Circuit Clasic Iordania 8 zile

Garantia calitatii!
de la 364 €( + taxe 195 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2018

17.11.2018

Plecari 2019

16.03.2019, 23.03.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-44745
Perioada Loc in camera dubla Camera Single
17.11.2018 364 EUR 514 EUR
16.03.2019, 23.03.2019 464 EUR 614 EUR

Itinerariu

Amman, Marea Moarta, Petra, Wadi Rum, Aqaba

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Amman – Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
- Taxa de viza pentru Iordania (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse

• 195 euro / taxe aeroport
• Asigurare medicală și storno
• Intrări și ghid la toate obiectivele turistice din program: 145 USD/ persoană
• Bacșișuri pentru ghizii și șoferii locali: 5 USD/ persoană/ zi

• Supliment demipensiune (7 cine): 79 Euro/ persoană - SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
• Pachet PREMIUM – 3 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine): 149 Euro/ persoană - SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE

Program

Circuit Clasic Iordania 8 zile

Ziua 1. București – Amman
Check- in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Qaia, Amman. Tur panoramic de oraș. Transfer si cazare in Amman la Hotel Liwan 3 * sau similar.

Ziua 2. Amman – Marea Moarta*
Mic dejun. Tur de oraș, care include vizitarea celor mai importante atracții turistice: Muzeul Arheologic, Muzeul folclorului, Citadela și Amfiteatrul. Timp liber sau, opțional, excursie la Marea Moarta*, care se afla la cea mai joasa altitudine din lume și are cea mai mare salinitate, creand un cadru natural impresionant. Seara, cazare in Amman la Hotel Liwan 3* sau similar.

Ziua 3. Amman – Madaba/ Nebo – Petra
Mic dejun. Plecare spre Petra. Pe drum se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe din sec. al VI -lea și Muntele Nebo. Seara, cazare in Petra la Hotel Edom 3* sau similar.

Ziua 4. Petra
Mic dejun. Se viziteaza impresionantul „Oraș Roșu”, construit in piatra in sec. VI și cunoscut ca una dintre cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare in Petra la Hotel Edom 3* sau similar.

Ziua 5. Petra – Al Beidha – Aqaba
Mic dejun. Plecare spre Aqaba. Oprire la Al Beidha, sit arheologic nabatean cu cladiri construite in pereții unui canion, situat in apropiere de orașul Wadi Musa. Tur panoramic de oraș in Aqaba. Seara, cazare in Aqaba la Hotel Beau Rivage 4* sau similar.

Ziua 6. Aqaba – Wadi Rum*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala la Wadi Rum*, o vale in nisip și granit situata in sudul Iordaniei, cunoscuta și sub numele de „Valea Lunii” sau „Deșertul Marițian”. Plimbare cu jeep-ul prin deșert pentru a explora imprejurimile. Seara, cazare in Aqaba la Hotel Beau Rivage 4* sau similar.

Ziua 7. Aqaba – Plimbare cu barca pe Marea Roșie*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, plimbare cu o barca cu podea de sticla pentru a descoperi minunile subacvatice din Marea Roșie*. Pranz pe barca. Seara, cazare in Aqaba la Hotel Beau Rivage 4* sau similar.

Ziua 8. Aqaba – Amman – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Amman pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Clasic Iordania 8 zile

Acte necesare:
• Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

Circuit Clasic Iordania 8 zile

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie cu pranz inclus la Marea Moarta: 25 Euro/ persoana
• Excursie in deșertul Wadi Rum: 45 Euro/ persoana
• Excursie cu barca pe Marea Roșie: 25 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 79 Euro/ persoana – SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
• Pachet PREMIUM – 3 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine): 149 Euro/ persoana – SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Iordania 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa