031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Irlanda 10 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 746 €( + taxe 199 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

20.06.2019, 23.07.2019, 29.08.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47052
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Single Reducere copil 6-12 ani , pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
20.06; 23.07; 29.08.2019 746 euro 285 euro 25 euro

Itinerariu

IRLANDA, ultima reduta celtică, Dublin, County Wicklow -New Ross, Waterford, Youghal-Blarney-Killarney, Ring of Kerry, Dingle, Adare, Limerick, Bunratty, Cliffs of Moher, Galway, Connemara, Knock, Donegal, Sligo

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Dublin si retur;
- transport cu autocar climatizat;
- 9 cazari la hoteluri de 3*;
- 9 mic dejun;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei.

Servicii neincluse

- 199 euro / Taxe de aeroport
- Asigurare medicală/ storno
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile optionale pentru grup minim de 25 de persoane

Program

Circuit Irlanda 10 zile Avion

Ziua 1. București – Dublin

Calatoria noastra incepe in Aeroportul Henri Coanda, unde, dupa formalitațile vamale ne imbarcam pentru zborul spre Dublin. Dupa aterizare și o scurta oprire la hotel vom face un tur de oraș și vom descoperi principalele atracții din capitala Irlandei: Catedrala Saint Patrick, unde printre parohi s-a numarat și Jonathan Swift, faimos pentru volumul ”Calatoriile lui Guliver”, Biblioteca Trinity College, unde se află celebra Carte din Kells, manuscris religios datand din jurul anului 800, O’Connell Street, artera principala a orașului, unde vom vedea statuia lui James Joyce sau Monumentul Mileniului. Oraș al muzeelor și catedralelor, Dublinul poate fi cu ușurința descoperit la pas, oferind vizitatorilor dese prilejuri de odihna in parcurile sale verzi sau pe strazile marginite de case din caramida. Avem timp de shopping – Grafton Street din centrul orașului este celebra pentru magazinele sale – sau pentru a ne bucura de o halba de bere intr-un pub tradițional irlandez.

Moment de ragaz:

Sa ciocnim o halba! Daca ai ajuns la Dublin ar fi pacat sa nu vizitezi Depozitul de bere Guinness. Conceput ca un muzeu interactiv al berii, aici poți invața totul despre berea Guinness și despre traseul pe care il parcurge din fabrica pana in halba. Pentru ca Depozitul de bere Guinness se afla in cea mai inalta cladire din aceasta parte a orașului, impuști doi iepuri deodata: te poți delecta cu o bere 100% irlandeza in timp ce te bucuri de o panorama incredibila asupra intregului Dublin. Cheers!

Ziua 2. Dublin – County Wicklow– New Ross- Waterford

Ne continuam calatoria pe meleagurile irlandeze asa ca pregatiți-va aparatele de fotografiat pentru ca vom traversa County Wicklow, o regiune spectaculoasa, cu faleze amețitoare, coaste aprupte de munte și paduri verzi de conifere. Destinația favorita de week-end a celor care vor sa dea agitația Dublinului pe natura și liniște, County Wicklow a primit numele de ”Gradina Irlandei” și deși nu are cea mai prietenoasa clima, abunda in peisaje de o frumusețe care iți taie respirația. Traseul continua spre New Ross, un orașel pitoresc pe raul Barrow, datand din perioada premedievala și devenit celebru drept locul de baștina al stramoșilor președintelui american John F. Kennedy. Ne indreptam apoi catre Waterford, cel mai vechi dintre orașele Irlandei, intemeiat de vikingi in secolul IX. Waterford a fost timp de sute de ani unul dintre cele mai importante orașe-port ale Irlandei, in prezent fiind renumit pentru monumentele sale – Catedrala Sfanta Treime, Turnul Reginald, Palatul Episcopal – dar și pentru obiectele tradiționale din cristal care inca se realizeaza aici de meșteșugari locali. Cazare la hotel in zona Waterford.

Ziua 3. Waterford – Youghal – – Blarney- Killarney

Aventura irlandeza continua! Ne luam la revedere de la Waterford Killarney si ne indreptam spre Youghal, una dintre stațiunile celebre ale Irlandei, situata in estuarul raului Blackwater. Port istoric, Youghal iși incanta vizitatorii cu cladiri-monument, cu o minunata plaja de opt kilometri, cu un centru ințesat de cafenele, puburi și restaurante unde gasim somon proaspat, pescuit chiar din raul Blackwater. Calatoria continua spre Blarney, un castel medieval emblematic pentru Irlanda, așezat in apropierea raului Martin. Mai celebra decat castelul in sine este Piatra Blarney, numita și Piatra Elocvenței, despre care se spune ca, odata ce o saruți, capeți darul vorbirii in public.

Milioane de turiști i-au testat puterile pana acum, transformand-o in una dintre cele mai indragite atracții ale Irlandei. Seara ne indreptam spre hotel. Cazare in zona Killarney.

Ziua 4. Ring of Kerry

Program liber, sau excursie optionala Ring of Kerry. Despre Ring Of Kerry putem spune un singur lucru: nu ai vazut Irlanda daca nu ai fost aici! Faimosul Inel al lui Kerry este un drum circular din sud-vestul Irlandei, care urmeaza linia coastei, pe țarmul Peninsulei Iveragh. Dupa excursia de astazi va veți convinge ca acest fantastic traseu ofera vizitatorilor tot ce are Irlanda mai de preț: ruine vechi de secole, castele medievale, gradini verzi și spectaculoase, sate și orașele pline de culoare, plaje izolate și panorame incredibile asupra Oceanului Atlantic. Vom strabate Ring of Kerry incepand din zona Killarney, ne vom indrepta catre orașul Kenmare, taversand Cahirciveen, de-a lungul promontoriilor spectaculoase și apoi ne vom intoarce spre punctul de plecare, admirand pe parcurs fantasticele priveliști oferite de Golful Kells, Castelul Ballycarberry, datand din secolul XIV și cercul neolitic de la Kenmare. Spre seara revenim la hotelul nostru din zona Killarney, pentru o noapte de odihna binemeritata.

Ziua 5. Killarney – Dingle – Adare – Limerick

Ne luam la revedere de la minunata zona Killarney și ne indreptam spre cel mai vestic punct al Irlandei, Pensinsula Dingle. Vom face un popas in orașelul Dingle, așezare veche de peste 700 de ani, care atrage an de an mii de vizitatori cu aerul sau pitoresc, puburile galagioase și restaurantele unde seara se gatește peștele adus dimineața de pescarii locului. Orașelul-port Dingle este amplasat in Golful Dingle, renumit pentru falezele sale amețitoare, atat de tipice pentru Irlanda. Aerul turistico – pescaresc al orasului ne indeamna sa incercam “Fish & chips”, cea mai cunoscuta și mai populara mancare printre britanici.

Moment de ragaz:

Daca vorbim despre celebrul “Fish & chips”, atunci trebuie sa stiti ca este vorba de o porție mare de file de cod pane, cu cei mai banali cartofi prajiți, totul infașurat intr-un cornet mare de hartie (inca se mai folosește și hartia de la ziare). Pe langa sare se mai adauga la cartofii prajiți cațiva stropi de oțet. Chiar daca nu-ți vine sa crezi, o sa-ți placa atat de mult incat vei mai dori o porție.

Ne continuam drumul spre Adare. Deseori amintit drept “cel mai pitoresc sat al Irlandei”, Adare și-a caștigat faima in special datorita pravaliilor cu produse tradiționale și restaurantelor cu atmosfera de provincie. Insa atracția principala este Castelul Desmond, o fortareața ridicata pe malul Raului Maigue de conții Desmond in sec. XIII. Distrus partial in sec. XVII de trupele lui Cromwell, ruinele castelului normand ofera o priveliște incantatoare.

Ultimul punct al programului de astazi este Limerick este unul dintre orașele in care cladirile medievale coexista armonios cu ansambluri arhitecturale moderne. Un vechi și frumos oraș irlandez așezat pe estuarul raului Shannon, Limerick ne fascineaza iar dupa o scurta verificare a listei principalelor atracții din oraș descoperim : Castelul Regelui John, Parcul Thomond, Piatra Tratatului, ce comemoreaza semnarea acestuia in 1691 și incheierea razboiului Williamit, Catedrala Sf. Maria, Palatul Episcopal și Arena Universitații din Limerick. Spre seara ne indreptam spre hotelul nostru din Limerick.

Moment de ragaz:

Țara dansatorilor!! Daca tot ați ajuns in Irlanda nu ocoliți puburile, pentru ca aici putem avea surprize frumoase: deseori au loc mici spectacole (programate sau spontane) de dansuri tradiționale irlandeze. Celebre in lume, dansurile irlandeze sunt inconfundabile deoarece dansatorii iși țin trunchiul foarte drept, in timp ce executa cu picioarele mișcari precise, extrem de rapide. Cimpoiul, vioara, acordeonul, harfa celtica, fluierul sau bodhranul (toba irlandeza) le acompaniaza cu veselie, bineințeles alaturi de niște halbe reci de bere.

Ziua 6. Limerick – Castelul Bunratty – Cliff of Moher – Galway

Ne desparțim de Limerick și ne indreptam spre castelul medieval Bunratty, una dintre cele mai populare atracții din sud-vestul Irlandei. Construit in 1425 și jefuit in repetate randuri, castelul a fost restaurat in anii 1950 și readus la forma sa splendida medievala, cu decorațiuni interioare, tapiserii și mobilier in cel mai pur spirit al vremurilor in care a fost ridicat.

Urmatoarea destinație este Cliffs of Moher, un fabulos monument natural, care s-a format in peste 300 de milioane de ani. Ne vom lasa fascinați de puterea naturii, admirand stancile inalte de 200 de metri, abrupte, care privesc in zare, spre imensitatea Oceanului Atlantic, ale carui valuri se sparg de pietrele amenințatoare. Dupa aceasta escala in natura salbatica și spectaculoasa a Irlandei ne vom indrepta spre Galway, unde vom face un scurt tur pe frumoasele strazi pietonale si numeroasele pub-uri cu cafenele care ne vor face vizita in acest oras mult mai placuta. Cazare la hotel in zona Galway.

Ziua 7. Parcul National Connemara

Program liber in Galway sau excursie optionala in Parcul National Connemara, unde pe 3.000 de hectare si-au dat intalnire mlastini, paduri, munți, si ruine vechi de secole, intreaga magie a Irlandei regasindu-se in aceasta felie de pamant. Parcul este vestit pentru diversitatea faunei și a florei. Printre altele, veți gasi aici orhidee salbatice cu aspect exotic, dar și plante medicinale ca pelinul sau mirtul, capre de munte și chiar șoimi calatori, așa ca pregatiți aparatele de fotografiat.

Dupa o zi petrecuta in natura, ne retragem la un conac irlandez, deținut pana de curand de familia nobiliara Sligo. Cea de-a 11-ea Marchiza de Sligo a lasat moștenire Westport House celor 5 fiice, titlul nobiliar fiind preluat de un var de-al ei din Australia, Sebastian Ulick Browne. Urmand spiritul locului, vom servi ceaiul la Westport House, intr-un decor ce ne va aminti de viața tihnita a familiilor cu sange albastru si care ne ofera o panorama incredibila asupra Golfului Clew, Oceanului Atlantic, Insulei Clare si Muntelui Croagh Patrick. Seara ne retragem la hotelul din zona Galway pentru cazare.

Ziua 8. Galway – Knock – Donegal – Sligo

Dimineața ne trezim cu chef de drum. Luam micul dejun și plecam spre Knock, un sat tipic irlandez, care a devenit unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj pentru catolici. Aici, pe 21 august 1879, ar fi aparut Fecioara Maria cu Sf. Iosif și Ioan Botezatorul. Peste jumatate de milion de pelerini viziteaza sanctuarul denumit de localnici Cnoc Mhuire (Dealul Fecioarei Maria). Vizitam și noi acest loc plin de incarcatura spirituala, apoi plecam spre Donegal, un oraș fermecator, cu case tipice din piatra și puburi galagioase, aflat la un pas de natura salbatica, chiar langa Oceanul Atlantic și dealurile Blue Stack Mountains. Candva, cetatea Donegal era capitala regatului celtic Tyrconnel, controlata de dinastia O’Donnel. Astazi, gasim aici un orașel cu o viața culturala vibranta, unde au loc festivaluri de muzica, teatru și intalniri literare. Centrul vechi are denumirea de “Diamond”, probabil cu referire la comorile culturale pe care le gazduiește periodic. Punctul terminus al acestei zile este Sligo, al doilea centru urban ca importanța din vestul Irlandei. Denumirea irlandeza, Sligeach, inseamna “loc in care abunda scoicile” și provine de la denumirea inițiala a Raului Garavogue. Vizitam impozanta manastirea dominicana, Abația Sligo, singura cladire medievala care s-a mai pastrat in timp. Seara cazare la hotel in zona Sligo.

Ziua 9. Sligo – Dublin

Ne luam la revedere de la Sligo, acest colț de rai, și ne indreptam spre capitala Irlandei, Dublin. Avem timp pentru a cumpara ultimele cadouri pentru cei de acasa, pentru o plimbare prin minunatul parc Phoenix sau o vizita la fascinantul muzeu Dublinia, unde iți poți face o idee destul de exacta despre cum se traia aici in Evul Mediu.

Moment de ragaz:

Nu poți sa pleci din Dublin fara sa faci o vizita la Depozitul de bere Guinness! Conceput ca un muzeu interactiv al berii, aici poți invața totul despre berea Guinness și despre traseul pe care il parcurge din fabrica pana in halba. Vestea buna este ca Depozitul de bere Guinness se afla in cea mai inalta cladire din aceasta parte a orașului, așa ca te poți delecta cu o bere 100% irlandeza in timp ce te bucuri de o panorama incredibila asupra intregului Dublin.

Suna bine, nu? Sa ne fie de bine și sa avem inspirație pentru urmatoarele calatorii, cheers!

Ziua 10. Dublin – Bucuresti

Ne indreptam spre aeroport, unde ne imbarcam pentru zborul catre casa. Aventura noastra irlandeza s-a incheiat!

Final Circuit Irlanda 10 zile Avion

Excursii optionale:
* se achita la fata locului

  • Ring of Kerry – 45 EUR
  • Parcul National Connemara – 45 EUR

Circuit Irlanda 10 zile Avion

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Irlanda 10 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa