031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Garantia calitatii!
693 euro de la 679 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

12.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-45051
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
10.09.2019 796 euro
12.11.2019 693 euro

Itinerariu

Amman, Nazaret, Petra, Betleem, Ierusalim

Servicii incluse

- Bilet de avion (compania Blue Air)
- Bagaj de cală de 32 kg și de mana 10 kg
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare la hoteluri de 3 și 4 stele
- Mic dejun tip bufet
- Asistenta ghid turistic vorbitor de limba romana pe toata durata circuitului
- Transportul la cele mai importante puncte de atracție turistică cu bilete de intrare incluse

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport și servicii: 195 €/pers.
- Taxe de trecere a frontierei Israel – Iordania - Israel
(Obligatoriu): aprox. 29 US $ Israel - Iordania și aprox.
15 US $ Iordania - Israel = total aprox. 44 US $/ persoană.
(se achită la fața locului)

- Pachet cină 7 seri: 99 €/pers. - Optional! Se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Israel Iordania 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire in Tel Aviv

Zbor spre Tel Aviv. Veți fi intampinați la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire calduroasa. Veți innopta in Tiberias.

Ziua 2: Muntele Fericirii – Capernaum – Tabgha

Dupa micul dejun veți vizita locurile sfinte de la Marea Galileei. Va veți deplasa de-a lungul țarmului lacului Kinneret pentru a ajunge la Muntele Fericirii, la locul in care Iisua a ținut predica despre fericire. Din acest loc aveți ocazia sa admirați o frumoasa priveliște asupra Marii Galileii. Veți continua calatoria catre Capernaum pentru a vizita vechea Sinagoga și casa lui Iisus, in care a locuit dupa ce a plecat din Nazareth. Continuați excursia spre Tabgha, unde a avut loc Miracolul Inmulțirii painilor și a peștilor. Apoi va veți intoarce la hotelul din Tiberias, unde veți fi cazați. Posibilitatea de a participa la o excursie opționala: plimbare cu barca (se achita la fața locului).

Ziua 3: Haifa – Muntele Carmel – Nazareth – Amman

Dupa ce veți lua micul dejun veți pleca spre Haifa. Veți participa la un tur panoramic al orașului port și a gradinii Bahai. Apoi, veți continua drumul catre Muntele Carmel la Muhraqa, loc venerat de evrei, creștini si musulmani. In acest loc, profetul Ilie a luptat impotriva preoților lui Baal pentru a apara credința Israelului. Veți continua drumul catre Nazareth, unde au locuit Iisus impreuna cu Fecioara Maria și unde și-a petrecut copilaria Isus. Veți vizita Biserica Bunei Vestiri și atelierul Sf. Iosif. Apoi, veți trece frontiera Sheikh Hussein pentru a ajunge in Iordania in Amman, unde veți face un tur panoramic. Cazare in Amman.

Ziua 4: Amman – Petra

Mic dejun. Veți porni calatoria spre Petra, trecand prin Canionul Siq, unde veți putea admira pereții colorați. Datorita mineralelor din stanci totul este colorat in roșu, verde, roz, alb , galben și roz.Se viziteaza Petra, recent declarata una dintre cele șapte minuni ale lumii. In cadrul turului pietonal prima oprire va fi la faimosul monument al Beduinilor (Hazane). Apoi veți continua plimbarea in centrul ” Orașului Pierdut”, unde veți vizita cele mai importante monumente antice: Strada Colonadeor, Templul fiicei lui Faraon, Teatrul și multe altele. Cazare in Amman.

Ziua 5: Amman – Madaba – Muntele Nebo – Betleem

Mic dejun. Veți porni calatoria spre Madaba, denumit orașul mozaic al Iordaniei. Veți vizita Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe, care se afla in purtarea de grija a grecilor. In interiorul acestei biserici veți putea admira mozaicul celei mai vechi harți din Țara Sfanta. Veți continua calatoria spre muntele Nebo. Potrivit tradiției iudaice, acesta este muntele, de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduinței, spre Țara Sfanta, loc in care nu i-a fost ingaduit sa pașeasca. Tot pe acest munte se pare ca a murit marele profet Moise. Din acest punct puteți vedea Valea Raului Iordan, in care a avut loc botezului traditional al lui Iisus in Betleem. De asemenea, Muntele Nebo este faimos pentru mozaicurile colorate, care dateaza din perioada Bizantina. Continuam spre granița și vom trece din Iordania in Israel, traversand Podul Allenby pentru a ajunge la Betleem. unde veți fi cazați. Veți avea posibilitatea de a participa la o excursie opționala pentru a face baie in Marea Moarta (excursia se achita la fața locului).

Ziua 6: Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Plecare dimineața spre Ierusalim. Va veți opri pe Muntele Maslinilor pentru a admira o panorama uimitoare asupra Orașului Vechi și a deșertului Iudaic.Apoi, veți vizita Biserica Inalțarii, Biserica Dominus Flevit, iar urmatoarea oprire va fi in Gradina Ghetsimani pentru a vizita Biserica Tuturor Națiunilor. Veți continua excursia in Orașul Vechi și veți ajunge la Muntele Templului pentru a vizita Moschei impresionante, Biserica Sf. Ana, veți strabate Drumul Crucii – Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mantuitorului, Biserica Sfantului Mormant, coloratul Bazar Arabic, Muntele Sion, Camera Cinei cea de Taina și mormantul regelui David. Cazare in Betleem.

Ziua 7: Betleem-Ierusalim

Mic dejun. Veți avea timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala. Cazare in Betleem.

Ziua 8: Tel Aviv – București

Mic dejun. In funcție de ora de plecare, autocarul va va transfera la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și imbarcare pentru zborul cu destinația București Otopeni.

Acte necesare:

  • Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

Final Circuit Israel Iordania 8 zile Avion

Grup minim 35 persoane.

Servicii optionale:

Pachet cina 7 seri: 99 EUR/pers. – Se rezerva doar la inscriere

Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de un pașaport valabil inca 6 luni de la data zborului de intoarcere!

Nu sunt prevazute modicari in program și hotel, dar organizatorul iși rezerva o asemenea posibilitate.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Israel Iordania 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa