031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Germania Castelele Bavariei 8 zile Avion

Garantia calitatii!
619 euro de la 613 euro( + taxe 190 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

16.04.2021 , 04.08.2021 , 19.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50999
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
16.04.2021, 19.10.2021619 euro 150 euro
04.08.2021 669 euro 150 euro

Itinerariu

Stuttgart, Regensburg, Walhalla, Praga, Passau, Castelul Burghausen, Nürnberg & Rothenburg ob der Tauber, Landshut, Ingolstadt, Castelele Neuschwanstein & Lindenhof, Stuttgart

Servicii incluse

- Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana / persoana
- Bilet de avion Bucuresti - Stuttgart- Bucurest
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana
- Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3*

Servicii neincluse

- Taxe aeroport : 190 euro/persoana
- Taxa de oras, asigurare storno si medicala, intrari la obiectivele turistice
- Pachet 3 excursii optionale - 129 Euro - se rezerva doar la inscriere
- Supliment Demipensiune (7 cine) - 169 Euro - - se rezerva doar la inscriere
-Asigurare medicala + storno

Program

Circuit Germania Castelele Bavariei 8 zile Avion

Ziua 1. București – Stuttgart

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Stuttgart. Tur de oraș in Stuttgart. Seara, cazare in zona Gunzburg la Hotel Vienna House Easy Gunzburg 4* sau similar.

Ziua 2. Stuttgart – Regensburg – Walhalla

Mic dejun. Se viziteaza Regensburg, unul dintre cele mai vechi orase bavareze din Germania. Atracții turistice: Vechiul Pod de Piatra, Domul Sfantului Petru si Palatul Emmeram. Dupa-amiaza, vizita la Walhalla, un monument memorial impresionant. Seara, cazare in zona Fuchsmuhl la Hotel Schloss Fuchsmuhl 3* sau similar.

Ziua 3. Praga*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Praga, Cehia*. Praga isi incanta turistii atat cu un centru istoric intrat in patrimoniul mondial UNESCO, cat si cu cel mai mare complex medieval din Europa, ce cuprinde catedrale, palate, muzee si galerii de arta. Seara, cazare in zona Fuchsmuhl la Hotel Schloss Fuchsmuhl 3* sau similar.

Ziua 4. Passau – Castelul Burghausen

Mic dejun. Vizita la Passau, oras situat la granita cu Austria, numit simbolic si „orasul celor 3 rauri” si la Castel Burghausen, care a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai intins castel din lume. Seara, cazare in zona Fuchsmuhl la Hotel Schloss Fuchsmuhl 3* sau similar.

Ziua 5. Nurnberg & Rothenburg ob der Tauber*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Nurnberg*, oras cu o bogata incarcatura istorica, renumit pentru turta dulce si creioanele Faber-Castell produse aici si la Rothenburg ob der Tauber*, un fermecator oras-cetate. Seara, cazare in zona Fuchsmuhl la Hotel Schloss Fuchsmuhl 3* sau similar.

Ziua 6. Landshut – Ingolstadt

Mic dejun. Se viziteaza Landshut, un oras cu statut de district urban, situat in regiunea administrativa Bavaria Inferioara si Ingolstadt, un fermecator oras bavarez situat pe malul Dunarii. Seara, cazare in zona Fuchsmuhl la Hotel Schloss Fuchsmuhl 3* sau similar.

Ziua 7. Castelele Neuschwanstein & Lindenhof*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Neuschwanstein*, cel mai cunoscut castel din Germania, situat in Alpii Bavarezi pe varful unei stanci impadurite, denumit simbolic si „Castelul Frumoasei din Padurea Adormita” si vizita la castelul Lindenhof*, o bijuterie arhitecturala specifica Bavariei. Seara, cazare in zona Gunzburg la Hotel Vienna House Easy Gunzburg 4* sau similar.

Ziua 8. Stuttgart – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie Praga: 49 Euro/ persoana

• Excursie Nurnberg & Rothenburg ob der Tauber: 45 Euro/ persoana

• Excursie castelele Neuschwanstein & Lindenhof: 55 Euro/ persoana

• Pachet 3 excursii opționale: 129 Euro/ persoana (se poate rezerva doar la inscriere)

• Supliment Demipensiune: 169 Euro/ persoana (se poate rezerva doar la inscriere)

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane*

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Final Circuit Germania Castelele Bavariei 8 zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Germania Castelele Bavariei 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa