0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Iordania 8 zile avion

Inapoi
Garantia calitatii!
de la 621 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

20.03.2023, 27.03.2023, 03.04.2023, 10.04.2023, 17.04.2023, 24.04.2023, 01.05.2023, 08.05.2023, 15.05.2023, 22.05.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-30632
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Iordania - Charter avion Once in a Lifetime, 7 nopti
Amman – Jerash – Ajloun–Muntele Nebo – Madaba – Karak – Petra – Wadi Rum – Aqaba – Bethany – Marea Moarta

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Amman si retur*
• transport cu autocar/minibus local modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul
• 7 nopți cazare: 2 nopti in Amman la hotel 4*, 1 noapte în Petra la hotel 4*,
1 noapte în tabără în deşertul WadiRum, 1 noapte în Aqaba la hotel 4*, 2 noapti la Marea Moarta hotel 4*
• 7 mic dejun
• 7 cine la hoteluri conform programului
• ghid local

Servicii neincluse

+ taxe aeroport : 199 euro/persoana
• Pachet intrari
• Excursiile opţionale
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate în program
• Băuturile la mese
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (recomandat, aprox. 6 USD/ persoană/ zi)
• Asigurare Covid (storno + medicala)

Program

Ziua 1. Bucuresti – Amman

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul de Amman. Aterizam si ne imbarcam in microbuzul de transfer, ce ne va duce la hotelul nostru din Amman. Program liber. Seara cina la hotel.

Ziua 2. Amman – Jerash – Ajloun – Amman

Un melanj al vestigiilor incluse in Patrimoniul UNESCO, al orașelor sapate in stanca roșiatica și a dunelor șerpuite de nisip, Iordania este o oaza de liniște și pace. Hai sa o descoperim impreuna! De dimineața, pornim in explorarea Iordaniei, cu tot ce are mai fermecator și impresionant. Facem un tur panoramic al orașului Amman, trecem pe langa Citadela, fost teatru roman, apoi mergem spre nord și ajungem in Jerash, unde vizitam cel mai bine conservat oraș roman, Decapolis. Admiram Oval Plaza, Templul lui Zeus, Teatrul de Sud și cel de Nord și frumoasa catedrala din secolul al IV-lea Sf. Teodor. Continuam calatoria cu o vizita in Ajloun, cu a sa impresionanta fortareața medievala Qala at el-Rabbad, construita acum aproape un veac. Ne intoarcem in Amman pentru cazare și cina la acelasi hotel.

*Optional cina la un restaurant cu meniu traditional Iordanian.

Ziua 3. Amman – Muntele Nebo – Madaba – Karak – Petra

Dupa micul dejun, mergem catre Petra, strabatand Autostrada Regelui, o șosea folosita continuu mai bine de 5.000 de ani și considerata una dintre cele mai vechi din lume. Ne oprim la Muntele Nebo, unde se crede ca este ingropat Moise și unde se afla o bisericuța franciscana din secolul al IV-lea. Ne indreptam catre “Orașul Mozaicului” – Madaba, unde principala atracție este Biserica Greco – Ordodoxa Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pamantului Fagaduinței: reprezentarea grafica conține doua milioane de bucați viu colorate ce ilustreaza dealuri, vai, orase dar și Delta Nilului. Continuam traseul prin Canionul Wadi el Mujib pana la Kerak, unde vom vizita faimosul Castel al cruciaților, ce ofera o priveliste superba asupra vailor din jur. Ajungem in Petra, cinam și ne retragem la hotel.

Ziua 4. Petra – Mica Petra – Wadi Rum

Avem toata ziua la dispoziție sa descoperim comorile din Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios. Parcurgem drumul care serpuieste prin canionul ingust si ni se dezvaluie incredibilul oras antic sculptat in stanca trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Vedem Mormantul Obelisc, apoi strabatem ingustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zona, Tezaurul. Se numește așa datorita confuziei beduinilor, care credeau ca este tezaur, insa este mormantul maiestuos al Regelui Aretas al III-lea. Admiram teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Manastirii, care ofera, dupa spusele localnicilor, cea mai buna panorama din zona. In 1985, Petra a fost inclusa pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. Ne continuam programul si mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se gasesc ruine din perioada neolitica, unele avand chiar 9.000 de ani vechime. Vizitam Beidha și Siq el-Barid, numita și Mica Petra, datorita asemanarii arhitecturale dintre ele și multitudinii de monumente și construcții sapate in stanca. De aici, plecam spre sud și ne oprim la Wadi Rum Cazare si cina in tabara de beduini (tabara de corturi cu grup sanitar propriu).

Ziua 5. Wadi Rum – Aqaba

Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii, locul ofera prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașina de teren și a admira peisajul selenar. La finalul periplului de doua ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspat și plin de arome. Dupa aventura in desert vom descoperi o alta latura surprinzatoare a Iordaniei. Plecam la Aqaba, aflata in insoritul golf al Marii Roșii, unde clima este tot timpul blanda. Orașul incarcat de istorie ofera o priveliște de vis, cu munți pitorești și

mare azur și imbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfecta pentru cei dornici sa faca plaja, sa practice sporturi nautice sau sa exploreze apele Marii Roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. Dupa o zi plina de surprize, ne retragem la hotel pentru odihna. Cazare si cina.

Ziua 6. Aqaba – Marea Moarta

Program liber in Aqaba. Dupa amiaza plecam spre nord si ne oprim intr-una dintre statiunile de la Marea Moarta. Cazare la hotel. Program liber. Cina.

*Excursie optionala: Dupa amiaza, excursie la Bethany, locul in care a fost botezat Iisus Hristos. Se afla pe malul raului Iordan și are semnificație majora in trei religii: iudaica, creștina și islamica, fiind locul unde Profetul Ilie s-a ridicat la ceruri.

Ziua 7. Marea Moarta

ProgrAm liber in statiunea de la Marea Moarta.

Veți avea posibilitatea de a inota in Marea Moarta, unde veți experimenta o senzație rara de plutire in timp ce oferiți pielii un tratament de infrumusețare. Poti incerca, de asemenea masajul si proprietațile vindecatoare ale namolului mineral. Cina la Hotel.

*Excursie optionala: Wadi Mujib. O drumeție autoghidata pe Siq Trail: 2-3 ore de urcare, stropire, drumeții, alunecare și sarituri printr-un defileu uimitor! Urmați cursul raului intre stanci falnice de nisip pana la baza unei mari cascade. In funcție de nivelul sezonier al precipitațiilor, ar putea exista chiar bazine suficient de adanci pentru a inota.

Dupa o scurta pauza pentru a va usca și a va schimba hainele, ne vom intoarce la Marea Moarta – varsta minima de 18 ani.

*Excursie optionala: Hamma’t Main. Ma’in este o stațiune glorioasa cu izvoare termale, situata chiar langa Marea Moarta. Amplasat la doar 30 de kilometri de orașul Madaba, vizitatorii se pot relaxa langa cascadele Ma’in, sub un fundal montan uimitor. Apoi inapoi la Marea Moarta

Ziua 8. Marea Moarta – Amman

Micul dejun si plecare spre Amman. Transfer la aeroportul din Amman si sosire in cursul dupa amiezii in Bucuresti.

SERVICII OPTIONALE:

• Pachet complet intrari vizitele si excursiile prevazute in program:

Amman, Madaba, Muntele Nebo, Petra, Mica Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rum, Marea Rosie, Marea Moarta 135 EUR/pers.

• Locuri preferentiale in autocar25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

• Optional Cina traditionala in restaurant Amman 35 EUR/pers (min. Participanti)

• Excursie optionala Bethany cu plecare din Marea Moarta, ziua 5 – 45 EUR/pers. (min. 25 participanti)

• Exursie optionala Wadi Mujib, ziua 7, 75 EUR/pers. (min. 25 participanti)

• Excursie optionala Hamma’t Main, ziua 7 75 EUR/pers. (min. 25 participanti)

*Zborul este efectuat de catre Compania Aeriana Animawings in sistem charter. In cazul in care orarul de zbor sufera anumite modificari, acesta va fi anuntat in timp util!

REDUCERI & SUPLIMENTE

• Supliment single 165 EUR

• Pretul pentru copil 4 – 12 ani 670 EUR (cazat in camera DBL cu 2 adulti. cu extra bed)

CAZARI: POT FI AcESTE HOTELURI SAU SIMILAR AcESTORA

• Hotel Arena Space Amman 4*

• Hotel Petra Nights 4*

• Rum Magic Camp Wadi Rum

• Hotel Delara Aqaba 4*

• Hotel Ramada Resort Dead Sea 4

BINE DE ȘTIUT

• Viza pentru Iordania este gratuita pentru cetatenii romani si se obtine pe aeroport la sosirea in Iordania, in baza pasaportului simplu electronic (emis pe o perioada de 5 ani), care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Nu se poate intra in Iordania cu pasaport temporar!

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

• Aceasta excursie este potrivita tuturor categoriilor de varsta, totuși in cazul familiilor cu copii, recomandam ca varsta minima a participanților minori sa fie de 4 ani.

Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.

• Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot

 

inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale, inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

• Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

• Pentru sumele colectate de catre ghid,

in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

• Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia;problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor

• Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in afisate in program sunt informative.

Conditii oferta

CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Iordania 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa