0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit India Varanasi 10 zile

Garantia calitatii!
de la 799 euro( + taxe 734 euro)
persoana in camera dubla
Bonus - plimbarea cu elefantul, valabil pana la 16 Iulie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50438
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
27.10.2019799 euro
24.11.2019 902 euro

Servicii incluse

Bilete de avion: Bucuresti - New Delhi - Bucuresti – zbor cu escala, compania Qatar Airways;
Bilete de avion, zbor domesti: New Delhi – Varanasi – New Delhi;
4 nopti cazare cu mic dejun si cina in New Delhi la hotel de 4*
1 noapte de cazare cu mic dejun si cina in Jaipur la hotel de 4*;
1 noapte de cazare cu mic dejun si cina in Agra la hotel de 4*;
2 nopti cazare cu mic dejun si cina in Varanasi la hotel de 4*;
Tururile, excursiile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz – categoria locala;
Plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi;
Ghid local pe tot parcursul programului turistic;
Asistenta turística in limba romana – Ghid roman;

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, bagaj de cala de 15 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu - 585 Euro/persoana;
Biletele de intrare la obiectivele turistice – 69 Euro/persoana (se achita la inscriere);
Taxa de viza si procesare – 80 euro/persoana (variabila pana la obtinerea vizei), se achita in agentie;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Taxa de statiune – se achita la receptia hotelului (aproximativ 2 euro/persoana/zi);
Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 2 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid);

Program

Ziua 1. Bucuresti – Doha – New Delhi

Ora 04:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 10:15 pentru zborul Qatar Airways cu destinatia New Delhi, zbor cu escala la Doha. Se calatoreste in timpul noptii, Sosire in New Delhi in cusul noptii, dupa efectuarea formalitatilor din aeroport ne vom intalnii cu repezentantul local si vom fi transferati la hotel. Cazare in New Delhi.

Ziua 2. New Delhi
Dupa amiaza vom incepe turul panoramic al orasului New Delhi. Vom vizita orasul nou care a fost capitala Indiei britanice, un oras cu strazi largi, gradini ingrijite, case moderne si edificii guvernamentale. Vizitam Qutub Minar, cel mai inalt minaret de caramida din India ce a intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, India Gate, Parlamentul, Palatul Prezidential – Rashtrapati Bhawan. Cazare si cina in New Delhi.

Ziua 3. New Delhi – Jaipur
Mic dejun. Plecare matinala catre orasul Jaipur(Orasul Roz) ce poarta numel intemeietorului sau, regele razboinic si astronomul Sawai Jai Singh II. Este primul oras planificat al Indiei, aflat in taramurile desertice ale Rajasthanului. Astazi, Jaipur este un centru de afaceri major pentru locuitorii Rajasthanului, cu toate dotarile unei mari metropole. Pictat in roz, orasul impresioneaza fiecare vizitator. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Dupa ce ajungem in Jaipur ne vom lasa bagajele la hotel si vom vizita: Palatul Orasului, un complex de palate si gradini, Hawa Mahal-Palatul Vanturilor, o fatada ce are 953 m de ferestre construite pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam cu Jantar Mantar, Observatorul Astronomic-cel mai mare si bine conservat dintre cele 5 observatoare construite de astronomul Maharaja Jai Singh in sec. al XVIII-lea. Transfer la hotel. Cazare si cina in Jaipur.

Ziua 4. Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Mic dejun. Dimineata vizitam Fortul Amber situat la o distanta de 11 km de Jaipur. Amber a fost vechea capitala a statului Jaipur. Construirea fortului a inceput in 1592 de catre Raja Man Singh, comandant al armatei Rajput lui Akbar si este un exemplu superb de arhitectura Rajput. Se va vizita : Sheesh Mahal, Jai Mahal si alte palate din interiorul fortului.
Optional – plimbare cu elefantii la poalele dealului Aravallis la intrarea in Fort Amber. Circuitul continua catre Agra cu scurt stop in Fatehpur Sikri, orasul construit in gresie rosie. Sosire in Agra si transfer la hotel. Cazare si cina in Agra.

Ziua 5. Agra – New Delhi

Mic dejun. Dis de dimineata incepem cu turul oasului Agra si vizitam Taj Mahal – monument construit de imparatul Shah Jahan drept mausoleum pentru sotia sa, Mumtaz Mahal. Cladirea a fost construita intre 1630 si 1653. In 1983 Taj Mahal a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO si ramane si pana astazi printre cele mai vizitate si faimoase monumente din lume. Continuam cu vizitarea Fortului Agra, construit intr-un stil arhitectonic eclectic, pe malul raului Yamuna, in anul 1565. Fortul, prima resedinta a imparatilor moguli este o adevarata metropola seculara care adaposteste palate, moschei, gradini si pavilioane.Transfer cu autocarul la New Delhi. Cazare si cina in Delhi.

Ziua 6. New Delhi – Varanasi

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul catre Varanasi. Sosire in Varanasi- capitala statului Kashi, stat ce va insa anexat, in sec al V-lea I.Hr. de Regatul Magadha. In timpul dinastiei Gupta (320-550), orasul se afirma ca un stralucit centru cultural si religios, devenind orasul sfant al hinduismului.Conform unei traditii, cei 2 afluenti ai Gangelui, Varuna si Assi, care-l incadreaza, ar fi luat nastere din trupul fiintei primordiale, desigur la inceputurile lumii. De aceea, Varanasi este socotit cel mai sfant loc de pe pamant. Prin valorile sacre cu care e investit de bogata mitologie indiana, Varanasi este chiar centrul universului, axis mundi, un loc in care spatiul si timpul sunt abolite sau se contopesc, facand posibila comuniunea omului cu divinitatea. Vom face un tur de oras in urma caruia vom descoperii: Templul Kashi-Vishwanath, Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi-templu dedicat Mamei Indiei. Transfer la hotel. Cazare si cina in Varanasi.

Ziua 7. Varanasi

Mic dejun. Inainte de rasarit facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange. Clopotele templelor, murmurul rugaciunilor localnicilor, meditatia lor, locurile de incinerare ale caror ruguri ard neintrerupt vor face din aceasta plimbare o experienta unica, returul catre hotel se va face pe stradutele labirintice ale orasului. Astazi vom face o vizita la celebrele ghaturi- Varanasi nu inseamna doar Gange ci un loc plin de incarcatura spirituala budista lucru ce il face sa fie locul in care daca mori sau esti incinerat ajungi sa nu te mai reincarnezi. Astfel o gramada de gramajoare de oameni inveliti in folie colorata: rosie sau aurie sau rosu si auriu (culorile sfinte) sunt pusi sa arda pe targile lor de bambus. Ghaturile ard zi si noapte, nu exista o regula, nu sunt inchise, e un proces non stop care m-a facut sa realizez ca pe langa faptul ca sunt foarte multi oameni, foarte multi oameni bogati, foarte multi oameni saraci, mor si foarte multi oameni in India. Cazare si cina in Varanasi.

Ziua 8. Varanasi – New Delhi

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre New Delhi. Dupa amiaza vom face un tur al orasului vechi: Raj Ghatmonument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid. Vom face o plimbare pietonala prin Chandni Chowk. Cazare si cina in New Delhi.

Ziua 9. New Delhi – Akshardham Temple & Mormantul lui Humayun

Mic dejun. Excursie optionala la Akshardham Temple – cel mai mare complex de temple hinduse din lume si Templul Lotusului -primul templu Bahai din Asia, un monument ce impresioneaza prin arhitectura sa remarcabila.
Continuam cu mormantul lui Humayun ce dateaza din perioada evului mediu in centrul musulman al orasului unde s-a construit mausoleul lui Humayun (1508-1556) „mare mogul” din dinastia mongola care a domnit in India. Dupa ce s-a terminat construirea primului mormant, s-a inceput constructia mormantului celui de al doilea mormant mogul. Haji Begum, vaduva lui Humayun si mama lui Akbar (1542-1605) a supravegheat activitatea de construire a mormantului.A servit drept model pentru construirea monumentului Taj Mahal. Cina si cazare la hotel in New Delhi.

Ziua 10. New Delhi – Doha – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu escala la Doha. Decolare din Delhi la ora 09:45 aterizare in Doha la ora 11:45, decolare din Doha la ora 16:10, aterizare la Bucuresti la ora 20:30.

Orar de zbor informartiv, compania Qatar Airways:
Bucuresti – Doha: 12:15 – 18:00 / Doha – New Delhi: 19:45 – 02:00 (+1)
New Delhi – Doha: 09:45 – 11:45/ Doha – Bucuresti: 16:10 – 20:30

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Hoteluri:
New Delhi: Hotel Piccadily 4*, District Centre Complex, Janakpuri, Janakpuri, 110058 New Delhi, India sau similar
Jaipur: Hotel The Paradise 4*, A2 Metal Colony, Sikkar Road, Opp. Bhavani Niketan School., 302023 Jaipur, India sau similar
Agra: Hotel Fern 4*, Fatehabad Road, Agra, Uttar Pradesh 282001, India sau similar
Varanasi: Hotel Zeeras 4*, The Mall,Cantonment, Varanasi, Uttar Pradesh 221002, India sau similar

Excursii optionale:
Templele din Delhi si Mormantul lui Humayun – 45 EUR /adult, include: transport, asistenta turistica, intrari;

Note:

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
– fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari;

– Dimensiune: dimensiuni minime 350 pixeli X 350 pixeli, dimensiuni maxime 1000 X 1000 pixeli;

– Copie PDF pasaport, paginile cu datele de identificare;

– Pasaportul valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului, cu minim 2 pagini consecutive libere;

– Copie dupa cartea de identitate;

– Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta;

– Formularul transmis de agentie completat sau se completeaza in agentie;

– Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei;

Termen limita de obtinere a vizei: minim 2 saptamani inainte de data plecarii.

Grup minim 20 persoane.

Oferta turistica este parte integranta din contract.

Acte necesare: Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice si temporare au nevoie de viza de intrare in India. Sursa – Mae.ro.

Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%.

Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Rezervare online pentru Circuit India Varanasi 10 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa