031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit India Thailanda 11 zile

Garantia calitatii!
1040 euro de la 1030 euro( + taxe 299 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

29.10.2019, 06.12.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50272
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla
29.10.2019 1040 euro
06.12.2019 1090 euro

Itinerariu

Delhi, Jaipur,Agra ,Delhi, Bangkok, Ayutthaya*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Delhi/ Delhi – Bangkok/ Bangkok - București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele, cu demipensiune in India
- Cazare 4 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele, cu mic dejun in Thailanda

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 299 euro/persoana
- Asigurare storno si medicala
- Intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de viză și procesare acte India: 90 euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere
- Taxa de viză Thailanda – aprox 55 euro/ persoană (optional)
- Excursie la Piața Plutitoare Damnoen Saduak: 45 euro/ persoană
- Excursie la Ayutthaya: 55 euro/ persoană

Program

Circuit India Thailanda 11 zile

Ziua 1. Bucuresti – Delhi

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Delhi.

Ziua 2. Delhi – Jaipur

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur – capitala regiunii Rajasthan, denumit și “Orașul Roz”. Seara, cina si cazare in zona Jaipur.

Ziua 3. Jaipur

Mic dejun. Vizita la Fortareața Amber, la cca. 11 km de oraș, deplasare cu jeep-ul. Popas pentru

vizita la Palatul Vanturilor – Hawa Mahal, Palatul Orașului si Observatorul Astronomic – Jantar Mantar. Seara, cina si cazare la hotel in zona Jaipur

Ziua 4. Jaipur – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. Pe drum, oprire pentru vizita la Fatehpur Sikri, fosta capitala a Imperiului Mogul, abandonata timp de 400 de ani. Cina și cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 5. Agra

Mic dejun. Vizita la Taj Mahal – un monument inchinat iubirii imparatului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Dupa amiaza, vizita la Fortareata Agra, resedinta principalilor imparati Moguli. Cina si cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 6. Agra – Delhi

Mic dejun. Plecare spre Delhi si tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, inclus in patrimoniul UNESCO și moscheea Jama Masjid, plimbare cu ricșa in Old Delhi. Dupa-amiaza se viziteaza minaretul Qutub Minar, India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan, reședința prezidențiala. Seara, cina și cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 7. Delhi – Bangkok

Mic dejun. Transfer spre aeroportul din Delhi pentru imbarcare pe zborul spre Bangkok. Dupa aterizare, transfer la hotel. Cazare la hotel in Bangkok.

Ziua 8. Bangkok

Mic dejun. Tur de oraș care include vizita la obiectivele principale ale orașului, Palatul Regal, Wat Pho sau Templul lui Budha in poziție culcat, și Wat Trimitr sau Templul lui Budha de aur*. Seara, cazare la hotel in Bangkok.

Ziua 9. Bangkok*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpara articole tradiționale direct din barca. Seara, cazare la hotel in Bangkok.

Ziua 10. Bangkok – Ayutthaya*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Ayutthaya, unde se viziteaza ruinele orasului distrus de armata birmaneza in 1767, monumentul Wat Chai Wattanaram si Wat Yai Chai Mongkhon. Seara, cazare la hotel in Bangkok.

Ziua 11. Bangkok – București

Mic dejun. Timp liber la dispoziție. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinația București

Final Circuit India Thailanda 11 zile

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Excursii opționale neincluse in preț:

• Excursie la Piața Plutitoare Damnoen Saduak: 45 euro/ persoana

• Excursie la Ayutthaya: 55 euro/ persoana

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

 

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit India Thailanda 11 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa