0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Istanbul Antalya 8 zile Avion

Garantia calitatii!
160 euro de la 158 euro( + taxe 139 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

29.09.2023, 06.10.2023, 13.10.2023, 20.10.2023, 27.10.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-47377
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
03.03.2023 160 euro
10.03.2023 190 euro
17.03.2023 210 euro
24.03.2023, 27.10.2023 240 euro
31.03.2023, 07.04.2023, 14.04.2023, 21.04.2023, 06.10.2023, 13.10.2023, 20.10.2023 260 euro
28.04.2023, 05.05.2023, 12.05.2023, 19.05.2023, 26.05.2023, 02.06.2023, 09.06.2023, 16.06.2023, 23.06.2023, 22.09.2023, 29.09.2023 310 euro

Itinerariu

Istanbul, Pergamum, Kusadasi, Hierapolis, Efes, Antalya

Servicii incluse

-Zbor dus București-Istanbul și retur Antalya-București cu bagaj de cală și de mână
-Transfer aeroport-hotel-aeroport
-Ghid vorbitor de limba română
-Cazare 7 nopti la hoteluri de 3*, 4* si 5*: 2 nopți în Istanbul; 1 noapte în zona Ayvalik; 1 noapte în zona Kusadasi; 1 noapte în Pamukkale; 2 nopți în regiunea Antalya.
-Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
-Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 139 €/pers.
- Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 149 €/pers. (opțional)
- Asigurare medicala si storno

Program

Circuit Istanbul Antalya 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire in Istanbul

Veți fi intampinați la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire calduroasa și de bauturi racoritoare. Veți innopta in Istanbul

Ziua 2: Istanbul – de neuitat – o metropola magica

Dimineața, dupa micul-dejun , veți vizita fostul hipodrom , candva locul de intalnire al oamenilor, unde se puteau admira cele 3 monumente onorifice ale vechii Antichitați. Mai tarziu vom vizita Moscheea Albastra, cel mai important loc sfant al Islamului. Mai apoi, vom continua catre Palatul Topkapi, situat pe varful Seraglio, unul dintre cele 7 dealuri ale Istanbulului, aflat intre golful Cornul de Aur, Bosfor și Marea Marmara . De secole, aici a fost reședința oficiala a sultanilor, o imagine reprezentativa a bogațiilor impresionante ale dinastiei Otomane. Vom vizita Bazarul Egiptean, cunoscut și ca Bazarul Condimentelor care este situat in partea de nord a orașului și este plin de culori și parfumuri orientale. Innoptam in Istanbul .

Ziua 3:O calatorie fascinanta cu barca pe Bosfor (opțional) – Troia- Ayvalk

Micul-dejun la hotel, apoi veți porni intr-o calatorie fascinanta cu barca pe Bosfor (excursie opționala – 30 EUR/persoana). Distanța dintre cele 2 maluri care separa Europa de Asia sunt dominate de o comuniune armonioasa intre prezent și trecut, de o frumusețe extraordinara. Pe durata croazierei, veți descoperi multe fațade pitorești, fortarețe și palate. Vom continua catre Canakkale pana la celebra locație din “Iliada-Troia” a lui Homer . Vom vizita locuri incarcate de mister și istorie, locul unde a luat naștere RazboiulTroian și legendarii eroi din “Iliada” și „Odiseea”. Troia a fost cunoscuta ca fiind o locație incarcata de mituri fictive, pana cand germanul Heinrich Schliemann, in sec. 19 , a inceput o serie de excavari arheologice in aceasta zona. Astfel, in zilele noastre putem vedea zidurile vechii cetați alaturi de turnurile, templele și sanctuarele care au fost ascunse de ochii lumii timp de mai multe secole. Ne vom indrepta catre Ayvalik unde vom și innopta.

 

Ziua 4: Pergamum – Kusadasi

Excursie de-a lungul coastei catre Pergamum . Vom merge spre Acropolis pentru a vedea printre altele: cel mai abrupt teatru din Antichitate, Altarul lui Zeus, temple și ramașițe ale faimoasei biblioteci din Pergamum. Aceasta a fost cea mai mare la timpul ei, alaturi de cea din Alexandria. Este de asemenea locul unde pergamentul a fost inventat. Vom continua spre zona Kusadasi unde vom și innopta.

Ziua 5: Efes – “Castelul de bumbac“ Pamukkale

Astazi vom vizita Efes, unul dintre cele mai mari sit-uri arheologice din lume. Starea de conservare a vechiului oraș este foarte buna. Istoria locului așteapta sa fie explorata de catre dvs: piața veche (agora), templul lui Domițian sau altare dedicate nimfelor, izvoare termale, teatrul spațios (printre cele mai mari teatre, cu o capacitate de 25.000 locuri), aleea de marmura Arcadia și Biblioteca Celsus. Mai apoi, calatorim prin magnifica vale Maander catre Pamukkale, numit și „Castelul de Bumbac”. Terasele albe-ca-zapada au fost create prin depunerea in timp a sedimentelor izvoarelor termale. Acestui spectacol fascinant al naturii i-a fost atribuita o sursa de puteri tamaduitoare inca din vechile timpuri . Veți avea posibilitatea de a face o baie termala la hotel . Vom innopta in Pamukkale.

Ziua 6: Hierapolis – Antalya

Magnificul oraș Hierapolis iși are originile de pe vremea Imperiului Roman și se regasește in partea superioara a teraselor de “bumbac”. Printre obiective putem enumera Templul lui Apollo, care dateaza din secolul 3 i.Hr. Teatrul Roman este somptuos impreuna cu ale sale 50 de trepte travertine. Excursia continua prin peisajul splendid al Munților Taurus inapoi spre Antalya. Este inclusa și o vizita la o țesatorie unde veți cunoaște intregul proces de fabricație al covoarelor (incepand cu producerea materialelor prime: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului finit). Vom petrece 2 nopți in regiunea Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnific al Munților Taurus, aici prospera o vegetație bogata. Unul din obiectivele turistice spectaculoase din Antalya este și Cascada Karpuzkaldiran cea mai mare din zona, cu o inalțime de 25 de metri fața de nivelul Marii Mediterane. In timpul plimbării in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, in special bijuterii și articole din piele.

Ziua 8: Intoarcerea in București

Autocarul va va conduce la aeroport, in funcție de orarul de zbor.

* Programul circuitului poate suferi modificari in funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe.

Pachet special cu cina tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate in program: 149 EUR/pers. (opțional-se rezerva doar la inscriere)

Circuit Istanbul Antalya 8 zile Avion

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului):
– Excursie cu barca pe Bosfor – 30 euro/pers
– Muzeu Palat Topkapi – 25 euro/pers
– Istanbul noaptea – 20 euro/pers
– Acvariu – 30 euro/pers
– Zbor cu balonul Pamukkale – 100 euro/pers

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):
Istanbul – Hotel Ibis 3* sau similar
Ayvalik – Hotel Halic Park 4* sau similar
Kusadasi – Hotel Tusan Beach 5* sau similar
Pamukalle – Hotel Richmond Thermal 4* sau similar
Antalya – Hotel Meder 4* sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Circuit Istanbul 8 zile Avion

*Programul poate suferi mici modificari. Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare. Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Istanbul Antalya 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa