sau chiar și locuite. Timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza, se viziteaza Locorotondo, un orașel situat in varful dealului, cu case superbe vopsite in alb, pe a carui straduțe inguste este o placere sa te plimbi. Așa cum sugereaza și numele, „Locul rotund”, acesta este structurat sub forma unui cerc, cu labirinturi care te duc spre centrul vechi, situat in „inima” orașului*. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 4. Brindisi

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Brindisi, un oraș-port situat in „tocul cizmei Italiei”, care a jucat un rol strategic in timpul Imperiului Roman. Se viziteaza centrul vechi, Piazza Duomo, Castelul Brindisi (exterior), Catedrala și Columna Romana. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 5. Matera*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, excursie la Matera, orașul construit in stanca, care poarta titulatura de cel mai vechi oraș din Italia, fiind construit in urma cu 9000 de ani. Aici s-au filmat nenumarate filme despre viața lui Iisus, inclusiv cel in care apare faimoasa noastra actrița, Maia Morgenstern. Denumite „Sassi”, casele sculptate direct in stanca sunt cu adevarat spectaculoase, fiind incluse in patrimoniul UNESCO și atragand anual milioane de turiști. In 2019, Matera a fost aleasa Capitala Culturala Europeana*. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 6. Martina Franca

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Martina Franca, oraș reprezentativ al regiunii Puglia. Se viziteaza centrul vechi, considerat o veritabila bijuterie a orașului, poarta Santo Stefano, Piazza Roma, Pallazo Ducale și Chiesa di San Domenico. Dupa-amiaza, timp liber la dispoziție pentru relaxare. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 7. Lecce*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Lecce, principalul oraș al Peninsulei Salento, renumit pentru stilul baroc unic in lume al arhitecturii cladirilor sale. Se viziteaza: Piața Sant Oronzo, Coloana Sf. Oronzo, Biserica Sfintei Cruci, Manastirea Celestina, Piața Domului și impresionantul Amfiteatru Roman*. Seara, cina și cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 8. Bari – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bari pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Italia Puglia 8 zile Avion

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala la Alberobello & Locorotondo: 59 Euro/ persoana

• Excursie opționala la Matera: 69 Euro/ persoana

• Excursie opționala la Lecce: 49 Euro/ persoana

Pachet 3 excursii opționale: 159 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Orar de zbor informativ , compania Wizz Air:

Bucuresti – Bari 13:40 – 14:25

Bari – Bucuresti 15:00 – 17:45

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 de persoane.

Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Italia Puglia 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa