031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Istanbul 5 zile Autocar din Cluj

Circuit Istanbul 5 zile Autocar din Cluj
Garantia calitatii!
de la 205 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 08-30709
Print Friendly, PDF & Email

Gratuit: Croaziera pe Bosfor, Tur Pietonal, Trecere in Asia


Autocar cu plecare din Cluj Napoca

Servicii incluse

 Transport autocar clasificat 3* Cluj Napoca - Istanbul si retur;
 Cazare 3 nopti, hotel 3* cu mic dejun , in Istanbul; http://hotelselenay.com/
 Tur pietonal zona Sultanhmet;
 Croaziera pe Bosfor;
 Trecere cu autocarul in Asia
 Insotitor roman de grup.
 asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism

Servicii neincluse

 Asigurare medicală/storno(recomandată) , aproximativ 40 lei/pers;
 Intrările la obiectivele turistice: Moschee Albastră – intrare gratuită; Aya Sofia – 25 lire turceşti/persoană; Topkapi – 45 lire turceşti/persoană (Palat) + 15 lire turceşti/persoană (Harem)
 Transfer din Oradea, Baia Mare, Bistriţa, Satu Mare, Zalău, Alba-Iulia – 15 euro/persoană/dus-întors.

Program

Ziua 1: Plecare la ora 18:00 din Cluj-Napoca (de la Sala Sporturilor Horia Demian) pe traseul Targul – Mures – Sighisoara – Medias – Sibiu, Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Ruse – Edirne – Istanbul. Tranzitare Bulgaria pe timp de noapte.
Ziua 2: Ajungem in Istanbul in jurul orei 14:00. Cazare hotel 3*. Tur de recunoastere cu insotitorul de grup. Timp liber.
Ziua 3: Mic dejun. Tur pietonal in centrul istoric al orasului – Piata Sultanahmet unde vom admira Moscheea Albastra, Palatul Topkapi Saray, Biserica Sfanta Sofia si Grand Bazar. In plimbarea dumneavoastra prin Istanbul veti fi fascinati de Biserica Aya Sofia – principala cladire bizantina din Istanbul, Moscheea Albastra – cea mai mare si singura moschee cu sase minarete din Istanbul, care s-a dorit a fi rivala Sfintei Sofia, Palatul Topkapi – considerat simbolul si centrul administrativ al Imperiului Otoman, cu multe gradini interioare si o priveliste superba asupra Bosforului, Grand Bazar – unul dintre cele mai mari bazaruri acoperite din lume, cu peste 50 de stradute si 4000 de magazine in care veti gasi covoare, piele, antichitati, bijuterii, ceramica, textile, haine, pantofi, dulciuri, etc. si Spice Bazar – locul ideal pentru a achizitiona mirodenii traditionale, fructe confiate, nuci, seminte. Timp liber pentru cumparaturi sau vizita pe cont propriu.
Ziua 4: Mic dejun. Timp liber in Istanbul sau optional – trecerea in Asia cu metroul subacvatic (Marmary Metro) pe sub stramtoarea Bosfor (3 lire turcesti/persoana/sens). La amiaza, pentru a va detasa de agitatia Istanbulului va oferim Gratuit o Croaziera pe Bosfor. Croaziera dureaza aprox. 1h 30 min – 2h si este o plimbare agreabila ce permite vederea din larg a coastelor Bosforului, a Palatului Topkapi si a podului Galata. Intoarcere in Istanbul pentru vizite individuale si shopping.
Ziua 5: Mic dejun. Timp liber pentru vizite si shopping individual. Trecere cu autocarul pe podul Galata peste Bosfor in Asia. Dupa-masa pornim catre tara, unde vom ajunge a doua zi in functie de trafic si formalitatile vamale.

Supliment camera single: 50 euro
Copil 0-6.99 ani: 50% reducere
Copil 7-11.99 ani: 30% reducere

Tariful ofertei a fost calculat la un grup minim de 40 persoane. Pentru un grup de 30-39 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba hotelul, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE RETRAGERE / PENALIZARE:
– 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecarii;
– 80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
– 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 9-4 zile inainte de data plecarii;

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: Cu 3 saptamani inainte de data inceperii circuitului.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual.
 Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pana la 90 de zile.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii;
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Check-in-ul si check-out-ul sunt cele hotarate in functie de politica hotelului.
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
 Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua. Acestea se vor comunica inainte de plecare, nu mai devreme.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Rezervare online pentru Circuit Istanbul 5 zile Autocar din Cluj

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa