031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Israel Iordania 8 zile

Garantia calitatii!
538 € de la 533 €( + taxe 199 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44640
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single
15.05.2019 538 euro 195 euro

Itinerariu

Zorii Creştinătăţii, Israel, Petra, Amman, Aqaba, Zorii Creştinătăţii, Petra, Amman, Muntele Tabor, Cana Galileii, Capernaum, Nazareth, Haifa, Ein Karem, Bethleem, Ierusalim, Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Valea Iordanului- Madaba, Muntele Nebo, Aqaba, Wadi Rum

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
- 7 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificării din tarile trazitate;
- Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
- Însoţitor din partea agentiei (preot, absolvent teologie sau ghid) și ghid local vorbitor de limba română.

Servicii neincluse

+199 € (taxe de aeroport +viză pentru Iordania, intrări la obiective)
- Taxiul pe Muntele Tabor (10 Euro/pers, se achită în Israel)
- Bacsisurile pentru soferi si ghizi locali aprox. 20 €/ persoana (se achita ghidului insotitor).
- Alte taxe şi cheltuieli personale; Alte mese decat cele mentionate in program;
- Bauturile la mese;
- Asigurarea medicala si asigurarea storno;

Program

Ziua 1. Bucuresti – Aqaba

Prezentare in Aeroportul International Otopeni pentru zborul spre Aqaba. Dupa aterizare imbarcare in autocarul de transfer si deplasare hotelul nostru din Aqaba. Cazare si cina .

Ziua 2. Aqaba – Petra – Amman

Dimineața, devreme ne imbarcam pe ferry pentru a traversa Marea Moarta in Iordania la Aqaba. Pe malul celalalt ne așteapta alte comori care amintesc de vremuri biblice. De aici plecam spre Petra, superba capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios. Ajungem la Centrul Turistic de unde o vom lua la pas. Vedem Mormantul Obelisc, apoi strabatem ingustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zona, Tezaurul. Se numește așa datorita confuziei beduinilor, care credeau ca este un loc in care sunt ascunse comori. In realitate este mormantul misteriosului Rege Aretas al III-lea. Parcurgem la pas drumul de aproximativ 1 km care serpuieste prin canionul ingust la capatul caruia ni se dezvaluie templul Al-Khazneh cu fațada sa scultptata acum 2.000 de ani in stanca trandafirie, considerat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Admiram amfiteatrul roman, Templul Leului, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Manastirii, care ofera, dupa spusele localnicilor, cea mai buna panorama din zona. In 1985, Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. (Recomandam sa porți încălțăminte comodă pentru mers pe jos aprox. 4 km). Dupa vizita in misteriosul oraș Petra, spre seara ajungem in Amman. Pornim intr-un scurt periplu local in Amman, cu un tur panoramic al orașului, trecem pe langa Citadela, vedem teatrul antic roman. Seara cazare si cina in Amman.

Ziua 3. Amman –Muntele Tabor – Cana Galileii – Capernaum

Mic dejun. Deplasare spre granița și vom trece in Israel prin punctul de frontiera Ben She”an (Decapolis). Vom merge catre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Mântuitorului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Ne continuam programul cu o vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin, apoi cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazareth, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire, în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de catre Arhanghelul Gavriil ca Îl va naște pe Iisus. Ne indreptăm către Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mantuitorul și unde a săvarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. Cazare şi cină la hotel în zona Tiberias/ Nazareth.

Ziua 4. Nazareth – Haifa – Ein Karem – Bethleem

Mic dejun. Plecam spre Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Ne oprim apoi Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare Om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. După amiază vom merge in Bethleem unde vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ce adăposteşte Peştera in care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului numită “Betleemita” sau “Apărătoarea Bethleemului”; de aici la proximativ 500m se află Grota Laptelui, unde potrivit tradiției era adăpostită Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit poruncă de la inger să părăsească Betleemul și să fugă in Egipt. Cazare şi cină la hotel in Bethleem

Ziua 5. Ierusalim: Muntele Maslinilor – Via Dolorosa

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde ne vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce amintește de Inalțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocaința a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobori cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Facem o vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Vom intra în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Spre seară vizităm Biserica Aşezământului Românesc de la Ierusalim. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 6. Bethleem–Valea IordanuluiMuntele Nebo- Madaba – Aqaba

Mic dejun. Ne indreptam catre Ierihon-cel mai vechi oraș din lume, de unde vom avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Ne vom opri la biserica ortodoxa-greceasca din Ierihon unde vom vedea Dudul lui Zaheu. Apoi ne indreptam spre valea Iordanului și vom vizita locul botezului lui Iisus; in apropiere este Manastirea Sf. Gherasim locul unde Maica Domnului a poposit in drumul spre Egipt. Vom intra pe teritoriul Iordaniei si ne continuam turul spre Muntele Nebo, unul din cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei de unde Moise a vazut pamantul fagaduinței și de unde ne vom bucura de o panorama spectaculoasa asupra Vaii Iordanului și a Marii Moarte. La final de program ne oprim in Madaba – “Orașul Mozaicului”, unde principala atracție este Biserica Greco–Ordodoxa Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pamantului Fagaduinței: reprezentarea grafica conține doua milioane de bucați viu colorate ce ilustreaza dealuri, vai, orase dar și Delta Nilului. Seara sosire si cazare in Aqaba.

Ziua 7. Wadi Rum

Mic dejun. Avem timp liber la dispoziție, pe care il putem petrece dupa bunul plac.

Va propunem, un program optionla : aventura in desertul Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii. Locul ofera prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașina de teren și a admira peisajul selenar. La finalul periplului de doua ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspat și plin de arome.

Dupa aventura in desert vom descoperi o alta latura surprinzatoare a Iordaniei – statiunea Aqaba, aflata in insoritul golf al Marii Roșii, unde clima este tot timpul blanda. Orașul incarcat de istorie ofera o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și imbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfecta pentru cei dornici sa faca plaja, sa practice sporturi nautice sau sa exploreze apele Marii Roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. Dupa o zi plina de surprize, ne retragem la hotel pentru odihna. Cazare si cina.

Ziua 8. Aqaba – Bucuresti

Mic dejun. Ne indreptam catre Aeroportul din Sharm el- Sheikh pentru formalitațile vamale și imbarcare pentru zborul catre Bucuresti.

Trebuie sa vezi

Bethleem

Bethleem (casa painii, traducere din ebraica) este situat la 10 km sud de Ierusalim, avnd jumatate dintre locuitorii orașului creștini, jumatate musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserica creștina din Țara Sfanta, ridicata din ordinul imparatului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mantuitorului. Forma actuala dateaza dintre anii 527-565. In prezent, biserica este sub trei jurisdicții: armeana, romano-catolica și greco-ortodoxa. In Grota Nașterii, locul nașterii Mantuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colțuri daruita in 1717 de domnul Țarii Romanești, Nicolae Mavrocordat. Steaua, montata pe o placa de marmura alba, poarta o inscriptie in latina care se traduce: Aici a fost nascut Iisus Hristos de catre Fecioara Maria. In apropiere de Biserica Nașterii se afla Grota Laptelui: aici, conform tradiției, s-a refugiat Sfanta Familie dupa nașterea lui Iisus din fața furiei lui Irod, pana la fuga in Egipt.

Ierusalim

Ierusalimul considerat oraș sfant pentru credințele iudaica, creștina și musulmana. numara astazi aproximativ 800.000 locuitori cu o zbuciumata istorie antica și medieval. In centrul Ierusalimului se inalța Muntele Templului. Aici se afla Zidul Plangerii, principalul loc sacru al evreilor, și Moscheea Al Aqsa cu sanctuarul islamic Cupola Stancii. In partea de nord a orașului vechi se afla Biserica Invierii, cel mai sfant loc de pe pamant pentru creștini, cu mormantul lui Iisus Hristos.

Biserica Sfantului Mormant: Inițial a fost construita in secolul IV de Imparateasa Elena, iar cruciații au construit Biserica actuala pe temelia celei vechi in sec al XI lea. Aici sunt adapostite mai multe locuri importante cum ar fi: Mormantul Domnului, Golgota, Piatra Ungerii (lespede de piatra roșie, pe care Mantuitorul a fost așezat la coborarea de pe Cruce), peștera in care Imparateasa Elena a descoperit Crucea Domnului, altarul ce amintește de locul unde Mantuitorul a fost dezbracat de hainele Sale și pironit in cuie pe Cruce.

Nazareth

Situat in partea nordica a Israelului, Nazareth este cel mai populat oraș arab din Israel, avand aproximativ 80.000 locuitori. Orașul Nazareth este descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos, grație acestui fapt, orașul este un centru de pelerinaj creștin. Biserica Sf. Arhanghel Gavriil din a fost ridicata desupra izvorului considerat a fi al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei in care a locuit. Apa din izvor poate fi vazuta curgand in absida bisericii. Exista 18 biserici ale Bunei-Vestiri in Nazareth apartinand diferitelor confesiuni și comunitați. Biserica Catolica Buna-Vestire din Nazaret este o biserica moderna, in incinta acesteia aflandu-se locul casei Sfinților Ioachim și Ana. Biserica este cea mai mare biserica din orientul apropiat. A fost construita sub forma de crin, simbolul Fecioarei Maria. Biserica este decorata cu mozaicuri ale Fecioarei Maria donate bisericii de catre comunitați creștine din intreaga lume.

Petra

Orasul din piatra din pustiul Iordaniei capteaza atentia lumii intregi. “Una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii”, dupa cum il descrie UNESCO, orasul a fost declarat in anul 1985 monument mondial. Petra este situata de-a lungul poalelor muntelui Hor, intinzandu-se apoi pe laterala estica a vaii Arabah, cuprinsa intre Marea Moarta si Golful Aqaba. Pe parcursul a 1,2 km, cat se intinde defileul, drumul sinuos se ingusteaza si pana la 5 metri, fiind din ce in ce mai racoare. Spre capatul defileului, drumul se largeste, intalnim alt loc de rugaciune, si deodata piata centrala a orasului ofera pelerinilor posibilitatea unui popas pentru a admira atractia principala a Petrei: Al Khazneh sau Tezaurul. In spectacolul sau arhitectural, Al Khazneh, una dintre cele mai elaborate fatade ale mormintelor din Petra, imbina elementele orientale cu cele de sorginte romana. Tezaurul a fost construit pentru regele nabateenilor Aretas al IV-lea, sculptarea lui durand 40 de ani.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Bine de stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si Iordania.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Tariful pentru optionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicarii programului
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
 • Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara .

Acte necesare:

 • Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

Grup minim 35 pers.

Conditii transport bagaje – destinatia Egipt

NOU! Pentru destinatia Egipt turistii au la dispozitie un bagaj de cala de 20 kg si un bagaj de mana de 10 kg.

IMPORTANT! Infolierea bagajului este OBLIGATORIE la retur (cost aproximativ 3 euro/bagaj).

Aceasta taxa este obligatorie si va fi achitata de catre turisti in aeroport. Va rugam insistent sa informati clientii despre aceasta regula/costuri care sunt generate de cerinte exprese de securitate impuse de Autoritatea Aeronautica Civila din Romania.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Israel Iordania 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa