0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Italia Coasta Amalfitana 8 zile Avion

Inapoi
Garantia calitatii!
299 euro de la 296 euro( + taxe 120 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

05.10.2022, 12.10.2022, 19.10.2022, 26.10.2022, 02.11.2022, 09.11.2022

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-47432
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera single
05.10.2022, 12.10.2022,19.10.2022, 26.10.2022349 euro 159 euro
02.11.2022, 09.11.2022 299 euro 159 euro

Itinerariu

Roma, Montecassino, Amalfi & Positano, Napoli, Sorrento, Caserta, Insula Capri, Pompei

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Roma/Napoli cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 7 nopți la hotel de 3*
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
Circuit conform program
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 120 €/pers
- Pachet cină 7 seri: 89 €/pers. (opțional) - *se rezerva doar la inscriere
- Pachet 3 excursii opționale (zilele 2 3, 7): 179 euro/pers(opțional)- *se rezerva doar la inscriere
- asigurare storno si medicala

Program

Circuit Italia Coasta Amalfitana 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire la Roma/Napoli. Excursie la Montecassino (inclus)

Dupa sosirea in Italia veți fi preluați de catre ghidul dumneavoastra și veți merge catre regiunea Campania. Popas la manastirea benedictina din Montecassino , care a fost intemeiata in secolul 6 și a fost aproape distrusa in cel de-al Doilea Razboi Mondial de bombele forțelor aliate. Cladirea a fost restaurata ulterior și este vizitata de mii de pelerini. Veți avea timp pentru a lua pranzul inainte de a va indrepta catre hotelul la care veți fi cazați din regiunea Salerno, zona Batipalia.

Ziua 2: Timp liber sau excursie opționala Napoli – capitala Campanie

Mic-dejun. Se va face un tur de o zi intreaga intr-unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Italia. Va veți bucura de magnificul golf Napoli și de Muntele Vezuviu din regiunea aristocratica Posilipo. Veți face oprire pentru a face cateva fotografii superbe. Se va face un tur cu autobuzul la promenada de coasta Lungomare și pe langa portul de agrement din Napoli. In continuare veți face un tur pietonal, care va incepe din piața centrala Plebiscito: Palatul Regal, Biserica Sf. Ferdinando din paola, Opera Regala San Carlo – cea mai veche opera din Italia. Veți admira eleganta galerie comerciala Umberto I și Castelul Anjou (pe exterior). Apoi veți avea timp liber pentru a incerca pizza delicioasa „Margarita” sau pentru a bea o cafea napolitana in eleganta Grand Cafe „Gambrinus” (1860) sau pentru a face cumparaturi pe Via Toledo, cea mai lunga strada comerciala din Napoli. Intoarcere la hotel.

Ziua 3 Riviera Amalfi și Positano (excursie optionala)

Mic-dejun la hotel. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteti participa la excursia opționala Riviera Amalfi. Se pleaca catre orașul Salerno, unde va veți urca pe o barca pentru o plimbare de neuitat de-a lungul țarmurilor Rivierei Amalfi. Veți fi impresionați de marea azurie, peisajele naturale uimitoare și satele mici impraștiate pe dealurile inalte ale Monte Latari. In continuare vom vizita frumosul Positano, construit pe dealurile de deasupra frumosului golf. Veți face o plimbare pe strazile inguste și pitorești și veți avea timp pentru a savura o cafea pe plaja din Positano. Urmeaza o plimbare cu barca pentru a ajunje la Amalfi – frumoasa perla a Rivierei cu o bogata istorie maritima și renumita pentru magnifica Catedrala Sf. Andrei din secolul al IX-lea. Veți avea timp liber la dispoziție pentru plimbare și pentru pranz. Va veți intoarce cu barca la Salerno, iar autocarul o sa va duca la hotel pentru cazare.

Ziua 4: Excursie Sorrento (inclus)

Mic-dejun. Veți pleca spre Sorrento – un oraș romantic, frumos și pitoresc, preferat de scriitori, poeți, cantareți și aristocrații europeni din secolele XVIII-XIX: Sofia Loren, Luciano Pavarotti și Lucho Dala. Va veți plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comerciala San Cesare, Catedrala, gradina orașului cu terase deasupra marii la o inalțime de 60 de metri. De aici veți avea o panorama de neuitat asupra Golfului Napoli și Vezuviu. Timp liber pentru pranz și plimbare pe strazile orașului vechi Sorrento. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 5 Caserta (inclus)

Mic-dejun. Plecare spre Caserta pentru vizitarea orașului medieval Caserta Vecchia.Nu este o destinație foarte cunoscuta, dar merita vazuta de catre toți iubitorii Italiei. Aceasta locație dateaza oficial din secolul 9, dar se lauda cu origini inca din Evul Mediu. Zona se afla la 401 m inalțime, la poalele muntelui Tifatini și ofera o vedere minunata asupra peisajului italian din apropiere. Va veți plimba de-a lungul strazilor medievale antice printre casele de piatra decorate cu flori. Opțional puteți vizita Palatul Regal si gradinile (se achita la fața locului). Reggia Caserta este cea mai mare reședința regala din afara orașului din Europa. Palatul a fost construit in 1752 de Luigi Vanvitelli pentru regele napolitan Carlo di Bourbon. Palatul Regal din Caserta depașește așteptarile regelui prin dimensiune și arhitectura. Veți avea ocazia sa vedeți Apartamentele și Salile Regale, ce fac parte dintr-un total de 1200 de camere din care este compus palatul. Va puteți plimba prin gradinile magnifice cu specific italian și englez cu fantani frumoase, cascade de apa și parcuri. Timp liber in Caserta pentru pranz și plimbare. Plecare spre hotel pentru cazare.

Ziua 6 Timp liber sau excursie opționala Insula Capri (se achita la fața locului)

Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opționala la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de catre turiști. Bijuteria de langa Marea Tireniana se afla la sud de Golful Napoli. Imbarcare pe barca care va va duce catre insula Capri. Capri – un magnet pentru imparați, artiști și scriitori, pentru crema aristocrației europene și vedete de cinema. O stațiune de lux de prima clasa, numita de imparatul Augustus „insula leneșilor” – a devenit sinonim cu luxul. Ajunși in portul mare din Capri, veți urca in orașul Capri cu telecabina. Veți face un tur pietonal – Piazza Umberto și Biserica Sf. Ștefan, magazine elegante ale designerilor renumiți, gradinile lui Augustus cu vedere la faraoni – emblema insulei. Plecare cu vaporul din Capri pentru a ajunge la autocar. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 7 Timp liber sau excursie opționala la Pompei

Mic-dejun la hotel . Vizita la Pompeiul antic, distrus in anul 79 de erupția Vezuviului. Va veți cufunda in atmosfera acestui oraș reinviat de arheologi, candva un bogat port comercial și locul preferat de vacanța al imparaților romani. Veți admira Forumul, Bazilica, Templul lui Apollo, Templul lui Jupiter, Baile, Teatrul Mare și Teatrul Mic, cazarma gladiatorilor etc. Va veți plimba pe strazile pietruite ale orașului antic și vei simți spiritul și magia unui oraș caruia ii lipsesc doar locuitorii. Pompei a fost inclus și pe lista Patrimoniului UNESCO. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8: Zborul de intoarcere acasa

Mic-dejun la hotel . Transfer la aeroportul din Roma/Napoli, intoarcerea la București.

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Hotel La Meridienne Palestrina 3* sau similar
Hotel Giulivo 4* sau similar
Hotel Panorama Palace 4* sau similar

Circuit Italia Coasta Amalfitana 8 zile Avion

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI

Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstantelor externe, oferim cazare in conditii de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Italia Coasta Amalfitana 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa