031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Israel Invierea Domnului 6 zile

Garantia calitatii!
336 € de la 333 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-48013
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copii 6-12 ani
24.04.2019 336 euro 120 euro 20 euro

Itinerariu

Haifa, Cana Galileii, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Capernaum, Marea Moartă, Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa, Bethleem, Mănăstirea Hozeva

Servicii incluse

transport avion București – Tel Aviv – București,
5 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificării locale
demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română.
transferuri
ghid vorbitor de limba română
intrări la obiective

Servicii neincluse

199 euro / taxe aeroport
taxiul pe Muntele Tabor (10 Euro/pers, se plăteşte în Israel)
tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
mesele de prânz
cheltuieli personale.

Program

Ziua 1, miercuri 24 aprilie 2019, București – Tel Aviv – Haifa

Prezentare in Aeroportul București OTOPENI la ora 08.00 pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Decolare la ora 11.00 din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire la ora 13.30 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși in Tel Aviv, dupa formalitațile vamale ne incepem pelerinajul in Țara Sfanta urcand coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vizitam frumoasele gradini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 2, joi 25 aprilie 2019, Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a Domnului Iisus Hristos, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orașul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei Mantuitorului. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de frații Moroșanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiințata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naște pe Iisus. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalța la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul și unde a savarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanța se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti și hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 3, vineri 26 aprilie 2019, Ierusalim, Via Dolorosa (Drumul Crucii)

Mic dejun. Coboram pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan – locul adevarat al botezului Domnului Iisus Hristos, unde este amenajat pentru binecuvantarea credincioșilor in apele Raului Iordan. Ne indreptam apoi spre Manastirea Sf. Gherasim, locul unde Maica Domnului a poposit in drumul spre Egipt si a alaptat pentru a 2-a oara Pruncul Sfant. Plecam spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vor vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne indreptam catre Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii, dupa care vom vizita Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Ne indreptam spre Cetatea Sfanta a Ierusalimului. Intram prin poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). In continuare ne vom indrepta catre Asezamantul Romanesc de la Ierusalim pentru a participa la slujba Prohodului. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4, sambata 27 aprilie 2019, Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce amintește de Inalțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea MARIA MAGDALENA, unde vedem o reprezentare iconografica deosebita in care Maria Magdalena vine in fata lui Irod si ii ofera un ou rosu si il anunta ca HRISTOS A INVIAT. Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata.

Ne indreptam catre Poarta Jaffa pentru a participa la minunea venirii Sfintei Lumini (nu se garanteaza intrarea in Sfanta Cetate), dar slujba este transmisa pe mai multe ecrane asezate pe platoul din fata Portii Jaffa

Dupa aceea vom merge pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici creștine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Continuam cu vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetați, la Zidul Plangerii. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

In jurul orei 22.45 se va pleca spre Ierusalim pentru participare la slujba Invierii la Asezamantul Romanesc de la Ierusalim. Intoarcere la hotel pentru odihna.

Ziua 5, duminica 28 aprilie 2019, Bethleem

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemița” sau “Aparatoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V și care adapostește moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 6, luni 29 aprilie 2019, Hozeva– Ein Karem –Lod- Tel Aviv – București

Dupa micul dejun Ne vom deplasa catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Inițial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. vom. Mergem catre Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica și locul unde s-a nascut ”cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Ne deplasam catre Lod unde se afla biserica ce adapostește mormantul, lantul cu care a fost legat si o parte din moaștele Sf. Gheorghe. Deplasare catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitațile vamale și imbarcare pentru zborul de București. Decolare din Tel Aviv la ora 19.40, sosire in București la ora 22.30.

Trebuie sa vezi

Pogorarea Sfintei Lumini

Sfanta Lumina de la Ierusalim sau “Focul Sfant”, cum mai este numita, este cea mai clara dovada a dreptei credinte, cea mai evidenta dintre minunile crestine care se petrec in Biserica Ortodoxa. Sfanta Lumina se pogoara numai la rugaciunile Patriarhului ortodox al Ierusalimului. doua evenimente neliturgice preced celebrarea ritului Luminii Sfinte din Marea Sambata. Primul, perchizitionarea Sfantului Mormant, care dureaza o ora si are ca scop indepartarea oricarei surse de foc din interiorul lui. Perchezitia implica trei inspectii separate, care incep la ora 10:00, si este condusa de un paznic musulman stabilit pentru Sfantul Mormant, in prezenta clericilor armeni, copti si iacobiti. Cel de-al doilea eveniment neliturgic, sigilarea usii Sfantului Mormant, se petrece la ora 11:00. Garda musulmana pune o banda alba printre cele doua manere ale usii, sigiland-o cu ceara. In jurul orei 12:30, patriarhul ortodox vine in Biserica Invierii, unde corurile canta in limbile greaca si araba “Invierea Ta Hristoase, ingerii o lauda in ceruri si pe noi pe pamant ne invredniceste cu inima curata sa Te slavim!”. Urmat de episcopi si ceilalti clerici, inconjoara de trei ori Sfantul Mormant, oprindu-se in fata intrarii. In timp ce se canta “Lumina lina”, Patriarhul isi scoate vesmintele si mitra si se supune perchezitionarii primarului orasului si sefului politiei, pentru a se dovedi ca nu are asupra sa nici un dispozitiv cu care sa poata aprinde vreo lumanare. Dupa acest moment, se deschide usa Sfantului Mormant. Patriarhul imbracat numai in stihar intra inauntru insotit de episcopul armean, care ramane in Capela Ingerului, dupa care usa este inchisa. In interior, Patriarhul ingenuncheaza inaintea dalei de marmura ce acopera mormantul, pe care se afla o candela neaprinsa si carticica cu rugaciunea Luminii Sfinte. Cartea este tinuta deschisa de o lumanare neaprinsa. Patriarhul are asupra sa patru manunchiuri de lumanari neaprinse, fiecare continand cate 33 de bucati. Cu acestea va transmite Lumina Sfanta. In lumina slaba a Sfantului Mormant, incepe sa citeasca rugaciunea pentru pogorarea Luminii Sfinte.

Haifa

Haifa e locul ce combina influențele arabe și est-europene, tradiția cu modernul. Una dintre atracțiile principale ale orașului este Muntele Carmel, ce ofera o panorama minunata asupra orașului. Pe munte se afla locul sfant Bahai, ce cuprinde Casa Universitara a Justiției și Altarul lui Bab și parcul Gan Haem. Templul Baha’i, supranumit biserica tuturor religiilor, a fost finalizat in anul 1953 și a devenit in scurt timp una dintre principalele atracții turistice din Haifa, oraș cunoscut drept centrul religiei Baha’i și al treilea oraș ca marime din Israel. Templul a fost ridicat pe muntele Carmel și masoara 40 de metri inalțime, cele 9 fațade ale sale ilustrand 9 dintre religiile lumii. Manastirea Stella Maris din Haifa este un așezamant monahal carmelit, de secol XIX, aflat pe versanții Muntelui Carmel, din Israel.

Nazareth

Situat in partea nordica a Israelului, Nazareth este cel mai populat oraș arab din Israel, avand aproximativ 80.000 locuitori. Orașul Nazareth este descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos, grație acestui fapt, orașul este centru de pelerinaj creștin. In sec al XIX lea s-au construit in oraș numeroase biserici și manastiri. Biserica Sfantul Arhanghel Gavriil din Nazareth echivaleaza cu Biserica Catolica Buna-Vestire din Nazareth. Biserica a fost ridicata desupra izvorului considerat a fi al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei in care a locuit. In acest loc, Fecioara Maria a primit vestea de la ingerul Gavriil ca il va naște pe Mantuitorul. Apa din izvor poate fi vazuta curgand in absida bisericii. Exista 18 biserici ale Bunei-Vestiri in Nazareth, avand diferite confesiuni și comunitați. Biserica Catolica Buna-Vestire din Nazaret este o biserica catolica moderna, construita pe ruinele unor biserici bizantine din perioada Cruciadelor. In incinta acestei biserici se afla și locul casei Sfinților Ioachim și Ana. Biserica moderna a Bunei-Vestiri din Nazaret are un dom de peste 50 de metri inalțime, fiind cea mai mare biserica din orientul apropiat. A fost construita sub forma de crin, simbolul Fecioarei Maria. Biserica este decorata cu mozaicuri ale Fecioarei Maria donate bisericii de catre comunitați creștine din intreaga lume.

Ierusalim

Ierusalimul este așezat in Orientul Mijlociu, considerat oraș sfant pentru credințele iudaica, creștina și musulmana. Orașul care numara astazi aproximativ 800.000 locuitori cu o zbuciumata istorie antica și medievala, s-a extins din a doua jumatate a secolului al XIX-lea in afara zidurilor cetații vechi, mai cu seama in partea de vest, care acopera in zilele noastre cea mai mare parte a suprafeței orașului. In centrul Ierusalimului se inalța Muntele Templului (Har Habait). Aici se afla Zidul de apus sau Zidul Plangerii, principalul loc sacru al evreilor, și Moscheea Al Aqsa cu sanctuarul islamic Cupola Stancii. In partea de nord a orașului vechi se afla Biserica Invierii, cel mai sfant loc de pe pamant pentru creștini, cu mormantul lui Iisus Hristos. Ca si obiective creștine in Ierusalim avem: Via Dolorosa sau Drumul Crucii care incepe de la Manastirea Ecce Homo (Iata Omul) și se termina la Biserica Invierea Domnului sau Biserica Sfantului Mormant. Via Dolorosa este calea pe care Mantuitorul a fost dus spre Rastignire, incepand cu judecarea Sa in Pretoriu și terminand cu punerea in mormant. Drumul Crucii cuprinde 14 opriri, fiecare marcand un moment deosebit. Primele 9 opriri sunt in diferite puncte ale orașului, iar ultimele 5 sunt in interiorul Bisericii Sfantului Mormant. Fiecare din cele 14 opriri sunt insemnate printr-o placuța cu numar. Drumul Crucii incepe din fața Porții Sfantului Arhidiacon Ștefan sau Poarta Leilor. Traseul are o distanța de aproximativ 1000 metri. Biserica Sfantului Mormant mai este cunoscuta și sub numele de Biserica Invierii, deoarece Invierea Domnului este temelia, biruința creștinilor. Inițial biserica a fost construita in secolul IV de Imparateasa Elena, iar cruciații au construit Biserica actuala pe temelia celei vechi in sec al XI lea. Aici sunt adapostite mai multe locuri importante cum ar fi: peștera in care Imparateasa Elena a descoperit Crucea Domnului, Golgota, Mormantul Domnului. In Biserica Sfantului Mormant slujesc 3 biserici: ortodoxa, catolica și copta. In partea stanga a intrarii, coloanele din marmura alba sunt fisurate deoarece, potrivit tradiției, se spune ca ortodocsii intr-un an, nu au putut achita taxele impuse de turci, aceștia slujind Sfanta Liturghie afara la intrarea in biserica. Lumina Sfanta, ce se pogoara in fiecare Sambata Mare la Sfantul Mormant, in chip minunat, a lovit aceste coloane, lasand urme vizibile pana astazi. Inauntrul bisericii, la cațiva metri se afla Piatra Ungerii; lespede de piatra roșie, pe care Mantuitorul a fost așezat la coborarea de pe Cruce. In partea dreapta se afla o stanca incadrata intr-un paraclis cu doua altare. Paraclisul este zidit pe Muntele Golgota, locul unde Mantuitorul a fost rastignit. In dreapta se regaseste altarul ce amintește de locul unde Mantuitorul a fost dezbracat de hainele Sale și pironit in cuie pe Cruce. In partea de jos, stanca este inroșita de sangele Mantuitorului. Credincioșii pot atinge stanca printr-un orificiu. In partea vestica a bisericii se afla Sfantul Mormant, loc in care trupul Mantuitorului a fost pus. Gradina Ghetsimani reprezinta locul in care Mantuitorul Iisus Hristos venea adesea impreuna cu Apostolii. Gradina Ghetsimani este amplasata in partea de est a Ierusalimului. Gradina Ghetsimani are o intindere de aproximativ 20 hectare; cea mai mare parte a gradinii este in proprietatea Bisericii Ortodoxe, iar o mica parte in proprietatea Bisericii Romano-Catolice. Cuprinde 4 locuri importante: Biserica Sfantului Arhidiacon Ștefan, Peștera Ghetsimani, Biserica Mormantul Domnului, Piatra Prinderii lui Iisus. Gradina Ghetsimani este locul in care Iisus venea cu Apostolii pentru a Se ruga, tot aici Iuda L-a vandut pe Mantuitorul pentru un pumn de arginți, cu un sarut mincinos, in amintirea acestui eveniment aici ridicandu-se Bisericii Tuturor Națiunilor sau Biserica Agoniei cum mai este cunoscuta.

Bethleem

Bethleem (casa painii, traducere din ebraica) este situat la 10 km sud de Ierusalim, care, din anul 1996, a intrat sub Administrația Autoritații Naționale Palestiniene. Jumatate dintre locuitorii orașului sunt creștini, jumatate sunt musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserica creștina din Țara Sfanta, ridicata din ordinul imparatului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mantuitorului. Forma actuala dateaza dintre anii 527-565. In prezent, biserica este sub trei jurisdictii: armeana, romano-catolica și greco-ortodoxa. In Grota Nașterii, locul nașterii Mantuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colțuri daruita in 1717 de domnul Țarii Romanești, Nicolae Mavrocordat. Steaua, montata pe o placa de marmura alba, poarta o inscriptie in latina care se traduce: Aici a fost nascut Iisus Hristos de catre Fecioara Maria. Din fața Bisericii Nașterii se transmite in fiecare noapte de Craciun, Sfanta Liturghie. Prin interiorul bisericii se ajunge la grota Sfantului Ieronim. In apropiere de Biserica Nașterii se afla Grota Laptelui: aici, conform tradiției, s-a refugiat Sfanta Familie dupa nașterea lui Iisus din fața furiei lui Irod, pana la fuga in Egipt.

Grup minim 35 pers.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

ATENTIE!!!

VA RUGAM SA PASTRATI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SA-L ARATAM LA INTRAREA IN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar daca este electronic).

Bine de stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
 • Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti.
 • Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mana max. 7 kg/ pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite)
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Tariful pentru optionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicarii programului
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
 • Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Israel Invierea Domnului 6 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa