0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit India Clasica 9 zile

Garantia calitatii!
659 euro de la 652 euro( + taxe 290 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-38694
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single
16.02.2021, 30.03.2021659 euro250 euro

Itinerariu

Delhi, Mandawa, Jaipur, Fatehpur, Sikri, Agra,Delhi

Servicii incluse

- Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Mic dejun
- Vizite si activitati conform programului
- Asistenta turistica in limba romana
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport 290 euro/persoana
- Taxe de viza si procesare acte - 90 Euro / persoana (optional) - se rezerva doar la inscriere
-Supliment Demipensiune (7 cine): 90 / persoană
-Tur de oraş în Delhi: 49 Euro/ persoană
-Tur de oraş în Jaipur: 49 Euro/ persoană
-Pachet PREMIUM - 2 excursii opţionale şi supliment demipensiune: 169 euro/ persoană
- Bacsis pentru ghizii si soferii locali (aprox 5 Euro/ zi /pers – se achita ghidului, in prima zi a sejurului).
- Asigurare medicala/storno

Program

Circuit India Clasica 9 zile

Ziua 1. Bucuresti-Delhi

Check-in si imbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare . Sosire in Delhi dupa miezul noptii. Transfer la hotel pentru cazare in zona Delhi.

Ziua 2. Delhi-Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa.Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare la hotel in zona Mandawa

Ziua 3. Mandawa – Jaipur

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 4. Jaipur*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* la Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui si Palatul Vanturilor – Hava Mahal– un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Transfer si cazare la hotel in Jaipur

Ziua 5. Jaipur-Fatehpur Sikri-Agra

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat construit, din gresie rosie, de catre Marele Mughal Imparatul Akbar, drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Cazare la hotel in Agra.

Ziua 6. Agra

Mic dejun. Dimineata vizita la Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. In continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Cazare la hotel in Agra.

Ziua 7. Agra-Delhi

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 8. Delhi*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional* turul orasului vechi. Turul incepe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qutub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India. Veti putea admira in tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Intoarcere la hotel, seara tarziu transfer catre aeroport.

Ziua 9. Delhi-Bucuresti

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Final Circuit India Clasica 9 zile

Servicii optionale neincluse in pret

-Supliment Demipensiune (7 cine): 90 / persoana

-Tur de oras in Delhi: 49 Euro/ persoana

-Tur de oras in Jaipur: 49 Euro/ persoana

-Pachet PREMIUM – 2 excursii optionale si supliment demipensiune: 169 euro/ persoana

Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se accepta pașaport temporar)
• Formular de viza completat
• O fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu lațimea
Copie scanata color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb și maxim 300 Kb
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit India Clasica 9 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa