031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Garantia calitatii!
183 euro de la 181 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

18.04.2020, 13.05.2020, 27.05.2020, 11.06.2020, 29.06.2020, 20.07.2020, 03.08.2020, 31.08.2020, 12.09.2020, 27.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-43484
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Plecare Loc in camera dubla Supliment single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti Reducere a 3-a persoana in camera
18.04; 13.05; 27.05; 11.06; 29.06; 20.07; 03.08; 31.08; 12.09; 27.09.2020 183 euro 105 euro 20 euro 15 euro

Itinerariu

Praga, Dresda, Castelul Karlstejn, Karlovy Vary

Servicii incluse

- Bilet avion Bucuresti – Praga si retur;
- Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al caror ghid va insoti si turistii sositi cu avionul.
- 4 cazari la hotel de 3 *
- 4 mic dejun;
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a pana in ziua a 4-a inclusiv, in rest asistenta turistica.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 195 €/persoana pt Taxe Aeroport; transfer Aeroport-hotel-Aerop
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Transportul local in Praga
- Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste grupul si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.
- Asigurare storno + medicala

Program

Circuit Germania Cehia 5 zile Avion

Ziua 1. București – Praga

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Praga. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer si deplasare catre hotel. Cazare in Praga la hotelul solicitat, de 3* sau de 4* .

Ziua 2. Praga – Orasul de Aur

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume.

Mergem la Catedrala St. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi la Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al primariei. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic timp de 12 ore de batranul orologiu.

Moment de ragaz (timp liber):

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

Dupa – amiaza, program liber in Praga pentru vizite individuale. Opțional va propunem sa participati la o croaziera pe Vltava, o experiența de neuitat, in cadrul careia vom admira peisajul citadin dintr-o alta perspectiva. Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra caruia ne-am plimbat in tihna mai devreme, apoi vedem panoramic castelele de pe malurile apei care vor parea cu atat mai impozante privite de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una cate una odata cu lasarea serii. Fermecatoarea Praga nu se vede, se simte!

Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.

Ziua 3. Praga – Karlstein – Karlovy Vary

Dupa ce am vizitat principalele atracții din Praga, ne-a mai ramas o zi intreaga in care sa ne bucuram in voie de o plimbare și sa descoperim locuri noi și fascinante ce se ascund intr-unul dintre cele mai fermecatoare orașe ale Europei. Praga ascunde locuri fascinante, mai puțin cunoscute de turiști. Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul in care istoria și mitul se intrepatrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudațeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei” și admira opera de arta inspirata de John Lennon ce infrumusețeaza un zid din Praga, inca de la moartea lui, in anul 1980. Restul zilei il poți petrece cutreierand restaurantele și magazinele din oraș in cautarea suvenirului perfect.

Cei interesați pot face o excursie opționala la Castelul Karlstein. Cu arhitectura sa in stil gotic a fost construit in 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea. Pentru a completa calatoria cu o experiența inedita, vizitam Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecatoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideala fie ca vrem sa ne rasfațam cu o ora la SPA, fie ca dorim sa facem o plimbare intr-un orașel frumos din vestul Boemiei, al carui peisaj imbina straduțele intortocheate, cladirile colorate in stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor impadurite ce inconjoara frumosul oraș, ținandu-l parca ascuns. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Praga – Dresda

Timp liber in Praga sau excursie optionala in Germania la Dresda. Pornim la drum, ne așteapta Dresda, inima culturala a Saxoniei, un oraș care a reușit sa renasca din ruine dupa devastatoarele bombardamente din 1945, in al II-lea Razboi Mondial. De altfel, multe dintre cladirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite dupa schițe și picturi și redeschise abia in anii ’70-80. Mergem in Theaterplatz unde ne intalnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astazi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. In periplul nostru, incercam sa acoperim cat mai multe obiective. Complexul muzeal Zwinger in stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannstur; Superbele terase și gradini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici; Kreuzkirche, o catedrala superba in care canta corul de baieți Dresden Kreuzchor, cunoscut in toata lumea. Daca timpul ne mai permite, zabovim cateva minute pe Prager Strasse, inima comerciala a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea. Ne indreptam spre hotelul nostru din Praga.

Ziua 5. Praga – București

Transfer la aeroportul din Praga pentru zborul spre Bucuresti.

Final Circuit Germania Cehia 5 zile Avion

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara

Grup minim 35 pers.

Hotel utilizat ȋn sezonul 2019:

  • Hotel Olympik Tristar 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Excursii optionale
*se achita la fata locului
Croaziera Vltava (fara masa) – 15EUR/pers.
Croaziera Vltava (cu masa) – 30EUR/pers.
Karlstein si Karlovy Vary – 30 EUR/pers.
Dresda – 30 EUR/pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Germania Cehia 5 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.